90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 146

• 45 274
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро,

Lorenka, поздравления!  bouquet
Отслабваща, добре дошла! Режимът е супер и действа!

Днес съм на белтъци, но още незнам какво ще се хапва! Трябва да сготвя нещо за всичките, та ще съобразя с това какво мога да хапвам! Wink

Хубав ден на всички!

# 646
Благодаря за топлото посрещане  bouquet,наистина много много искам да стана70кг. дано успея и тази диета ми помогне,и такааааа почвам с въпросчетата,как стоят нещата с кафето и въглехидратния ден ми е малко мътно какво да ям,може ли да се яде например баничка и вафла или да се придържам към пълнозърнестите хлебчета и май бях чела че само едното хранене трябва да има сладко нали newsm78,протеиновия ми е ясен,бобовия също и плодовия мисля,че засега това ми са въпросите  bouquet,благодаря ви за отговорите HugМеню за днес з-диня о-2варени яйца със пълнена чушка със извара в-2 яйца-варени ако някъде бъркам менютата ще се радвам да ме поправите

# 647
Добро утро, Хубавелкииииииииииииии  Hug
Добре дошли на новите бъдещи фиданки.

Започнах деня със Зумба танц и много се радвам, че ви е допаднал. Ужасно хубаво е да се измориш от такова нещо. Само мааалко ми липсваше момента, ду*ето на инструктура да ми се мендахерца пред погледа  Laughing

Днес 5-ти протеинов.
з: сок от ябълки
о: моцарела с доматки за към 12:00, а ако прегладнея към 16:00 - пиле със зеленчуци
в: печени пълнени тиквички с яйце и сирене

Сега е момента да ви кажа, че вчера се справих блестящо с плодовия ден и не само, че не почувствах никакъв глад, ами и ми останаха плодове от едното хапване. Изпих страшно много вода и много чай и бях голяма пикла, но ми беше идеално. Трябва да похваля и мъжа ми - издържа геройски.

Та голямата новина е, че след първите 4 дни имам -2кг    newsm44 newsm44 newsm44

Радостта си не мога да скрия. Хайде отивам да взема душ след Зумбата и потеглям за работа, че имам предвидени 2км ходене пеш до там.

Отслабващ и много зареждащ ден на всички    bouquet

# 648
Искам да попитам при белтъците може ли да се яде цедено кисело мляко. И може ли да се пие 3 в 1 всеки ден без плодовия?

# 649

Та голямата новина е, че след първите 4 дни имам -2кг    newsm44 newsm44 newsm44

Радостта си не мога да скрия. Хайде отивам да взема душ след Зумбата и потеглям за работа, че имам предвидени 2км ходене пеш до там.

Отслабващ и много зареждащ ден на всички    bouquet
Браво HugАз също сега ударих един танц, дъщеря ми започва да се притеснява за мен вече  Laughing
Днес белтъчини , сутринта праскова - само 1, чак не мога да повярвам. Днес не мисля да готвя, нали е петък, давам си почивка Simple Smile
Обяд - салатка със соев кашкавал, вечеря същото Simple Smile
Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 650
betiitu за цеденото кисело мляко не виждам причина да не се яде. Иначе 3в1 със тази захар и сметаната хич не мисля, че е удачно да се пие по време на режима.

# 651
3 в 1 сигурно изобщо не може, та то е бъкано със захар?

На мен кантара днес ми е на 62.9 при начални 64 във вторник сутринта. Не че се надявам да свалям по 1 кг на всеки 3 дни, ама си е окуражително Mr. Green

Аз си признавам, че на Дюкан диетата не бих могла да я спазвам и 2 дена.  Peace

# 652
Добро утро и от мен   bouquet

zozeto, поздравления, имаш страхотен минус  Hug Hug Hug

Моя мил кантар днес не мръдна на никъде. Вчерашния ми опит с лучник беше почти успешен, като изключим че тестото стана малко соленичко, беше мнооого вкусен.

Днес плодчета, подготвила съм си бананчета и диня, а пък дано утре кантарчо мръдне малко надолу  Praynig Praynig Praynig

Усмихнат ден ви желая   bouquet Simple Smile 

# 653
За първата четворка от второто завъртане съм -2кг  bowuu
Добре започват нещата  Party
Днес на белтъци сега закусих диня за обяд и вечеря не съм решила още  Wink
Лек и отслабващ ден  Hug

# 654
Добро утро, фиданчици!   bouquet

Днес съм на белтъци..
Закуска - кафе и праскови
О и В - под въпрос  Laughing

Добре дошли на всички нови попълнения  Heart Eyes Желая ви успех!

отслабваща баничките със сирене ги забрави до края на режима. За себе си лично реших да хапвам големи салатки с хляб във този ден. Разбира се и малко сладичко  Mr. Green Всяка от нас различно спазва дали да има сладко само на едно хапване. Виж за себе си и прецени как реагира кантара.  Wink

betiitu Цедено кисело мляко може, но за 3в1 не е добра идея. Инцидентно ако ти се наложи е ок, но всеки ден ... не. Има захар и доста висок процент въглехидрати. Дори да е 2в1, пак мисля че повече върви към въглехидратния ден... Не знам. По-добре пий обикновенно кафе.

zozeto Ако огладнееш между обяда и вечерята, следобедната закуска е само плод или зеленчук. Основните хапвания с белтъци, варива или въглехидрати са само 2 за деня.  Peace Браво за минусчето!

# 655
  • София

ааа няма нужда да завиждаш, главата ме боли ужасно.

мДааа ,това ме успокоява smile3534

Това ми беше с пиенето за дълго занапред. Как ще избутам днес, не знам. Сега пих един аспирин, ама нещо не помага.

# 656
  • Пловдив
zozeto - протеиновата храна е два пъти на ден - обяд и вечеря. В 16 часа, ако прегладнееш много, изяж един плод или един домат.

отслабваща - във въглехидратен може баничка, но трябва да е сладка /с ябълка, с тиква, с мармалад и т.н./, може кифла, кроасан, вафли. баница със сирене не се яде по време на режима.
кафе - колкото ти се пие, но чисто /без захар, сметана, мляко и т.н/, може с подсладител.

Нана, хапни нещо сладичко за главоболието, един въглехидратен обяд може да ти дойде добре.

# 657
Хей!привет на новите!
Днес съм на варива:
З-ябълка
О и в-картофи на фурна и салата

# 658
добро утро и аз днес съм на варива и мисля да си направя картофи на фурна и салата мислех валени да са но реших на фурна...като ги пека мисля да намажа тавичката са малко олио колко да не залепнат картофите няма да е проблем предполагам?Аз съвсем малко ще сложа

# 659
Здравейте, фиданки!

Отслабваща, добре дошла в редиците на фиданките. И аз съм спазвала режима на Дюкан преди 2 години, но доста модифициран поради здравословни проблеми. На мен 90-дневната ми се отразява много добре и съм доволна, че след диетата ще мога да поддържам теглото със здравословно хранене.

zozeto, браво за минуса!

Момичета, никой около мен няма кантар и не мога да се изтегля след водния както планирах.  hahaha Всички се страхуват да притежават г-н Кантарев. Мисля да си купя след края на режима и текущо да следя  ситуацията.

Днес варива, но още не съм решила какво ще бъде.

Успешен ден на всички и минуси по всички кантари!  newsm57

Общи условия

Активация на акаунт