За красотата и отношението на околните

• 23 055
  • 572
  •   1
Отговори
# 270
Не съм красива,но компенсирам с усмивки и отговорно отношение към околните.
Работата ми е свързана с ежеминутно контактуване с хора.Все по някакъв начин трябва да ги предлазположа.Към който съм се държала добре се връща винаги сблагодарности и почерпки.
Краотата не е определяща.И на море бях-излъсканите мацки седяха самотни и обръщаха чаша след чаша.По обикновените момичета,които се веселяха,усмихваха и пийваха бяха обградени от мъже.Та.....красотата,излъсканото не винаги са печалившите

# 271
Не съм красива,но компенсирам с усмивки и отговорно отношение към околните.
Работата ми е свързана с ежеминутно контактуване с хора.Все по някакъв начин трябва да ги предлазположа.Към който съм се държала добре се връща винаги сблагодарности и почерпки.
Краотата не е определяща.И на море бях-излъсканите мацки седяха самотни и обръщаха чаша след чаша.По обикновените момичета,които се веселяха,усмихваха и пийваха бяха обградени от мъже.Та.....красотата,излъсканото не винаги са печалившите

Joy Абе Мирче.. А не ти ли хрумва, че тези красиви момичета просто искат да са сами. Ти имаш ли представа колко уморява вниманието понякога...
А и повечето мъже се притесняват да ги доближат, знаят че едва ли ще имат шанс.
На обикновените усмихнати момичета им е приятно вниманието на момчета, а и момчета знаят че там има по-голяма вероятност "да върже"...Просто е като бял ден Simple Smile

# 272
 $hantalchenewsm10

# 273
Глупости, просто тия натоканите се мислят обикновено за голяма работа и определят повечето като недостойни - да си говорят с тях, тая хладнота и надменност - мъжете мразят.

# 274
Глупости, просто тия натоканите се мислят обикновено за голяма работа и определят повечето като недостойни - да си говорят с тях, тая хладнота и надменност - мъжете мразят.

И тук е много на място онова за кифлата.  LaughingМай ти го беше пуснала.

# 275
Мирама, чета от телефона, защото съм с гнусен вирус- повръщане и висока Т, и лежа от онази вечер, но от там не ми дава да ти видя снимките, та пуснах специално компютъра да те мерна и да ти кажа, че си много свежа и с уникално излъчване!

# 276
що като си красива си  сама??Щото така си поискала

# 277
що като си красива си  сама??Щото така си поискала
Ми да, има такъв момент. Simple Smile

# 278
За работа и професия ставаше дума, дами,
не за плажове и почивки.

# 279
ха ха ха - да много е уморително мъжкото внимание  Joy Joy Joy Joy Joy
Защо си правят тези "натоканите" силиконови бомби, подчертават по всеки възможен начин сесуалността си? За да бъдат оставени на мира? Не бих казала....

# 280
ха ха ха - да много е уморително мъжкото внимание  Joy Joy Joy Joy Joy
Защо си правят тези "натоканите" силиконови бомби, подчертават по всеки възможен начин сесуалността си? За да бъдат оставени на мира? Не бих казала....
Нищо смешно не виждам - уморително е разбира се... ако не си го изпитвала, няма как да ми повярваш.
 А тея силиконови чалга- момичета, са далеч от красотата и от това за което аз говорех Simple Smile

# 281
  • Бургас
Всеки човек се бои от отказ и от това да го отрежат. Не е никак лесно. И затова повечето решават въобще да не рискуват. Затова са сами красавиците. Вероятността да те отреже една хубава жена, е много по-голяма от тази да ти откаже по-посредствената външно. Освен това у нас битува мнението, че красивите жени са меркантилни и момчетата с по-скромни възможности просто не се осмеляват. Или ако се осмелят, се правят на такива, каквито не са.
Много е важно и излъчването. Повечето красавици, които познавам, наистина са леко хладни в погледа и лъха надменност от тях. Аз лично харесвам повече именно това - студеното излъчване ме привлича. Но повечето хора още повече се стряскат и не се решават да се приближат до хубавицата. Красивата жена е като творение на изкуството - гледаш го, възхищаваш му се, но малцина опитват да го докоснат.
Но и Мира е права - поведението също е много важно.

# 282
вероятността да те отреже една хубава и една по-малко хубава жена е еднаква.
Първо всяка жена се смята за хубава ( а шанталчето се смята за умопомрачителна  Sunglasses) и второ, ако мъжът има дадено излъчване не биха го отрязали нито хубавата, нито не дотам хубавата жена.
Уморително е "вниманието", когато мъжете досаждат. Но ние хората сме като огледала. Някои просто привличат такива досадници - дали с външния си вид или с поведението си е друг въпрос.
И не, не вярвам че има жена или мъж, който ИСКА да бъде сам.

# 283
  • Варна
вероятността да те отреже една хубава и една по-малко хубава жена е еднаква.
Първо всяка жена се смята за хубава ( а шанталчето се смята за умопомрачителна  Sunglasses) и второ, ако мъжът има дадено излъчване не биха го отрязали нито хубавата, нито не дотам хубавата жена.
Уморително е "вниманието", когато мъжете досаждат. Но ние хората сме като огледала. Някои просто привличат такива досадници - дали с външния си вид или с поведението си е друг въпрос.
И не, не вярвам че има жена или мъж, който ИСКА да бъде сам.
Категорично не съм съгласна с нито едно от твърденията ти. Simple Smile
И е уморително вниманието, и вероятността за отказ от хубава и не дотам, жена не е еднаква. Освен това, да наистина има хора, които понякога обичат да се наслаждават на самотата си.

# 284
Хубавата визия на една жена наистина дава много предимства. Не мисля, че хубавите жени се приемат по-лековато, напротив. Ако успее да покаже, че притежава и други качества, то става още по-ценена.
Не бих казала, че съм най-голямата красавица, но се имам и за хубава, и за прилично умна. Blush Laughing Никога не са ме подценявали.

Общи условия

Активация на акаунт