Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са коментарите за мача в събота?
Какви са коментарите за интервюто на Светослав Стойчев?
Какви са мненията за мачовете на отбора?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са коментарите за мача в събота?
Форумът изразява разочарование от очакванията за грандиозно откриване на мача в събота, като се посочва липса на контрол в играта. Някои участници изразяват намерение да пропуснат събитието, като предпочитат по-реални спортни битки. Споделя се и опит от минали събития, където са се забавлявали на шоу-мачовете, но също така се изразява недоволство от показността на някои спортни събития.
-
Какви са коментарите за интервюто на Светослав Стойчев?
-
Какви са мненията за мачовете на отбора?
-
Какви са мненията за новите тоалети?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Ама понякога и тези "средства" е налагат. Защо все в нашата група има такива неща не знам. Аз нямам голям поглед на другите групи с изключение на Б , но си мисля, че са по- добре;
е какъв оптимизъм за начало на седмица
. От кога чакам да започнем да участаме в състезания и с глави. 100 % за тактика на състезание. Стига се правим на по-по-най / уникални, т.е. най-хрисими, най-честни, най-спортсменски и т.н. най. Национален отбор на състезание със задача максимален резултат/квоти е казуса. Започва състезанието и съответно се вижда и следи в кой поток/схема е желателно да се движим и съответно се започа да се гони резултат според зависи. Това е моето мнение. Тук сте обсъдили, така че и на мен да ми стане ясно горе долу какво искаме днес като резултат и съответно така щегледам 
. До гуша ми е дошло да ги гледам тези пуснати топки, изключвайки когато са умелите "излъгвания" на противника но това при нашите са 20% от общото количество любими им пуснати топки.
А Радо сигурно не е спал... Абе каквото такова, ако решат да заложат на по-леката програма, така да е. Ако решат да се силят, пак ще сме с тях. 

и така победа или загуба? НА МЕН ЛИЧНО МИ СЕ ГЛЕДА СТОЙНОСТЕН ВОЛЕЙБОЛ! Иска ми се от тук до края да мачкаме наред всички.Ред ни е и ни се ПАДА най после и ние да сме ЕВРОПЕЙСКИ шампиони!Хубав ден на всички, довечера за жалост след 19 часа ще мога да гледам и пиша.Усмивки и позитивизъм до тогава