Волейболните ни национали (7) - Лятна, гореща, подготвителна!

• 19 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
А Матей си денси човека, м? Пука му. Ми браво. То на думи е яко да четкаш феновете, наживо изплува фалша. Айде да свършва мъката, че...  Tired

# 496
От мен семки току що изпе4ени...

Ее не се от4айвате де все пак е 1 ма4...ще се стреснат и като заиграят...няма кой да ги спре Wink

# 497
  • Някъде в търсене ............
Ценко е прав : царе сме да си създаваме трудности и после да се борим с тях Sick
Както казва щерката , маммо нещо са ме подменили и затова не те слушам , та и тях така ,някой ги е подменил и незнаят какво да правят на терена #Cussing out
Лозева , благодаря  Hug
КЪДЕ Е ИГРАТА ПРЕЗ ЦЕНТЪРА?

# 498
ами да вземат да паднат и днес и утре че и други ден, с тая игра европейски шампион не се става

# 499
Айде, айде, дружина няма да се даваме. Опъвам аз напук знамето!  bg
Ама и винаги съм била тоталния оптимист.  Joy Но докато има шанс, ще подкрепям.  Peace
Мерси за семките.  Mr. Green

# 500
Исках да изчакам почивката: аз в този букет от убавци на терена имам положително отношение в момента именно и единствено към Скримов - защото момчето анти всякакви звездомании е някой все пак, работи здраво, има убийствен сервис и спасява задници в момента, щото Владо, Матей и останалите прекрасници си чешат топките. Ми аз искам да гледам хора като Скримов. И като Гаджанов. Хора със заряд.

# 501
  • София
Симпли, купи си един паркет душа  Mr. Green
А иначе те и топките не си чешат, щот и това е усилие  Joy

# 502
Деси за игра през центъра трябва посрещане... и от 2 линия имаме малко нападения...
Надявам се понеже явно ние не сме в състояние да ги затрудним...поне те да запо4нат да грешат....И това го има Rolling Eyes

# 503
То и за нареждане на паркета си е усилие Laughing аз от тях не видях такова. Матей само клати главата! Еми не става. Трябва да се играе, не да се блее като теле. Аз все още съм оптимист за по натам, ама защо в началото все трябва да се излагаме така не знам! ooooh!

# 504
Нана, сложих си отдавна, душа. Врати нямам, ама нещо няма и изгледи скоро да проимам. Два месеца трябвало да чакам, изприщих се.

Скримов продължава да ме радва.

# 505
  • София
Поне да се оправдае хонорара Матьо, ако не друго.

Мен ме радва тоз Сашо - на всяка точка на словаците той казва - Какъв късмет за Словакия. Ей големи късметлии значи.

Нямам думииииииииииииии

# 506
Може да са ходили Словаците някакъв водосвет да си правят знае ли се то тоз късмет не е лесна работа  ooooh! Трети гейм еднооо и също. Защо питам аз? Надеждите ми за малко се бяха повърнали, ноо Sad

# 507
Офф Андрей Андрей...с твоя опит....би трябвало да знаеш 4е на край на гейма се вдига на най сигурния игра4

# 508
Айдееееееееееееееееее.  bg bg bg

# 509
  • София
Божеееееее жива да не бях. Наште взеха гейма  ooooh!

Лозе, предвид топлите ми чувства към А.Ж. не бих била толкоз сигурна кво знае тоз...

Общи условия

Активация на акаунт