За красотата и отношението на околните

• 23 008
  • 572
  •   1
Отговори
# 345
Аз да си измрънкам пак, че темата беше за работа и красота,
а не за красота и мъжки гащи, доколкото двете изобщо имат
нещо общо.
Правилна забележка Peace. Back то дъ темата, че вече мислех да пиша ЛС на авторката да си преименува темата на "За Шанталче с любов" Laughing

# 346
  • Варна
Според мен умните мъже със стил харесват красиви жени от типа, който описах, а простоватите и първични мъже харесват кичозни жени, които излъчват евтиния.
В ужасна грешка си!  Simple Smile
Я го отнеси същото твърдение към жените и ще видиш, че изобщо не може да е вярно.
Сексуалните предпочитания нямат общо с ума и стила на един човек.

# 347
Аз да си измрънкам пак, че темата беше за работа и красота,
а не за красота и мъжки гащи, доколкото двете изобщо имат
нещо общо.
Правилна забележка Peace. Back то дъ темата, че вече мислех да пиша ЛС на авторката да си преименува темата на "За Шанталче с любов" Laughing

Ама то всяка тема  така се обръща. Колко е красива Шанталчето.  

# 348
Съжалявам Embarassed. Понякога просто имам лигня в повече Laughing

# 349

В ужасна грешка си!  Simple Smile
Я го отнеси същото твърдение към жените и ще видиш, че изобщо не може да е вярно.
Сексуалните предпочитания нямат общо с ума и стила на един човек.

За сексуални отношения и секс за една нощ ли говорим, или за истинска връзка? Не познавам умен мъж със стил, който да е готов на сериозна връзка, брак и т.н. с евтина гащобъркачка. Виж, да има секс връзка, да ходи чат пат да проветри гащите при нея не изключвам. Но това не е връзка в истинското значение на думата.

# 350
  • Варна
Не знам защо разграничаваш нещата, но здрава, истинска връзка без силно сексуално привличане е невъзможна. Колкото и да си изящна ( по нашите женски стандарти), не му ли трепне на мъжа в сексуален смисъл, забрави да създадеш истинска и дълготрайна връзка.
Излиза, че според теб жените, които са сексапилни не могат да имат читави връзки, защото ги търсят само за секс. Simple Smile

# 351
А не може ли да си изящно красива и пак някого да го засърби в гащите, докато те наблюдава? Мъжете не са всеядни, възбуждат ги различни типове жени- за едни са силиконовите красавици, за други почти аграрния тип /имам и такъв познат, иначе привлекателен за повечето жени/, за трети нежните, миловидни красавици тип Мирама....Здрава връзка може да има и не само при силно сексуално привличане, като първопричина за започване на отношенията.

# 352
  • в 1001-та нощ
умните мъже ще имат един избор за представителност (в обществото) и друг за секс  Peace

# 353
умните мъже ще имат един избор за представителност (в обществото) и друг за секс  Peace

Нищо не каза.

# 354
 Северина, така е, но.... не е нужно жената да е евтина кукла за продан, за да се хареса на един мъж и в сексуален план. Точно това казвам, че има различни мъже. Аз имам приятели мъже, с които съм си говорила приятелски на такива теми, и много от тях са ми казвали, че намират жените тип "секс кукла" за отблъскващи и негодни за връзка, но въпреки това биха ги "изчукали" веднъж (точно това е думата). Така че има разграничение. Има мъже, които въобще не биха се възбудили от поредния русокос клонинг с екстеншън и джука, защото например се възбуждат от срамежливи и невинно изглеждащи жени. Не знам защо много момичета и жени си мислят, че за да възбуждат мъжете непременно трябва да изглеждат като леки жени да кажем.

# 355
Ооо, подобни обобщения са напълно безсмислени.
Всеки човек, и мъж и жена, в даден момент може да се възбуди и да прояви сексуално желание към различен тип човек.
Така че да се казва за една жена, "тази е гащобъркачка" не е съвсем правилно.
За един, тази жена може да става само за чу..не, за друг да е изящна, красива, привлекателна и т.н.

# 356
  • Варна
Както има и мъже, които не биха се впечатлили от една стилна и фина жена. Не им действа сексуално. Не слагайте такива опростени рамки.

Здрава връзка може да има и не само при силно сексуално привличане, като първопричина за започване на отношенията.

Може и да не е като "първопричина", но няма ли го и след това, връзката е обречена.

# 357

Може и да не е като "първопричина", но няма ли го и след това, връзката е обречена.

Не всички връзки се градят само и основно на секс. ) Така че и за това не бива да се правят обобщения. )

# 358
Ееее, петъкът свърши, дами. Преди има-няма 14 часа.
Трещи, не си права. Една друга част от темите са не
за прелестната Шанталче, а за неща божествени.

Обаче няма сила, която да върне темата към начала-
та ѝ, нали?

# 359
Както има и мъже, които не биха се впечатлили от една стилна и фина жена. Не им действа сексуално. Не слагайте такива опростени рамки.

Е аз какво казвам през цялото време? Нали същото. За всеки влак си има пътници, и за изкуствените хубавици, и за по-естествено изглеждащите. Както и типажите мъже, които харесват различните типажи жени са различни. Ако попиташ един строителен работник Преслава или Мишел Пфайфър е по-хубава и секси ще ти каже Преслава, ако попиташ един интелектуалец вероятно ще ти каже Мишел Пфайфър като тип жена.

Общи условия

Активация на акаунт