ТОЙ имал син на 3 години...

• 15 953
  • 214
  •   1
Отговори
# 180
Абе за теб май всяка тема вече е измишльотина, чудно, ама факт - извън твоите реакции и разбирания - също има живот  Wink

viliko, ар ю тоукинг ту мий?!? Laughing Joy Laughing Бай дъ уей живот има и на Марс или по-точно е имало. Laughing

# 181
Абе за теб май всяка тема вече е измишльотина, чудно, ама факт - извън твоите реакции и разбирания - също има живот  Wink

viliko, ар ю тоукинг ту мий?!? Laughing Joy Laughing Бай дъ уей живот има и на Марс или по-точно е имало. Laughing

Тая тъпа София, ми зле действа на хората  Joy

# 182
Ако си навита да те взема с мен в Астана?!? Знаеш ли как ще поумнееш там , тъкмо няма и йод... супер е! Laughing Тааа за Сф или хубаво или нищо! Grinning

# 183
Ако си навита да те взема с мен в Астана?!? Знаеш ли как ще поумнееш там , тъкмо няма и йод... супер е! Laughing Тааа за Сф или хубаво или нищо! Grinning

Щом може да поумнея - идвам!!!   Mr. Green

# 184

Щом може да поумнея - идвам!!!   Mr. Green

Знаех си , че ще избереш правилният път! Laughing

# 185
Винаги го избирам!
Нищо, че в темата за брака - ми обясняват от вчера - как съм сгрешила  Joy

# 186
  • В градината...
Коя тема за брака - я дай линк!

# 187
# 188
  • София
С риск да ме обвините, че съм безчувствена ще си кажа и аз мнението.

За мен твоя приятел не би трябвало да се чувства отговорен да се събира с тази жена. Дори и заради детето.
Щом детето е негово, ако иска нека си контактува с него, ако иска да не го вижда, но за мен едно дете няма полза от родител който да му е такъв от време на време. Още повече, ако досега е викало "тате" на друг мъж.
Как би му обяснила майка му, че стария татко вече го няма, вече има нов?
И кому е нужно? Тя САМА си е решила да си роди това дете, да го лиши от истинския му баща, а сега се сетила да го търси.
Че той оттук нататък да няма живот ли вече? Да се съобразява с нея и детето, което трябва да заобича по неволя? Родител се става не по принуда. Това е осъзнато решение.
И за мен е редно да е взето от двамата родители. Тя е имала избор и е взела сама своето решение. Сега вече е късно да иска приятелят ти да се включва в отглеждането на това дете.
Да е мислила преди това. Издръжката не му мърда, но ако няма трепване под лъжичката, ако не му е милно като види детето, какво значи, че е баща... Та той е пропуснал най-хубавите му години....

# 189
Чувам се днес с един приятел, от друг град е и основно с разговори по тела и скайпа поддържаме отношения. Питам го - как си бе човек, а Той - много зле, оказа се, че имам син на 3 години. И аз  Shocked
Историята е следната - имал приятелка преди 3 години, ходили са близо 2 години, разделили се накрая. Та тя му се обадила миналата седмица и му казала, че имат син. Сега иска да се съберат да живеят заедно, детето вече питало за баща си, заради него.
Човека беше просто в шок. Малко неща ми каза, объркан е много.
Тя всъщност си хванала друг, казала, че детето е негово, живели заедно. Да, ама другия я напуснал, тя в яд му казала да се маха, че детето не е негово. Тогава потърсила истинския татко. Сега всеки ден му звъни да го пита кога ще отива да живеят у тях заедно.
Да, баща е да добавя - правили са ДНК.
Та аз се зачудих какво да му кажа...
Думите ми бяха, че той трябва да си понесе отговорността - като го признае, като му дава издръжка и го взима, грижи се за него, но ако не иска - да не ходи да живее с нея /той категорично казва, че грам не я обича и не иска/.
Странно...

Много поучителна история. Може би родителите на момченца в дадена възраст, когато започнат да говорят за контрацептиви трябва да им разкажат подобни. Няма до коментирам поведението на майката, но със сигурност деца се създават от ДВАМА души. Дори при асистираните репродуктивни методи. И ако даден мъж няма елементарна сексуална култура, то докато е жив може да го изненадат още 10ина майки с деца на най-различна възраст. Не приемам при подобни случаи вината да се хвърля само в/у майката.

# 190
Ма то никой до тук не е каzал, че е виновна само жената, че е zабременяла. Виновна е обаче само тя и то 100%, че съвсем умишлено е лъгала няколко човека после доста време.
А какво ли става с историята..?

# 191
Ма то никой до тук не е каzал, че е виновна само жената, че е zабременяла. Виновна е обаче само тя и то 100%, че съвсем умишлено е лъгала няколко човека после доста време.

Peace

Включително и собственото си дете за това кой е баща му. ooooh!

# 192
  • София
... Всъщност не зная до къде е стигнал, утре ще разбера.
Кажи какво стана, че го мислим туй момче.

# 193
Хм, взима детето събота и неделя при него, дава им пари. Това засега.
Тя се била поуспокоила, не му звъни вече толкова.
НО продължавала да му предлага да се съберат...

# 194
  • София
Хммм, че как няма да иска да се съберат. Сега дава някакви пари за детето, пък после ще си дава всичките  Grinning
Чудно ми е детенцето какво ли си мисли горкото...
Как ли му е представила майка му твоя приятел, viliko?
Сигурно му е казала: "Това е новия ти татко... засега"

Представям си ако тоя човек реши да си хване нова приятелка... Онази сигурно ще го съсипе.
Според мен ако се поддава на шантажа й, отсега да се пише стар ерген и да си знае, че оттук нататък е безвъзвратно вързан за нея. И винаги ще му се натяква, че има дете и е отговорен за него.  Да забрави, че има личен живот поне докато детето стане на 18.

Общи условия

Активация на акаунт