ТОЙ имал син на 3 години...

• 15 984
  • 214
  •   1
Отговори
# 45
Аааа, написах назад - направил е - той е бащата наистина.

# 46
Далеч съм от иде4ята, че го обича. Той нея - също.
Но тя сега е сама и търси сигурност - помощ за детето и финансова за себе си.
Не очаквам никакво решение от вас, просто историята ме шашна и реших да споделя.
За това, че не винаги мъжете са гадните - щото така обикновено се шири из женския форумWink

А какво друго и остава Вилико...това дете си иска своето, грижите и средствата за него са цел за тази дама...жалко е за пича ако и се върже!!!

bouquet   bouquet   bouquet За прозрението спрямо нас...вчера ни нарекоха отвратни на едно място...чак им се гадело от нас.
Бих казал че незадоволени жени на този свят колкото щеш.  Peace
Върна ми доверието Вилико...  Hug...ако наистина можеш, кажи му на този пич че каквото и да реши, не би се чувствал щастлив с такава жена...относно детето..нищо не му пречи да полага грижи за него и да го обича...все пак си е негова кръв...аз не бих го пренебрегнал. Peace

# 47
Баш туй му казах.  Laughing
То какво повече да се каже. Думите - ми не я обичам, как да живея с нея - са достатъчни. За мен. За него - не, защото тази жена всеки ден му звъни и го манипулира с детенцето...

# 48
viliko, той ангажименти към жената няма никакви. Само към детето си.
Ако бяхме в по-нормална държава и бях на негово място, щях да я съдя до дупка за причинени морални щети и др. от сорта. )

# 49
Абе съд, той сякаш се чувства виновен ид лъжен, то жените са ца ре на внушенията и манипулациите май  Whistling

# 50
  • София, център
Абе ясна е работата.

Преди забременяването явно мацката е въртяла твоя приятел, паралелно с бъдещия бивш баща на детето.
Междувременно забременява от приятеля ти, а признава за бременността си пред другия, и успява да го убеди, че той е бащата. Живеят така 3 години, като явно в един момент "бащата" е обхванат от съмнения относно бащинството си и прави ДНК тест. Тестът установява, че той не е баща. И човекът напъжда жената с детето. (Тук отварям една скоба, за да кажа, че не бащинството те прави родител на едно дете, но това е тема на друг разговор)
Напъдената булка, решава, че все пак има нужда от материална и морална подкрепа и цъфва на твоя близък с благите позакъснели вести.

Просто използвачка. Тя не обича твоя близък. Май и детето много много не обича, просто го ползва като маша в ръцете си. Не знам, не я познавам, но на това ми намирисва. Горкото детенце.
А относно твоя близък, ако има връзка в момента и му се стува, че връзката му би била застрашена предвид новите разкрития, ако жената до него е достатъчно интелигентна, не би трябвало да прави проблем, тай като самият ти познат не е бил наясно, че жена е бременна от него, и респ. родила. Т.е. той е станал баща, но като осеменител, а не като осъзнато родителство. Защото той не е бил наясно, че някъде бременее, ражда се и расте негово дете.

Неприятна ситуация. Даже изключително неприятна бих казала.

Сега остава въпросът дали твоят близък ще намери морални сили в себи си, за да доближи до детето и да превъзмогне погнусата от бившата, за да може да контактува с него.

Ако тя подаде иск за бащинство, съдът ще го признае, но това са формалности. Въпросът е в истинското, осъзнато бащинство. А не в един съдебен документ.

# 51
не винаги мъжете са гадните - щото така обикновено се шири из женския форум.  Wink

sote-full,
Ако можеше да се води статистика за измамените мъже, които отглеждат чужди деца (не по собствено желание, в повечето случаи дори неподозиращи, че са измамени), нямаше винаги мъжете да са гадните - тогава определението щеше да е за жените...
Жалко наистина, на мен лично много ми се иска да имаше такава статистика.

# 52
Не, сега няма връзка, но имаше се риозни намерения към една жена. Трябваше да иде другия месец при нея - в друг град е. Ама то с тая история...

# 53
Супер гадна постъпка от страна на жената, ако е съзнателно направено.
А дали има вероятност в началото тя самата да не е знаела със сигурност кой е бащата?
/не че това би я оневинило особено/.
Защото в противен случай нищо не я оправдава за постъпката, и е супер нагло  Sick от нейна страна да търси същия този мъж, когото умишлено е измамила с цел да `се съберат` #Crazy.

# 54
Преди да вземе някакво решение, този мъж трябва да предвиди евентуалната развръзка след това. Напр. - ако реши да живее с майката на детето (щом е добър и отговорен човек, това никак не е изключено), трябва да предвиди до колко ще издържи една такава връзка. Аз лично не вярвам, че би продължила дълго и безпроблемно.
Не е нужно мъжът да драматизира чак толкова ситуацията - като всички други и моето мнение е, че нищо не го задължава да живее с нея.

# 55

...
Та аз се зачудих какво да му кажа...
Думите ми бяха, че той трябва да си понесе отговорността - като го признае, като му дава издръжка и го взима, грижи се за него, но ако не иска - да не ходи да живее с нея /той категорично казва, че грам не я обича и не иска/.
Странно...

Аз не съм съгласна с това  Naughty
Когато е разбрала, че е бременна, не е потърсила мнението му, нито е съгласувала с него желанието да роди детето, нито за отглеждане, нищо.
Сега го поставя пред свършен факт.
Не е правилно да те заставят да поемеш отговорност, за която дори не ти е била дадена думата.

# 56
sote-full,
Ако можеше да се води статистика за измамените мъже, които отглеждат чужди деца (не по собствено желание, в повечето случаи дори неподозиращи, че са измамени), нямаше винаги мъжете да са гадните - тогава определението щеше да е за жените...
Жалко наистина, на мен лично много ми се иска да имаше такава статистика.

Сетих се за едно предаване по Дискавъри...та семейство с пет деца...бащата страда от рядка болест дето се предава по наследство...та лекарите бяха принидени да изследват и децата, за да могат да се борят навреме с болестта...та от петте деца се оказа че само едно носи белезите на тази рядка болест...което усъмни лекарите и направиха ДНК тест....та от пет деца само едно се оказа негово...последиците са ясни...разводи и драми.

Добре де дай да погледнем под друг ъгъл...живееш с една жена, отглеждате децата...демек стават на по 17-18 години....и изведнъж ти сервират че не са твои ...кво правим ...дал си си живота и здравето по тях ...обикнал си ги и изведнъж махаш с ръка и всичко по дяволите!!!
Сложно нали...точно такъв приятел имам...но и дума не дава да се твърди че децата не са негови, напротив...той ги е гледал и се е грижел за тях толкоз години...обича ги...не може да си представи факта че не са негови....тези деца също го обичат и не биха го заменили за нищо, камо ли за някакви ДНК тестове.
Та привързаността е сложен казус...разбирам го напълно!!!! Peace

# 57

...
Та аз се зачудих какво да му кажа...
Думите ми бяха, че той трябва да си понесе отговорността - като го признае, като му дава издръжка и го взима, грижи се за него, но ако не иска - да не ходи да живее с нея /той категорично казва, че грам не я обича и не иска/.
Странно...

Аз не съм съгласна с това  Naughty
Когато е разбрала, че е бременна, не е потърсила мнението му, нито е съгласувала с него желанието да роди детето, нито за отглеждане, нищо.
Сега го поставя пред свършен факт.
Не е правилно да те заставят да поемеш отговорност, за която дори не ти е била дадена думата.

Е, ОК де - ама тогава какво - да си смени адреса и телефона ли? Да не признае детето, което е негово, да не го вижда?

Соте - кого разбираш? Ако твоя приятел - да, няма начин да загърбиш толкова години. Но в случая на моя приятел...та той е виждал детето само веднъж, какво да изпитва...

# 58
Забравих да допълня Вилико...колко хитри и манипулативни са някои жени...готови са на всичко за да постигнат целите си...та и в твоя случай, тази жена е била готова за манипулиране на всяка цена...била е готова друг да и гледа детето...просто допълних последиците от такива действия.
Изобщо не мисля че ще постъпи по добре с твоя човек...ще го използва докато може и адиос...още повече че и детето може да му остави да си го гледа -не че е лош вариант....но това са само догадки от моя страна.
Дано направи правилният избор човека...все пак децата не е нужно да страдат заради родителите си...за съжаление винаги те страдат!!!

# 59
sote-ful, Имам близък с подобен проблем. Добре, че достатъчно навреме се реши да погледне истината в очите. Беше му адски трудно да преглътне измамата, пред приятелите си нищо не признава, защото се страхува от подигравките им. Привързаността при него отшумя - повече от жестоко е някаква .... да те манипулира с такава измама, за да си осигури комфорт и ПАРИЧКИ... Сега той е от щастливо отървалите се.

Общи условия

Активация на акаунт