За красотата и отношението на околните

• 23 061
  • 572
  •   1
Отговори
# 255
След като афиширахте красотата, моля кажете - на какво отношение се надявате сега - за да има връзка с темата все пак???

Кой е афиширал красота?. )
И що трябва да се надява на различно отношение. )

# 256

Еее, не съм ги гледала тези филмчета. ( Дали се намират да видя за какво става въпрос?. )

В моето детство- по кината, а малко по-късно и по тв, обикновено неделя сутрин, но аз съм от малко по-"зрелите" във форума.

А от мъжете все пак, няма ли някой да се престраши ?

# 257
След като афиширахте красотата, моля кажете - на какво отношение се надявате сега - за да има връзка с темата все пак???

Ти. ти Simple Smile. И красотата е наслада за окото, няма нужда да има връзка с темата. Просто е приятно да видиш нещо хубаво Peace

# 258
Ти. ти Simple Smile. И красотата е наслада за окото, няма нужда да има връзка с темата. Просто е приятно да видиш нещо хубаво Peace
[/quote]

Ооо, благодаря ти много. ) Но чак толкова красива, не съм. )

# 259
Мирама, скромност не необходима, когато снимките говорят Peace.
На мене ми се струва редно обаче, авторката на темата да онагледи защо така колегите и я дискриминират заради външният й вид Crossing Arms

# 260
  • Насред хаоса
Ето че и аз най-после видях някоя и друга снимка. Страхотни сте, момичета! Убедих се, че съм имала правилна представа.  Simple Smile

# 261
$hantalche, тя авторката отдавна се покри. ))) но можеше да видим поне един чифт хубави гърди, както заяви. )

# 262
  • София
И какво стана със снимките на Куркумата? Аз ли нещо пропуснах или той се скатава  Thinking Соте, няма ли и ти да ни дариш с някой фотос само по въдица?

# 263
Аз, като един истински човек на изкуството, имам много изкривена представа, според някои хора, за това какво е красиво и какво не. За мен лично по-интересни са необичайните черти(на външността) и ескцентричното мислене. Така че, когато търся модел, секретарка, или какъвто работник ми трябва, то не гледам само външния вид. Пример: търсех си асистент преди 3 години, проведох 8 интервюта, появиха се някои много красиви момичета, които са от онзи тип клиширани красавици, с една дума-скучни(на външен вид-с изрядна прическа, грим маникюр, усмивка, вежди.... всичко) И после дойде сегашната ми секретарка. Тя е чаровна, неподправена, забавна, възпитана, умна, оправна- Не е като тях, много повече е-уникална! Леко е закръгленка, не дебела, само пухкава, но нейната усмивка ми изглежда много по-красива от тези на общоприетите красавици.

Но да се върна на темата, грешно е за се съди по корицата.

# 264
# 265
Не мога да смогна да чета, затова отговарям на по-стар въпрос...

Вие познавате ли глупави хора ?
Първо да уточня какво разбирам под "глупав" - такъв с коефициент на интелигентност под средната, бавнозагреваещ, на който му липсва съобразителност и умения за абстрактно мислене/анализ, синтез, обобщение и тъй нататък/. Да, познавам такива хора. Даже работя с някои такива.  Laughing Изисква се много търпение в работата с тях, понякога направо се чувствам изцедена след такъв близък контакт.
Съгласна съм с това мнение. За мен глупави са хората с ограничен умствен капацитет. От там и лесно податливи на промиване на мозъци, тъй като собственият им мозък не може да се справя сам с потока информация. Трудно учат нови неща, бавно им върви училището или работното обучение, машина със слаб мотор. За съжаление много такива хора познавам, и от ученическите години, и от студентските, и сред колегите си сега. Някои са си просто олицетворение на израза "тъп като цървул", хаха - ти му обясняваш, то мига на парцали и не вдява. Други са една-две идеи по-нагоре. Сред колегите ми, например, има няколко, на които просто им трябва повече обяснения, бавно и плавно, напътствия, клизма, докато схванат...  Наистина е изтощително. И накрая те отсичат с "е тва просто не го разбирам"  Tired

# 266
Соте, няма ли и ти да ни дариш с някой фотос само по въдица?

Клише...поне пък ти си с предимство пред другите...знаеш къде да ме намериш...и въдичките са ми там!!!!! Peace
Що пък ти се не покажеш...с онази пушка всичките тук ще ги отвееш!!!! Mr. Green

# 267
Клише, хайде давай да видим пушката. ))))

# 268

Ми щото и двете са факт!
И красотата.
И различното отношение към нея  Laughing

# 269
  Факт, факт, колко да са факт... Хубавите жени са твърде много, на всяка крачка така да се каже. Трябва акъл да има човек, в крайна сметка повече работа ще му свърши, дойде ли се до пряка конкуренция, независимо в служебната или лИбовната сфера.

Общи условия

Активация на акаунт