134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 798
  • 737
  •   1
Отговори
# 495

Е, повече оттова има ли накъде?  Mr. Green
(пардон! ти си с едно - значи има...)

# 496

това ми хареса как е с две Агент има ли фън?

# 497
  • USA
Блогът на пътуващите с 3 деца е страхотен. Браво на тези хора! Мерси, че споделихте.

# 498
това ми хареса как е с две Агент има ли фън?

Grinning Как да няма бе, Миме! Всеки път като оцелееш и се радваш, радваш на живота! Ето например прибирайки се с 2 бр от София сама, на излизане жените от целия самолет се изредиха да ме поздравяват за оцеляването и невъзпетия героизъм и ти става едно хуууубаво и си викаш няма какво да ми се опре след това!... А като ги видиш 2-те гушнати и заспали - е, няма такова щастие!  Crazy

Марлела - защо ти се притесняваш, остави ги тях да се притесняват. Аз написах като 1-ви език Мандарин, да му мислят даскалиците, които не са учили, когато му е било времето  Mr. Green Майтапът настрана - и ще го научи без драми и ще те поправя после и ще дойде ден да ти каже, че БГ не говори  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Това вече ще е сериозен повод за притеснение!

# 499
  • The QC to be!!!
Аз се присмивах на тези с блогове, ама тази тема ми стана като личен блог. Като дойде мама и снимки ще кача. Що само аз си пиша? Полудявам ли?
newsm78 Цоне ти май удари рекорда - да.  Mr. Green

# 500
Някак се чувствам длъжна да споделя.  Mr. Green

В колата разпитвам какво са правили, какво са яли... "Едната госпожа ми чете книжка за Франклин (брей, само на нея я е чела), ама друга книжка, такава нямаме." Питам дали е разбрала за какво става дума, а тя "Да, за един динозавър, Франклин се плаши от него, ама той не знае, че е само скелет. И имаше зелена снейк, която не се виждаше в дърветата." После рече, че яли нещо като маслини, ама на нея не ѝ харесали, имало и нещо като ананас (в менюто имаше ананас, но предполагам е от консерва, та затова казва "нещо като"). Казвам "Важно е да слушаш учителките", а тя "Да, ние като ставаме и те ни казват down." А понеже говорехме, когато спяхме и те ни казват "Клоуз йор маус". Образ мамин.  Laughing

Цоне, какво закуси днес?

# 501
Марлески  Joy голямо слънце твоята кукла  Laughing

Напомня ми на моята щерка в първите дни тук: "Мамо, дадоха ни пица с ябълки отгоре... ". То било пайнапъл, но тя знаеше само апъл та... ябълки

# 502
Цоне, какво закуси днес?
  Дарлинг, добре че попита. Оранджес ядох и после и оричките защото там има най-много витаМИНИ. вЗЕРА СЕ ДЕХИДРАТИРАХМЕ БЕЗ ПОВОД С МЪЖА МИ И ДНЕС ГО КАРАХ ЗДАРВОСЛОВНО.

# 503
Вие Фейсбук нямата ли дами?  Hug
И аз ядох днес. Хубаво при това  Laughing

Лятото като че ли изтича вече. Няма ли да пусне някоя добра душа снимки от летните ваканции?

# 504
Момичета, дайте ми акъл как да проуча разходите покрай раждането, което ми предстои.

Обадих се на застрахователя и попитах, но ми споменаха само deductible и copay общо за около $250-400, което ми се стори ьовтинко в сравнение със сумите, които познати в района са споменавали.

Знам, че зависи от плана ми и разни непредвидени случки, ама сигурно има чалъм да се предвидят стандартните плащания. Например, за епидурална упойка искат ли отделно пари?
Вкратце, питам ви какво да питам.

Цонеty, приказката за дехидратирането без повод ми е новост, добре се посмях. Laughing

# 505
  • USA
цигу, не мога да ти кажа детайли, но сметката, която аз получих след раждането беше ок. 12 хиляди. Стандартно раждане с епидурална. Всичко ми беше покрито от застраховката. Застраховките, които аз съм имала покриват раждането.

# 506
цигу, ако не си пазиш книжката с бенефитите към застраховката, можеш да се обадиш и да попиташ, при това подробно. Аз си бях записала списък с въпроси (епидурал, спинална, секцио, застраховка на детето, престой). Говорихме първо със застрахователния агент, след това директно със застраховката. И това преди да започнем с опитите.Тук сигурно няма 2 жени с еднаква застраховка от един и същи щат и е много относително.
При мен например затраховката пое 100% епидурала, но получих сметката отделно - $ 4, 000.00  Peace Общо $ 11 000.00
Не съм имала никакви допълнителни плащания (ко пей само на първата визита - $ 20).

# 507
Цигу 1во честито Mr. Green и 2ро щом от застраховката са ти казали само дедактибъл и ко-пеу около 200-400 кинта, ти ще получиш стейтмън със страховита сума, но няма да платиш нищо повече от това, което ти е по застраховката като дедактибъл и ко-пей, но много е важно доктора и болницата в която раждаш да са ти в нетуорк на иншурънса Peace аз също нищо не платих предния път, а се бях ошашкала като видях стейтмънта за нормално раждане с епидурал и 24 часово стоене в болницата 20К Shocked но слава богу иншурънса покри всичко Peace

# 508
  • Boston, MA
цигу, можеш да попиташ докторския офис/и или болницата, ако се интересуваш колко ще струва на стейтмънт, но застраховката ти могат да ти дадат най-добрия отговор за това, колко пари ти ще трябва да платиш.

Тия 10-12-20 хиляди са малко имагинерни, на практика никой не ги плаща, дори и да нямаш застраховка.

# 509
Още едно място за харчене на пари... някой ако се прежали да сподели дали има интересности и си заслужава времето:

ПС Метнах поглед да не се мина - Геокс детски обувки на добри цени...

Общи условия

Активация на акаунт