ТОЙ имал син на 3 години...

• 16 140
  • 214
  •   1
Отговори
# 60

...

Е, ОК де - ама тогава какво - да си смени адреса и телефона ли? Да не признае детето, което е негово, да не го вижда?

Първо да каже на момичето, при което се е канел да се мести. Тя трябва да знае. Да й представи нещата както са.
Второ да каже на бившата за наличието на сериозна жена в живота му.
Да й каже, че идеята й да живеят заедно е идиотска.
Да й каже, че освен общуване с детето отвреме навреме няма какво друго да очаква от него, пари изключено.
Да й пожелае всичко най - хубаво в живота и да се премести при приятелката си в другия град.
Май това е.

Аз изобщо не си представям как той ще се сближи с това дете, та то му е непознато, възпитано и гледано без негово участие, той няма други деца, че да има поне опит в общуването с деца. Друго щеше да е ако с майката бяха живели заедно и т.н.
А и чувствата му към жената, колкото и добър човек да е той, няма начин да не чувства озлобление, гняв, омраза дори към нея, че го е поставила в такова положение, това не виждам как ще преодолее, без да се прехвърли и на детето.
Отношенията им никога няма да са на баща и дете.
Ако има желание може да уговорят някаква издръжка да й плаща, но си мисля, че това също ще бъде грешка, защото тя май точно това иска  Tired

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 14:45 от rosy_bosy

# 61
Ееее, кръвта вода не става май, все пак има едно там трепетче у него - че има син...Предполагам де.

# 62
Децата не са виновни и не бива да плащат за грешките на родителите си. Confused

# 63
Еееееееееее, Роси  Stop
Допълнението към поста ти е доста крайно някак...

Защо да не се сближи? Защо да не го заобича? Нима осиновените деца - никога не биват заобичвани? Стига....

# 64
Добре, де, какво толкова има да го мисли...Аз не виждам, чак такъв сложен емоционален казус по отношение на майката на детето и не мисля, че изобщо трябва да избира дали да живее с нея или да има друга връзка...С майката на детето няма и ако не иска никога не би имал емоционален ангажимент, неговите отношения с нея биха се изчерпали до добри взаимоотношения и общуване само и по повод детето, ако иска да поддържа контакт с него...Ако човека си има нова, хубава и стабилна връзка, не би трябвало да задгърбва отношенията си и да се връща назад, не виждам как би живял с майката на детето си, след това, което му е причинила...Виж, детето е съвсем друга работа, то с нищо не е виновно милото, както не е виновен в случая и бащата, и редно, и етично, и морално ще е бащата да общува и да обгрижва детето си, но да живее с майката-абсурд, според мен...Друг е въпросът, как ако има настояща връзка, жената до него ще погледне на факта, че мъжът, когото е избрала се е сдобил с дете на 3 годинки, дали този факт няма да повлияе на отношенията им....Да, не  е толкова просто положението, но специално за това дали да остане с майката на детето или да си има свой собствен живот и да си го подреди така, както му се иска и така както му харесва с човек, когото желае и обича....за мен поне две мнения няма, трябва да гледа напред, а не да се връща назад...т.е. вече има детенце, нека да има контакти и отношения с него, да си го признае и да го подпомага, да се грижи за него...но не виждам причина да се събира да живее с майката....това съжителство няма да го бъде, така мисля аз...

# 65
  • Бургас
Съвсем не е изключено така, както го описва Вилико, този мъж да отиде да живее с измамната жена и детето. Според мен е добре бащата да се сбилжи с детето. Трябва му време, за да свикне с идеята, но той все пак има дете - никой нормален човек няма да може да спи спокойно, знаейки, че е изоставил детето си. А той точно това ще направи, ако се дистанцира от историята. Нека отреже категорично майката - тя заслужава само студеното му презрение. Но да не се отказва от детето - само на 3 годинки е, то има нужда от баща си. Какво значи, че му е чуждо и не го познава? Та хората осиновяват деца на по 10 години, а тук става дума за родното ти тригодишно дете. Да, пропуснал е пеленаческата възраст, но това няма значение. Човекът има дете и трябва да се погрижи за него. Ако майката го манипулира и се натиска да приеме и нея покрай детето, нека се разправят в съда. Но аз не бих била спокойна да знам, че детето ми е някъде там, докато аз си живея живота.
Вилико, добре си го посъветвала, и аз мисля точно така.

# 66
Оф, ново двайсет  ooooh! Сега пък му казала, че няма да му дава да вижда детето - ако не живее с тях  Joy

# 67
Оф, ново двайсет  ooooh! Сега пък му казала, че няма да му дава да вижда детето - ако не живее с тях  Joy

Това си е чист рекет...ако бях на негово място бих си взел адвокат.
На това ако му подадеш пръст...цялата ръка ще ти отхапе...  Joy

# 68
  • София
Вили, според мен си го посъветвала много добре момчето. В ужасна ситуация е попаднал, но в по-ужасна ситуация е милото хлапенце. Не си права, Роси, човек трябва да е уникален катил, за да му кажат, че има дете и той да не реагира понеже не е знаел досега.
Кофти е обаче, ако баща и син се сближат и обикнат и онова чудо пречи на връзката им и изнудва бащата - за което е дала индикации очевидно.
Но пък не мисля, че оттук нататък този човек ще може да живее спокойно с мисълта, че има син някъде там.

# 69

Е, за това той може да си заведе дело. )
Нещо много и се връзва на мацката.
Моят съвет би бил да спре да и вдига телефона известно време, да си събере мислите и да прецени как точно ще действа.
За мен е ясно, че няма никакъв смисъл да живееш с човек, който не обичаш и би било странно ако изобщо го обмисля това.
Но ако има желание да се вижда с детето и да се сближи по някакъв начин, ако не става по добрия, става по другия - с адвокати, съд и т.н.

# 70
Ема и той е една душичка...
Няма да му звъня да питам какво става, тъпо е.
Тук можем само да се дивим на човешката....не знам как да го нарека - дивотия ли, простотия ли, алчност ли, егоизъм ли, малоумност ли...

# 71
По скоро на манипулация с чувствата Вилико.

# 72
По скоро на манипулация с чувствата Вилико.

Да де, ама това от какво идва - от нейната същност на жената...та на нея приписвам тия качества някак.

От друг астрана - тя достатъчно добре го познава, тоест знае явно - че може да се пробва с голям шанс за успеваемост. Защото човека наистина е душичка, свири на китара - ако това ви говори нещо...

# 73
Да де, ама това от какво идва - от нейната същност на жената...та на нея приписвам тия качества някак.

От друг астрана - тя достатъчно добре го познава, тоест знае явно - че може да се пробва с голям шанс за успеваемост. Защото човека наистина е душичка, свири на китара - ако това ви говори нещо...

Откъде идва ли Вилико...ами от възпитанието..може би още от детските години...просто сега прилага всичко научено ...явно добре е пресметнала докъде и стига потенциала, инак нямаше да се пробва!!!! Wink

# 74
Ужас! И бившата на моя съпруг закъсня малко да му поднесе новината, че ще става бъща, но не чак с 3 години. И шока беше пълен за него, а детето дори не беше родено. Направо не ми се мисли какво му е на този човек. Той нищо не и дължи, още повече, че го е лъгала и го е лишила от правото му да бъде до детето си. Ако пожелае той, е добре да се сближи с детето, но само ако е в интерес на двамата.

Общи условия

Активация на акаунт