Тренировки в домашни условия - Тема 15

• 49 185
  • 762
  •   1
Отговори
# 45
  • На изток от Ада
аз се пробвам няколко пъти да кача и другите от Трейси ,но не успявам , liu jo да продължа ли да пробвам или се отказа от тренировката

# 46
аз се пробвам няколко пъти да кача и другите от Трейси ,но не успявам , liu jo да продължа ли да пробвам или се отказа от тренировката
Не,не съм се отказала-кардиото ми допадна,прилича на танц, Laughingпросто на моменти не успявах да вляза в ритъм!Ако не успееш да го качиш-здраве да е!

# 47
Не знам защо, но нещо на Джаки не ми допадат тренировките. Само второто видео за коремната област ми харесва и го правех вече веднъж. От 2 седмици съм на "Стройни и красиви", а от утре смятам да се разнообразя с Pump it up + каланетика за корем. Иначе днес(понеже съм смела и безстрашна  hahaha) ще се "хвърля" на суперкаланетиката (досега не съм практикувала каланетика, само кардио). Дано само не съжалявам после  Laughing
Изпих си кафенцето, да се мятам........идвам Мисис Pinckney   smile3521

# 48
Марги, благодаря отново   bouquet Вече имам всичко, което ми трябва  Party

dibk и аз съм така с Джаки.Не ми пасва много. Някак много бързо и разпиляно ми се струва, но пък корема втория ми харесва  и редувам с проблемните зони на Джилиан, които са моя фаворит и ми пасват идеално.Можеш да ги изтеглиш и да ги пробваш  Peace

Успех момичета и спорен ден   bouquet

# 49
  • Sofia
tqna ,радвам се:hug:
 Днес мислех да ходя на аква аеробика, но моето момиченце не  е здраво, затова -направих 1 пилатес, да не съм капо.
Ето и обещания Нел:
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 13.08.11.
Файл : Nell McAndrew - Cardio Core and Stretch (2008) (1 h 5 min) (Fitness).avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=42fe9741b3

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 15:56 от Margi

# 50
Много мислих и мислих и май най-накрая реших. Ще дам шанс на тази програма. http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3128570 След като свалих какво ли не, тази май ме развълнува най-много.  Mr. Green Някой с опит да изкаже мнение?
Има си и дадена програма, общо взето се тренира 6 дни от седмицата. Аз обаче искам да правя и каланетика и бразилския бът лифт  Laughing И си нямам на идея къде да ги бутна, освен ако не тренирам не само всеки ден, но и два пъти дневно... а не мисля, че е особено разумно...  Tired newsm78

# 51
tqna ,радвам се:hug:
 Днес мислех да ходя на аква аеробика, но моето момиченце не  е здраво, затова -направих 1 пилатес, да не съм капо.
Ето и обещания Нел:
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 13.08.11.
Файл : Nell McAndrew - Cardio Core and Stretch (2008) (1 h 5 min) (Fitness).avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=42fe9741b3

Благодаря bouquet Heart Eyes

# 52
Привет, момичета! запис и от мен   bouquet

# 53
От известно време издирвам dvd с пилатес упражнения с ъъъ пръстен? Pilates ring/circle или там както се нарича. Имам едно такова вкъщи, но вече ми писна тотално ooooh!, а усещам, че е по-добре с таз джаджа. Та някой да е пробвал такова нещо?

# 54
Ох,тази вчерашна суперкаланетика колкото мудна, толкова и трудна  ooooh! Иначе преплувах, не се одавих на дълбокото, демек изкарах я цялата, макар и със зор накрая  Laughing

# 55
И аз в новата тема с кардиото на Нел и йога  Sunglasses

# 56
Здравейте, да попитам тренирате ли по време на месечният си цикъл и чакате ли напълно да мине мускулната треска до следващата тренировка.?

# 57
Здравейте, да попитам тренирате ли по време на месечният си цикъл и чакате ли напълно да мине мускулната треска до следващата тренировка.?

Като започваш нещо  ново в началото го правиш по-леко и по-внимателно, нали така? По същия начин е и с тренировките - в началото правиш по по-малко и не се зориш толкова, за да можеш да свикнеш с натоварването. Все пак целта не е да се претовариш и на следващия ден да не можеш да се изправиш.
Каквито и упражнения да си решила да правиш,  в началото нека програмата ти е по-кратка, като със всеки следващ ден увеличавай, докато я направиш, толкова колкото ти искаш. Гарантирам ти, че при това положение е малко вероятно да имаш такава мускулна треска, че да се наложи да чакаш няколко дни, за да тренираш отново  Peace

Аз специално тренирам и по време на цикъл, тъй като при мен дори и в началото е малко.

# 58
  • На изток от Ада
ето още една част от 30 дневния метод На Трейси Андерсън,има още 3 неща ,но се надявам и тях да успея да кача. Ето Sequence 1.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=b693192f84 , линка е активен до неделя 14 08 2011

# 59

Като започваш нещо  ново в началото го правиш по-леко и по-внимателно, нали така? По същия начин е и с тренировките - в началото правиш по по-малко и не се зориш толкова, за да можеш да свикнеш с натоварването. Все пак целта не е да се претовариш и на следващия ден да не можеш да се изправиш.
Каквито и упражнения да си решила да правиш,  в началото нека програмата ти е по-кратка, като със всеки следващ ден увеличавай, докато я направиш, толкова колкото ти искаш. Гарантирам ти, че при това положение е малко вероятно да имаш такава мускулна треска, че да се наложи да чакаш няколко дни, за да тренираш отново  Peace

Аз специално тренирам и по време на цикъл, тъй като при мен дори и в началото е малко.

Благодаря ти.Преди време тренирах усилено и нямах проблем с мускулната треска. От скоро започнах пак и понеже искам да стегна главно краката и дупето правя упражненията на Клаудия Шифър.Доволна съм и след известно време ще включа и нещо друго за разнообразие и естествено за по-голямо натоварване. При мен първите два дни цикълът ми е по-обилен и мисля да пропускам този период, защото не се чувствам комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт