Тренировки в домашни условия - Тема 15

• 49 185
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
Каква хубава тема.
Вече нямам оправдание,че няма кой да ми гледа децата и за това не тренирам Mr. Green

# 31
Момичета, искам да ви попитам нещо.
Как се редуват кардиото и каланетиката - правят се в един и същи ден, или единият ден кардиото, другият каланетика и така в последователност. Това е малко тъп въпрос, но примерно ако каланетиката е по-кратка.... Embarassed
Днес се опитах да направя тази каланетика за корем http://dieti.rozali.com/kalanetika/p184.html . Стори ми се ужасно трудна, плюс това в момента ме боли гърлото от напрягане Crossing Arms
Каланетиката за корем хич не била лесна, а съм чела на доста места, че с нея се извайва най-хубаво и бързо сладко коремче.  Heart Eyes Марги ми предложи упражнения за корем, а някой от вас знае ли някаква по-лесна каланетика за коремната област   newsm78

Мерси предварително   bouquet

# 32
  • Sofia
Ако искате хубав корем, е много важно как се храните, не случайно има лаф, че корем се прави предимно в кухнята, а не в залата Laughing Да се похваля, че моите плочици се показаха!
Качвам ви проблемните зони в докса.
Лесна каланетика  за корем няма, просто с времето ще свикнеш Hug

# 33
Ако искате хубав корем, е много важно как се храните, не случайно има лаф, че корем се прави предимно в кухнята, а не в залата Laughing
Може ли малко повече информация в тази насока. Аз отскоро се взех в ръце, ограничих си храната много, че голяма лакомия бях станала  Embarassed. Освен това вече две седмици тичам. Но сега моята приятелка, с която заедно тичаме всяка сутрин, заминава на почивка, а сама не ми се тича. Та вашата темичка много добре ми дойде точно на време. С удоволствие ще опитам някои от програмите с упражнения. Особено ми трябват такива за корем, че иначе горе-долу съм добре. Бях 53 кг когато започнах с диетата и по-късно тичането. Сега съм 50. Висока съм 155 см и сякаш най-добре се чувствам на 48 кг, за по-малко не смея да мечтая. Нямам много за сваляне, но последната зима всичко качено се натрупа на корема. По принцип имам много яки рамена, но това вече си е ген и винаги ръцете ми горе изглеждат - абе не изглеждат нежни и фини като на жена, а по-якички. Laughing
Много стана, извинете, но с удоволствие се присъединявам към вас!

# 34
  • Sofia
Качих ви и проблемните зони на Джилиан.Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Петък 12.08.11.
Файл : No More Trouble Zones.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=2d3fd975dc
Betty L., прочети тази статия, надявам се да ти е от полза:
http://www.varnafitness.com/permalink/lljuchovi-saveti-za-oformj … plosak-korem.html

# 35
Марги,благодаря още веднъж-преди малко правих и двете части на Джаки за корем,бая се озорих от втората!
Пробвах и кардиото на Трейси Андерсън-оказа се,че нещо хич ме няма с ритъма Embarassed!

# 36
Марги, и аз ти благодаря за информацията! Hug

# 37
  • Sofia
Марги,благодаря още веднъж-преди малко правих и двете части на Джаки за корем,бая се озорих от втората!
Няма защо, ще се радвам ако съм била полезна Hug
Аз днес не можах да отида на спининг, дребната не е здрава, затова си направих в нас кардиото на Нел Макандрю. Доволна съм, че надвих обзелия ме мързел Peace

# 38
Момичета вие всеки ден ли си правите тренировки,аз правя през ден тае бо на Били Бланкс,да не бъркам някъде,не трябва ли да си почиват мускулите  Rolling Eyes

# 39
Няма защо, ще се радвам ако съм била полезна Hug
Аз днес не можах да отида на спининг, дребната не е здрава, затова си направих в нас кардиото на Нел Макандрю. Доволна съм, че надвих обзелия ме мързел Peace

Здравей  ще бъда благодарна ако качиш кардиото на Нел в докс , тк линка в предната  тема не е активен   bouquet

# 40
Здравейте  Hug
Марги, поздрави за плочките  Hug Моите бяха на път, но пак оплесках храненето  Embarassed
Отчет за тази седмица - фет бърнинг йога, йога с Денис Остин, кардио Х от Р90Х и четвъртък почивка, май и малко стречинг правих  Thinking

# 41
  • Sofia
Вив,радвам се да те видя  Hug
Къде изчезнаха всички от зимната ни банда? Явно са на почивка . Ще разказват после на кой плаж са се излежавали...,   Laughing
Bluevelvet   , утре ще гледам да кача Нел в докса Peace

# 42
Вив,радвам се да те видя  Hug
Къде изчезнаха всички от зимната ни банда? Явно са на почивка . Ще разказват после на кой плаж са се излежавали...,   Laughing
Bluevelvet   , утре ще гледам да кача Нел в докса Peace

Благодаря   bouquet

# 43
Марги, искаме снимки на плочиците. Grinning Hug Аз съм далеч от тях все още, но пък малко сланинки ми останаха. Party

# 44
Здравейте и от мен  wavey
Записвам се при вас, защото тренировките в домашни условия най-много ми се нравят Simple Smile Опитах да тренирам в зала, но с малко дете и работещи баби ми е трудно да бъда сериозна, а така се губи смисъла. Целта ми е да се "стегна" малко, както и да сваля едни 3-4 кг., които ми останаха след бременността. Ами това е от мен за сега. Ще прегледам различните програми и ще си харесам нещо като за начало Peace

Общи условия

Активация на акаунт