ТОЙ имал син на 3 години...

• 15 970
  • 214
  •   1
Отговори
# 30
Върна се в града, от който са и двамата и лесно научил, че тя е в столицата и има дете на почти година. А и без да е нужно да подозира, бяха тръгнали слухове, чие вероятно е детето. Други твърдяха, че тя им споделила.
За мен тук е разликата.Тя е искала детето,с него или без него.Скъсали са,тя го е приела като донор(колкото и гадно да звучи).А  осеменителя права и задължения няма.Виж ако почне да има претенции това вече е друго.А тази шматка си мълчи и живее с някакъв си 3 години и после "ела,имаш семейство" е, има,ама не е нейното  Naughty

# 31
а според мен това е в следващия епизод на Стъклен дом
Да се чудя сега,да съжалявам ли или да не съжалявам,че не го гледам  Mr. Green

# 32
Историята е не точно така,  mi6ani. Въпросната си мълчи. Живее в столицата при единия си родител. Той се прибира и подочува слухове, намира я чрез роднини и приятели и я пита директно, дали това дете е от него. Тя първоначално уж мълчи, уж не казва, но неказване и мълчание е от типа на кокетниченето. Явно разбира, че той има интерес към детето, иска да го вижда и т.н., а същевременно тя е зле финансово. Удобен шанс да се възползва....

# 33
Е,ако е искала да се възползва,защо не му е казала досега?

# 34
Писах, вероятно заради финансите. Баща й е бил в столицата за да се лекува.
Не са ми особено близки, не съм наясно с подробностите. Тя е роднина на съпруга ми, а той негов съученик и приятел от детинските години.

# 35
Има много причини да скриеш бебе/дете от баща му.
Ако е на малко години,живее му се,не е материално обезщетен,не е готов за семейство и отговорности...и бебето вземе,че стане.Как да кажеш на даден човек,че ще става баща акоси пределно наясно,че думата която ще използва е "аборт" а ти не го искаш.
Ами ще предпочетеш да се разделите,но да си запазиш бебето.От тук нататък този мъж не ти е нужен.Взела си решение.
Ако има друг зад теб,готов да гледа детето и да бъде повече от негов баща....няма нищо лошо.
Кофти е ни в клин ни в ръкав след като си взела решение да отгледаш детето без биологичният му баща изведнъж да му се обадиш и да кажеш,че трябва видиш ли заради детето да сте семейство.
Всеки има право да разбере,че има дете.Но толкова.С детето не можеш да изнудваш когото и да било.Не можеш да накараш един мъж да те обича само заради едно дете,което той дори не е знаел,че има.
Приятелят ти трябва много добре да си помисли.АКо иска да вижда детето това е чудесно.Но трябва да е наясно,че никой бняма право да го изнудва или манипулира с него.Също така и никой не може да го насили да припознава или обича едно непознато за него дете

# 36
Много сложна ситуация.Той човека може хич бащини чувства да не изпита и детето няма да е виновно.Разбирам това да родиш и да не кажеш от страх,защото си решила,че със или без този мъж ще родиш,но да го изсипеш след 3 години-това си е чиста манипулация.Видяла,че номера не минал при другия мъж и решила да се сети да каже на биологичния баща!

# 37
Хаха, от "Стъклен дом" ли? Аz пък с времето се убедих, че всички историики от сериалите (че дори и от турските) са вzето точно от живия  Wink живот. Всякакви истории има, ама наистина всякакви... иzобщо пък не ми е нереално вече нищо...

Ми да се иzкажа и аz, тогава  Joy
За мен няма логична и истински основателна причина, поради която да сториш умишлено това. Да си решиш ей така да скриеш дете от живия му, неподоzиращ нищо баща, zа цели три години. Освен, ако той не е ужасен престъпник, освидетелстван психопат, убиец или.. абе не zнам какво и те е страх zа живота ти и живота на детето.. примерно...
Както и да иzлъжеш друг, че е бащата. Ако си кажеш всичко, няма лошо, но иначе просто нЕма как да е наред...
Тия, че някой не бил готов или от сорта.. първо, трябва това ТОЙ да го прецени и да си каже, а пък като не ти харесва, оставяш го и пак си сама и/или си търсиш друг. Но бащата е там някъде, жив е, та поне вината, че детето няма такъв до себе си няма да е на майката... И няма да си иzлъгал нечовешки И детето си.

Иначе на абсолютна самородна, чиста лъжа с цел материални облаги си ми прилича. Проzрачна и не много умна, при това... Не, че лъже zа детето, раzбрах, че са правили тест.. Просто преди го е иzлъгала/не е каzала навреме, аняма абсолютно никакво право, zащото е хванала (ама явнно й се е иzплъzнал) някой по-добър, или по-интересен, или осигурен, когото е лъгала умишлно. Вече не става номера, zатова си "приzнава" и очаква дори обвърzване. Което ме кара да си мисля, че тя има нужда  някой да се грижи не толкова/само zа детето, ами иска някой, който нея да иzдържа..
Доста противна постъпка, бих каzала...
Човекът, ако е съвсестен, сигурно ще си припоzнае детенцето. Може би ще свикне с мисълта, че е татко.. Ама му пожелавам женицата да се враzуми някак и да не е някоя, която да му скъси и съсипе живота от тук натам  Peace

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 09:09 от Сова

# 38
Насила да правят семейство, да живеят като мъж и жена! За мен това е нагло от нейна страна. Не можеш да върнеш чрез едно дете някого до себе си и да искаш да си играете на щастливи съпруззи.

Жената много, мноооого е прецакана. Затова и търси начин да привлече биологичния баща. Ако онзи, небиологичния - изманения, не беше я напуснал, тя нямаше и да прави опити да си уреди живота по този начин - да уведомява бащата и да го принуждава да живее с тях...

Доколкото и аз схванах - това е проблема.
Пък моя човек не е нито особено богат, нито особено красив - да кажеш - че не може без него  Wink
Работяга е, от нищо нещо прави, добър до болка.
Тя все пак е ходила с него преди и познава качествата му. Далеч съм от иде4ята, че го обича. Той нея - също.
Но тя сега е сама и търси сигурност - помощ за детето и финансова за себе си.
Не очаквам никакво решение от вас, просто историята ме шашна и реших да споделя.
За това, че не винаги мъжете са гадните - щото така обикновено се шири из женския форум.  Wink

# 39
Много гадно. Не обичам крайни изказвания, но на тази май нещо  и хлопа дъската, ако си предтавя, че е възможно да създаде семейство насила.
За тези, които споменаха сериали- имам материал от собствения си живот за две сапунки, три драми и поне един екшън. Никой не знае какво може да му поднесе живота.

# 40
Според мен тази жена има някакъв психически проблем. Да кажеш на бащата след три години, а на всичкото отгоре и да искаш да живееш с него Shocked.Ами ако беше семеен с деца ooooh! всички щяха да страдат заради нея.

На мой познат преживя подобна история. Приятелката му уж забременява, ходят заедно по консултации, вълнува се той как ли ще изглежда детето му, обзавеждат детска стая, детето се ражда и седмица след това става ясно че детето не е негово. Майката е знаела че детето не е от него, но истинския баща не желае да се обвързва с нея, след раждането на детето (или по-скоро като го е видял) решава че ще живее с майката и тя се изнася при него. Моя познат беше просто съсипан, да живееш толкова месеци с мисълта че ще ставаш баща и накрая да се окажеш че не си. Кой знае моя познат можеше никога да не разбере, че детето не е от него!

# 41
  • София
За живеене заедно е направо малоумно да се мисли -освен ако той още не я иска, а вече сме наясно, че не е така...
Детенцето - трябва време на таткото да се свести след шока......Насила хубост не става....
Не разбирам защо три години го е крила...или и тя не е знаела от кой е и сега налучква....
Горкото мишленце....

# 42
Абе май е знаела, поне така казва.
Докато са били заедно - тя е имала успоредна връзка и с другия. Но смятайки термина - е била наясно от кого е, защото точно онзи месец - е била само с моя познат. Не че има значение.
Защото дори да не е била сигурна - замислете се - коя жена няма да иска да разбере кой е бащата? Просто за нея е било явно без значение, защото е искала другия.

# 43
За живеене заедно е направо малоумно да се мисли -освен ако той още не я иска, а вече сме наясно, че не е така...
Детенцето - трябва време на таткото да се свести след шока......Насила хубост не става....
Не разбирам защо три години го е крила...или и тя не е знаела от кой е и сега налучква....
Горкото мишленце....

Според мен тя отлично е знаела кой е бащата, но поради финансови или някакви други интереси е лъгала първия мъж че той е бащата и затова три години е крила от истинския баща.

Наистина много жалко да детето, че има такава майка, сигурно сега то е не по-малко обръркано от биологичния си баща Sad, защото "татко" не е "татко", а е друг чичко дето сега тепърва ще се запознава.

# 44
 viliko , посъветвай твоя познат да си направи ДНК тест, това че първия не е бащата, не значи че твоя познат е. Майката може да е спала и с някой друг, но той да не е така удобен.

Общи условия

Активация на акаунт