ТОЙ имал син на 3 години...

• 15 975
  • 214
  •   1
Отговори
# 15
И аз като Касита...
Ако има желание да припознае детето, да я съди и да се грижи за него. За мен нейната постъпка е безумна, пък и дори е ползвала детето да излъже друг мъж. Жената не заслужава да е майк7а, защото детето не е разменна монета в търсене и изнудване на мъже. Дано твоят прител заслужава да е баща и се погрижи за детето си. Другото е без значение. Знаел или не знаел, сега знае. Да мисли и да действа. Peace

# 16
Е,хубаво де,я се поставете на негово място.Не гледайте от позицията на майки,за малко.Представете си следната ситуация(нищо,че няма как да стане).Обажда ви се някакъв бивш дето не искате повече да чувате за него и ви сервира,че имате дете на 3 години...а вие примерно имате сериозна връзка с друг.И сега какво,не ми казвайте,че ще търчите при бившия да гледате детето или ще си умирате да давате пари за него.Как да искаш да се включиш активно в живота на дете,което еей така се появява. Все пак той си има друг жиот вече и други планове,които със сигурност не са включвали дете.
  То е ясно,че права няма да му дадат,най-малкото,защото 3 години не е имал нищо общо с него.Неговата дума срещу нейната,а на нея всеки може да повярва като каже,че му е казвала,ама той не е искал нищо общо.Докато никой няма да повярва на безумието да му звънне след 3 години.

# 17
А,можеше и изобщо да не узнае,че има син !
.

# 18
А,можеше и изобщо да не узнае,че има син !
.

И можеше и измамения "баща" цял живот да прегръща чуждо дете !!!

Каквото и да е нашето мнение, ние няма да решим неговия проблем. Той сам ще реши как да постъпи - и то ще е - каквото сърцето му реши. Ние сме майки - никога няма да се откажем от своите деца, затова и мислим по-различно. НО бащите са друго нещо... А и има значение (което аз не разбрах) - има ли дете от друга връзка или това дете се оказва единствено в неговия живот...  Съчувствам и на двамата мъже, но случаят не е единствен...

# 19
mi6ani, какво  да се поставям в позицията на майката? Толкова голяма кучка не мога да бъда и да причиня преди всичко това на детето си, него- бащата го остави. Поставям се именно в позицията на бащата, защото, казах съм била наблюдател, доста страничен, но все пак наблюдател на подобна история. Бащата държеше да бъде част от живота на детето си. За мен това е позицията на достойния. Иначе всеки може да тегли майни. Най-лесно е, най-евтино, и най-неналагащо промени в живота му. Но това дете остава. И само фактът, че то съществува, някъде там, далече от него би пречило на здравия сън на мнозина.
Е, ако е от типът безотговорник, то и да го познаваше от самото му раждане, все тая.

# 20
  • София
аз се поставям на мястото на майката, но доколкото разбрах, тя не просто иска бащата да признае детето и да поеме отговорност, а да живее с него! Насила да правят семейство, да живеят като мъж и жена! За мен това е нагло от нейна страна. Не можеш да върнеш чрез едно дете някого до себе си и да искаш да си играете на щастливи съпруззи.

# 21
Насила да правят семейство, да живеят като мъж и жена! За мен това е нагло от нейна страна. Не можеш да върнеш чрез едно дете някого до себе си и да искаш да си играете на щастливи съпруззи.

Жената много, мноооого е прецакана. Затова и търси начин да привлече биологичния баща. Ако онзи, небиологичния - изманения, не беше я напуснал, тя нямаше и да прави опити да си уреди живота по този начин - да уведомява бащата и да го принуждава да живее с тях...

# 22
  • София
а младите мъже да ползват презервативи като правят секс!

# 23
А тези,които са решили,че повече няма да имат деца - васектотомия !

# 24
А тези,които са решили,че повече няма да имат деца - васектотомия !

Случаят изобщо не е такъв! Аз бих казала - да мислят с коя си лягат... Щото жените имат много начини да измамят...

# 25
.....Бащата държеше да бъде част от живота на детето си...
Съвсем нормално.Но предполагам не е разбрал за съществуването му след 3 години и че го има от жена,от която не е искал дете. Rolling Eyes

# 26
Не, разбра около година по–късно, прибирайки се от САЩ. Осем месеца преди да се роди бебето, тя се прибира в Бг. Скарват се и тя решава да си тръгне. Остава въпросът, защо не му е казала, като е разбрала, че е бременна?

# 27
Не, разбра около година по–късно, прибирайки се от САЩ. Осем месеца преди да се роди бебето, тя се прибира в Бг. Скарват се и тя решава да си тръгне. Остава въпросът, защо не му е казала, като е разбрала, че е бременна?
Ами нали са се скарали...може да я е било страх,че ще я накара да го махне,а пък е искала дете,може и без мъж.А той как разбра,тя ли му каза?
  .. обърнахме го на чат  Simple Smile

# 28
Върна се в града, от който са и двамата и лесно научил, че тя е в столицата и има дете на почти година. А и без да е нужно да подозира, бяха тръгнали слухове, чие вероятно е детето. Други твърдяха, че тя им споделила.

# 29
а според мен това е в следващия епизод на Стъклен дом

Общи условия

Активация на акаунт