134 Американки-весели, игриви, готвят отрочетата мързеливи за Айви Лийг!

• 32 794
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
so what? при нас усети ли се земетресението?
Ne. Ama az ne sum mnogo 4uvstvitelna.

# 541
  • The QC to be!!!
Ми то и на Земята ѝ писна от онези във Вашингтон  Laughing

Титина май до към средата на Северна Каролина се е усетило само. МВК да се отчете ту-так-си и да каже.

Тук днес и вчера небето посред бял ден стана тъмно като посред нощ и се разливат едни дъждове, та е чудо на чудесата, бури чак страшни, добре, че не е торнадо зона.  Whistling Единствената разлика от преди торнадо и това което е тук, че тук става тъмно като нощ. Тези от вас които са преживяли торнадо знаят разликата, за другите които не са, дано никога да не разберете в действителност.  Praynig Но става сиво и нищо не се вижда, абсолютно нищо на 50-ина см от прозореца, и не вали, само сиво, чисто сиво. Тук като стана тъмна, тъмница в 9 и малко сутринта и настана малка олелия в работата.  Joy

# 542
Baby* vednaga se vklu4vam   Laughing. Usetihme go v kasti i na 1 etaj / az i Plami / i na 2 /MM/.

# 543
# 544
  • Чикаго / София
Хитруша много си права, че всичко е заради цената. За какво да влагат средства, за да спасяват млечен зъб, като е много по-лесно да го извадят, нали ще поникне друг! #Cussing out Аз съм готова да си платя, ама те дори и това няма да ми предложат като опция, а аз не съм зъболекар и няма да знам, че този зъб може да бъде спасен с малко усилия. Ще си мисля, че няма начин и трябва да се извади.

На един от зъбите които правиха на Дени искаха да й сложат метална коронка, защото пломбата щяла да бъде много голяма и щяла да падне. Категорично отказах да й слагат това нещо. Естествено започнаха да ме убеждават как това бил млечен зъб, щяла да го смени, ако направели пломба щяла да бъде много голяма и щяла да падне и пр. Подписах се, че отказвам такова нещо и ако й падне пломбата да й направят нова. Естествено нямаха бяли такива коронки, а само метални.

Зъба в Бг й е струвал 37лв.  Аз докато бях там си направих 4 пломби, всяка по 50лв. Стори ми се ужасно евтино, а познатите ми казаха, че всъщност било малко скъпичко.

Въобще не зачеквам темата къде зъболекарите са по-добри - тук или в Бг. Всичко според мен е въпрос на късмет. Аз съм ходила и тук и в Бг на зъболекар - и на двете места съм била доволна.

Бабата е свекърва ми всъщност, но аз се разбирам прекрасно с нея и е удоволствие за мен да е при нас. А и все пак е само за 1 месец. Laughing

Стела, Марлела и всички по източния бряг да се отчетат, че са добре.

# 545
Благодаря ви момичета, всичко е ок с нас   bouquet Бяхме с децата на плажа и даже не разбрах, че сме имали земетресение. И аз като Бубка си помислих, че ми се завъртя главата за сек., защото скипнах обяда, а то какво било  Laughing. Съпругът на първия етаж в къщи го е усетил, но е било под минута, за щастие не повтори. Съседката ми, коренячка на над 50г., каза че не помни да е имамо земетресение тук евър, викам и ние балканците не се стряскаме лесно от трусове, мине не мине и ни тресе Simple Smile

Ирка, честито начало на учебната година! Много успехи на децата! Радвам се, че се е разминало ваденето   bouquet.

# 546

Както винаги коментарите ме изумяват.
Абе само аз ли никога не намирам такива безумия под статии в чужбински вестници?
Независимо от темата, все ще се нахвърлят един на друг и ще почнат да се хапят по глезените като бесни кучета.

# 547
Цигу, аз не чета БГ преса и коментари и не си тровя нервите. Добра среща   bouquet

# 548
  • У дома
Радвам се, че всички са добре след земетресението! Дано не се повтаря.

Аз пък от вторник съм тръгнала по партита, предстоят още няколко до края на седм, скъпия успя само да промърмори, че едно време това било работа на мъжете, а сега се обърнали нещата. По този повод - партито беше за https://us.nyrorganic.com/shop/corp/  - NYR Organic Beauty. Някой да ги е ползвал? Мнения, моля?

# 549
Марлела е добре, тя таквиз неща не усеща хич.  Mr. Green
Цоне, Happy Birthday на порасналата София, да ви е здрава и щастлива!  newsm67

Моята няма кариеси, обаче има два счупени зъба, искрено се надявам постоянните да са по-здрави!

# 550
Marlela, мерси Laughing

# 551
Здравейте,мами!
Моля да ме извините,че нахлувам в темата ви,но бих искала да ви попитам нещо.
Знаете ли от какъв тип магазин, аптека , дрогерия.....могат да се закупят продукти за коса на CHI. В България се продават само във фризьорски салони или чрез онлайн търговия.Съпругът ми редовно пътува до САЩ и ми се иска да му поръчам някои продукти,но незная към какъв магазин да го насоча.
Благодаря ви предварително и ви пожелавам хубав ден или спокойна нощ Simple Smile

# 552
София днес ли празнува?! Да е здрава, все така талантлива, умна и красива, като майка си Simple Smile!

# 553
  • САЩ
ЧРД на София! Да е здрава и все така чаровна!   bouquet

# 554
Честит рожден ден на София и Елена (тандури)   bouquet
Да са здрави Simple Smile))

Бюрото ми се затресе за малко, но го отдадох на тежка влакова композиция. Не знам кое от двете е било всъщност.

Сексигърл80, не мога да ти помогна  Laughing

Цонке ле бре  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт