ТОЙ имал син на 3 години...

• 15 958
  • 214
  •   1
Отговори
# 165
  • В градината...
ДНК тестът струва около 900лв. и става за минимум 2 седмици. Доколкото разбрах, майката е била инициатор или се лъжа. А може да има следната хипотеза - въпросният вече бивш, след като е бил разбрал, че е лъган, да е посикал теста. Установява, че не е татко и - чао. Майката веднага се закахърява и се обръща за помощ към истинския - биологичен.

# 166
ДНК тестът струва около 900лв. и става за минимум 2 седмици.

И аз така знам - около 1000 лв.
Не са малко пари .

# 167
Първо - не зная точната да та, на която е разбрал, не зная минутата - в която са правили теста. Но който иска - нека се съмнява, на мен ми е все тая. Изнесох фактите, които знам просто  Laughing
П.П. Цената на теста е м алко по-висока, каза ми около 1500 и той си го е платил.

# 168
  • В градината...
Вилико, дай да изясним фактите по казуса - защо не питаш майката дали бившият е припознал детето, за да не си чешем езиците напразно.

# 169
Вилико, дай да изясним фактите по казуса - защо не питаш майката дали бившият е припознал детето, за да не си чешем езиците напразно.

Че нито я знам, нито я познавам, как ще я питам  Joy

# 170
Първо - не зная точната да та, на която е разбрал, не зная минутата - в която са правили теста. Но който иска - нека се съмнява, на мен ми е все тая. Изнесох фактите, които знам просто  Laughing
П.П. Цената на теста е м алко по-висока, каза ми около 1500 и той си го е платил.

Добре , бе , Вили , нали искаш да му помогнеш на този човек .
Как без точна информация ?
Затова питаме .

# 171
Каква информация сега ви липсва???

На кой му пука законово? Човекът е в морален казус - защо не четете?

# 172
Вили, да ти кажа, този морален казус по принцип даже не е казус, то е ясно, че детето ще има нужда от баща си. Сега е на 3, но след време, ще има нужда да познава баща си, да общува с него. Ако приятелят на майката не се отдръпне, той би бил в тази роля, но ме съмнява, че ще зареже заедно с нея и детето.
Тъй че твоя приятел ще решава - дали ще направи нещо, за да се сближи с момчето или не.
Не може да се сближи, без да се сближи и с майката и съответно да отнесе негативите. Може да си спести нейните номера ако не се вижда с детето изобщо, но то трябва доста темерутест да си, за да го направиш.
Тъй че - изводът дотук е: да говори с нея как би могъл да се вижда с детето, да си общуват, за издръжка някаква да се разберат.
Ако не му стиска, да се изнизва и толкоз.
Не е лесно решение.

# 173
  • у дома
Това момче, трябва трезво да помисли, да се консултира с адвокат /на първо място/, за не позволява на някаква куковица да го манипулира. Няма никакъв морален казус. Ако той се подаде на манипулациите, а в акта за раждане, все още не е вписано неговото име, за чий ... ще ходи да плаща издръжка. Експертизата е първата крачка, от там нататък има доста бюрокрация да се мине, за да се признае той за баща.
Ако сте достатъчно близки, наливай му акъл в главата, докато е време, ако не сте - язък за доброто момче...

# 174
  • София
Каква информация сега ви липсва???

На кой му пука законово? Човекът е в морален казус - защо не четете?

Морале, морален, ама като му мине първоначалния шок и умиление, ще му светне, че нещата имат и много сериоза правна страна!

# 175
О, така е. Ама все още е в начален етап - размисли и страсти. Всъщност не зная до къде е стигнал, утре ще разбера.

# 176
  • София
Права си, още е в "острата фаза"! Ако си му близък човек, говори с него да се види с адвокат, че ще има да пати после!

# 177
Интересно, явно не са чак толкова редки тези ситуации. Веднъж станах неволен слушател на подобна история, само че не бяха минали чак 3 години, а бебето беше на няколко месеца.Ужас. Наистина трябва да се посъветва с добър адвокат, защото това е срашно подло от страна на жената. Не мисля, че може да и вярва. Защо тя ще си играе игричките, а той все ще и прощава? 

# 178
Пуерториканският сеириал започна ли вече? Popcorn

# 179
Абе за теб май всяка тема вече е измишльотина, чудно, ама факт - извън твоите реакции и разбирания - също има живот  Wink

Общи условия

Активация на акаунт