За красотата и отношението на околните

• 22 963
  • 572
  •   1
Отговори
# 495
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И Клайв, и Жан Рено са страхотно секси, но по всички общоприети критерии са си некрасиви Rolling Eyes. Което не ми пречи да ги харесвам и двамата, както и адски несиметричния Венсан Касел Blush

# 496
След като красотата според форума е тази с нарушени пропорции, защо всички вкупом скочиха срещу Антония не-знам-си-коя /Мис България 2009/ и Мис РусеMr. Green
Party Тази е много готЯна, да Mr. Green
Аз също не харесвам красиви мъже, но не отричам, че са красиви- просто не са мой тип. Падам си по грозни и веднъж имах неблагоразумието да го споделя с мъжа ми  Crazy
Има разлика между красиви хора и харесвани хора- красивите винаги са били красиви- просто чертите им са класически, като на Мадона /не певицата/. Докато Анджелина Джоли има лице, което е харесвано в нашето време, преди 100 години нямаше да я намират за привлекателна.

# 497
Предполагам защото тази Антония не е тип Мис. Не е за този конкурс. Някой друг по-би и прилягал.

# 498
  • София
Джъд Лоу!!!
Абсолютно съвършен Crazy
Мноооого го харесвам тоя Crazy

# 499
  • София
Мъжът ми има съдружник копие на Жан Рено.
Редовно раздава автографи в чужбина.

Лайза Минели е грозно-красива, като заговорихте за такива криви.

# 500
И Клайв, и Жан Рено са страхотно секси, но по всички общоприети критерии са си некрасиви Rolling Eyes. Което не ми пречи да ги харесвам и двамата, както и адски несиметричния Венсан Касел Blush

Да, по общоприетите критерии не са красиви, по моите обаче са.

Azzy, кумът ми му е двойник.

# 501
 На мен пък Антония ми харесва и не разбирам защо я наричат мис крокодил. Има страхотно тяло и запомнящо се лице, за съжаление няма вкус за облекло, грим и прическа, но е красива, красотата и малко хищническа, не е нежна или деликатна, но не е грозна в никакъв случай.

А ето и двама красиви мъже, които съвсем спонтанно ми хрумнаха.

# 502
  • Варна
Да се онагледя

Сигурно в нечии очи това за неземни красавици.

Иначе за обективните критерии -> http://www.google.com/imgres?imgurl=http://news.fashion.bg/img10 … q6IHdGe-QaIka3qDA

-    

Още древните гърци установяват, че формите в природата отговарят на определена геометрична пропорция. Но едва през Ренесанса Леонардо Да Винчи установява, че ключът към красотата е пропорцията 1:1,618. Така например разстоянието от пода до пъпа, после и от пъпа до главата, ако сте съразмерни пропорцията трябва да бъде 1:1,618. Така също в едно красиво лице широчината на устата е 1:1,618 от широчината на носа. Също съотношението в широчината на централния резец (зъб) и страничния резец е 1:1,618. Това съотношение се наблюдава навсякъде в красивото тяло.

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 23:48 от Приятно ми е - Богиня!

# 503
  • София
Антония е тотален дизастър в облекло и грим.
Трябва да пусна снимка на този нашия Жан Рено, когато ги източа от телефона.
Но нашия не е българин Simple Smile
Но е кандидат кум, ако реша да се омъжа Simple Smile

# 504
О, неее. Тази брюнетката наистина е ...много лоша снимка са й направили Whistling

# 505
Отилия, за едно си права Антония има наистина страхотно тяло. Ето, аз жените не ги оценявам толкова в лице, колкото по телосложение, и макар да я виждам като не особено красива в лице, не мога да не се възхитя на краката й.

ето

# 506
ох, искам да го защитя русенчето, ами не ми идва никакъв аргумент наум. Thinking
Може би има душевна красота??? newsm78

# 507
Да ви кажа, както при жените така и при мъжете, има такива на които ти идва да им скочиш в леглото и такива които можеш да ги гледаш само като картинка. От там и това - този е красив, но не е мой тип. Джъд Лоу - красив- но не ми е секси. А за една успешна връзка по-добе партньорът ти да ти предизвиква гъдел в корема, отколкото да го гледаш като кристална ваза. Секси ми е Един Джейсън... сега ще го намеря Grinning

# 508
  • вятър в маслините, вятър над хребета
По-назад Слънчо беше пуснала Дженифър Бийлс, за мен тя също е страхотно красива Heart Eyes. Харесвам много и Джулиан Мур

Мис Крокодил не е грозна, но няма грам стил.

# 509
Да ви кажа, както при жените така и при мъжете, има такива на които ти идва да им скочиш в леглото и такива които можеш да ги гледаш само като картинка. От там и това - този е красив, но не е мой тип. Джъд Лоу - красив- но не ми е секси. А за една успешна връзка по-добе партньорът ти да ти предизвиква гъдел в корема, отколкото да го гледаш като кристална ваза. Секси ми е Един Джейсън... сега ще го намеря Grinning

Peace Именно-красивите хора са красиви и точка. Там две мнения няма. Като  Руслана Коршунова.

Общи условия

Активация на акаунт