Волейболните ни национали (7) - Лятна, гореща, подготвителна!

• 19 143
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Тук съм, благодаря ви!  Hug Обаче синът ми днес е в много лоша форма и е на ръба на "извънредна тренировка" в стаята му, да видим дали ще уцели джакпота.  Whistling А бирите вървят с първенствата, аз покрай световното миналата година се бях алкохолизирала тотално, че тамън свърши по футбол и айде пак.  Joy

Словакия след като спечелиха Евро Лигата са натрупали и доста самочувствие и това определено помага. Но си и играят хората, няма какво да си кривя душата. Интелигентно играят и с много желание.

# 631
Хайде нашите. Седнах да гледам от второто техническо прекъсване сега на втория гейм. Дадох им шанс да се събудят докато сновях и не гледах.Така че  newsm66 Курек и компания да внимават. Сега почва мача .
Искрено се надявам да е така Praynig Praynig Praynig

# 632
Симпли дай му малко въздух на малкия Mr. Green(как се казва той, да не му викам торпедцето на детето Blush, че ми е много симпатичен Laughing)
Този Тошко беееее как успява така да прави, че да ти иде да го удуших, пък в другия момент мед да му даваш Joy
Курек, Кубяк, Ручек И Грушка - #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 633
О, моят син има твърде много въздух, да ти кажа. Той затова израства с усещането, че граници не съществуват.  Crazy Пешо, бре, Пешо.  Mr. Green

# 634
О, моят син има твърде много въздух, да ти кажа. Той затова израства с усещането, че граници не съществуват.  Crazy Пешо, бре, Пешо.  Mr. Green
Ми детео е в Шенген вече Joy Joy Joy
едно питие от мен за Пешо Heart Eyes

# 635
Дайте на детето да диша спокойно, да ти е жив и здрав Симпли

# 636
  • София
Eто ме и мен. Изтормозих и фризьорката ми и целия салон да гледат волейбол  Grinning Резултатът виждам, ама как е играта?

# 637
Eто ме и мен. Изтормозих и фризьорката ми и целия салон да гледат волейбол  Grinning Резултатът виждам, ама как е играта?
Ето в резюме от мен:
1вия гейм опитваха, играха ама по- слабо и паднахме
втория гейм се вдигнаха. Позволиха само веднъж да ни надиграят. После при 23:23 ние взехме гейма
третия гейм са си супер за мен!
Айде успех момчетата
Ох.и нана .... Добре дошла(Дано не си била с колата)

# 638
  • София
С колата бях, ама не пуснах радиото, че и без това на отиване към фризьорката един кретен ме удари отзад. Слава богу леко и без щети, ама щях да му откъсна главата.

Оооооооооооо, АЙДЕ НАШТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

# 639
Нещо не разбрахте, ми се струва. Нуждаещият се от въздух съм аз.  Joy Поне един мач да изгледам без да ми дърпат косата, да ме душат, да ми висят на раменете и врата, да ме дърпат и да ми затварят компютъра. Такива работи.  Laughing

В този гейм видях, каквото търся. Дух и хъс.

Нана, късмет си имала!  Hug

# 640
о нана наистина слава Богу, че всичко е наред. Hug
Симпли дай му малко от твоето питие в такъв случай и ще кротне детето. И то емоции таи Party
Айде дано продължи този къс и желание и дано това е последния гейм за днеска Laughing

# 641
  • София
Симпли, този дето ме удари беше късметлията  Twisted Evil

# 642
На тази игра мога да кажа само едно голямо БРАВО!!!!!!!!! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 643
Симпли, този дето ме удари беше късметлията  Twisted Evil

Joy
представям си #2gunfire

# 644
Че можем е ясно, що е епизодично е загадка за мен. Днес, разбира се, се побърквам от кеф, викам и подскачам. Проблемът ми е, че утре може и да ме докарат до рев. А чисто практически, ако няма да сме първи е просто наложително да сме трети! Наложително!  Crazy

Дедо, къде си бре? Играме, а?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт