Рамадан Карим,Аид Саид и 132 пожелания за мир в арабско и не само.

• 59 085
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
ТЪкмо щях да казвам, че ако нещо мърда около мен май ще предпочета да е джин отколкото мишка....

Шило, сините сливи също се пасират с останалите неща. Е, остават парченца, но може и да се прецеди накрая...

А като рече за онази джаджа на сокоизтисквачката дето си я изхвърлила, аз да в се оплача какво сътворих вчера. Забравила съм да сложа бъркалката на хлебопекарната (тя е една доста малка метална част)и като се образува една бълбукаща шльокавица, а аз тъпата чках 3 часа да свърши производствения процес, и чак тогава да установя къде е повредата...Явно не трябва да върша много неща наведнъж, не издържам на напрежението...

Знае ли някой къде мога да гледам Милена Борисова в 'Най-добрата майка'? Само епизода с нейното участие не е качен. Интересно дали имат разумно обяснение, или пак проявление на демокрацията със свойствените и толерантност, свобода на словото и вероизповеданията и т.н.

Астарта, право казваш.

# 511
Лю,  точно преди малко проверих нова плей дали са качили видеото. И според мен не е случайно, че това е единственото интервю, което не е качено на сайта, ама след като прочетох коментарите на разни хора във ФБ след участието не съм изненадана.

Относно тъчскрийна - аз имам отскоро такъв телефон и съм много доволна, но все пак зависи от модела, половинката също има, ама е по-евтин и стар модел и не е много удобен за използване - най-вече като скролвам надолу или нагоре имам проблеми с неговия телефон.

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 21:12 от Айа

# 512
Привет, момичета. Гледам пораздвижили сте темата. На мен нещо нищо не ми идва наум да пиша. А като се заседя и това, дето ми е дошло наум, отлита. Ежеденвието ми минава в битовизми от рода на спукани радиоатори, оцапани стени, скъсани щори и така. Млката си ходи на ясла от днес и е много тъжна. А аз още повече.

Астарта, права си напълно. И Айа също. Затова и нямам допълнително настроение. Добре, че с този блог се разсейвам от време на време. Tired

Лю, аз например си мечтая за къща, но в никакъв случай не я искам двуетажна. След като видях при едни пзонати какво слизане пада по стълбите а и с малки деца хич не ми харесва идеята.

Прави сте, няма го видеото. Какво да кажа? Има ли смисъл? Няма такава държава, ама е хубаво по-често да си го повтаряме, та барем променим нещо...

Фийл, какво стана с работата? Ето, пак ми се скапва настроението. То да не си майка, да му се не види. Да ти кажа работодателите все си мислят, че незаменими хора няма и считам, че са доволни единствено когато имат невежи хора срещу себе си. Това е само и защото са биг комплексари повечето.  newsm78

Бобинка, разчисти ли? Мисл си, че таблета е именно това. Но не съм се ориентирала още към него. Понякога новите технологии много ме дразнят, толкова безсмислени ми се виждат някои нововъведения. Е, не всички де. Hug Но например ФБ сега е станал ужасен, уж си мислят към по-добро. Пък е още по-натоварващо.

Шило, и мен ме понастръхнха преживяванията на половинката ти. На края с чая се смях истерично (от страх де). :bowuu И у нас е все прашно. за мръсно ясно.  #CrazyОткакто се роди малката имам чувството, че всички само мърлят. Тя даже най-малко от всички. Crossing ArmsКупих си прахосмук с контейнер и преди всяка стая го изхвърлям, да си следя количеството боклук което се събира. Феноменлано е. newsm78

Ясминке, какво става с отоплението? Ние мислим за кухнята един от тези панелните конвектори да вземе, казват много икономични били, пък там нямаме радиотор, че преди години го махнахме, ама с малката не става на студено, а духалката върти ли върти.

Ох, изчерпах се засега.

Дуа, Разан, Уг, чакаме ви онлайн. Hug

Поздрави на всики. bowuu

# 513
  • София
Днес е 23-ти.Отидох да си взема наметка на 14-ти някъде.Доста съм се забавила явно по пътя до гардероба и обратно. Mr. Green
Аз ни едноетажни, ни двуетажни къщи искам.Не се справям с подреждането и изчистването на един мижав апартамент от 70 квадрата, какво остава за нещо по-голямо  Stop
Вампирите са ми безинтересни и на мен. Пубертетката у дома е прочела сигурно 200 пъти всяка от вампирските книги на Стефани Майер, гледала е всичките филми по тях, отиде и на премиерата на последната част преди броени дни. PeaceЗарибяваше ме да и й правя компания, ама йок.
Таблет не ща. Виж , ако някой белобрад старец от Лапландия, пък може и леко брадат  40 годишен,леко посивял  жител на Атина,ме снабди с електронен четец, няма да му  откажа.Иначе от същия господин, леко прошарен вече, си имам аз един тачскрийн на Нокия, от който съм доволна.Не си мажа ръцете с крем, не че не са сухи и че нямат нужда ,  а от мързел. Но пък така не омазнявам екрана, значи от мързела ми има файда. Цял ден в нета вися и ако взема и отида в кварталното кафе, вадя и там  телефона и  с наличния в заведението  wi-fi  пак яхвам сърфа. hahahaНяма оправия.
Иначе  едно и също.Като се наспя, пак ще се весна насам.

# 514
Добро  утро арабелки,
Хайде кой с деца, кой без деца заповядайте на кафенце и моабет. Хубав ден и с по-малко вълнения както в къщи, така и по улиците Simple Smile

# 515
Наде, прекрасни дами. Оправиха ми настроението със своята автентичност. Мерсиииии. Hug

# 516
Amalче ама ти усети ли аромата на истинско кафе варено на въглища.... аз това тук най-много му се наслаждавам.... newsm47  food010

# 517
  • сред маслини и портокалов цвят
Наде, благодаря за кафето!
Аз всеки ден пия арабско кафе(е, не на въглища, а на котлон), но напоследък не му усещам вкуса. Докато го пия, чета новините, пък те от месеци насам са като отрова...
Амал, парното остана в историята, за съжаление, няма оправяне. Топлим се с някакви радиатори, за сега вършат работа. Пък като стане студено ще му мислим, ще трябва да купуваме сигурно още нещо. Не знам цените на климатиците какви са, смятам и това да проуча.

За къщите- бъдещата ми къща вече е проектирана, на 1 етаж е, никакви стълбички не се предвиждат Mr. Green, поръчала съм си всякакви помещения, включително кабинет лично за мен Twisted Evil Най-интересното е, че бях предвидила 2 детски стаи, още преди забременяването ми с Елмичка, когато си мислех, че повече деца няма да успея да родя. Та тогава се колебаех за 2-рата детска, мам реших да я оставя за симетрия Laughing
 За съжаление къщата е още в сферата на розовите ми мечти и не се знае кога и дали въобще ще се материализира някой ден.

Елма се събуди, отивам да пълзя с нея по пода и да рисувам слонове на брат и. Много обсебващи са станали, чакам с нетърпение баща им. Laughing

До после.

# 518
  • София
Здравейте, момичета!

Голамо затишие е имало, наистина. Ама пак никой не ми е казал къда да открия предишните ви разговори за джиновете  newsm78

Относно работата, много шум за нищо, както винаги. Казах, че напускам, ама ме помолиха да остана, нямало да има повече проблеми. Да видим. Цялата работа е, че и майка ми и мъжа ми ме натискат да помагам при тях, а аз искам да си работя нещо отделно. Ако стане, стане. Ако не, здраве да е. Тъкмо ще се навия за още едно дете. Уфф, ако знам, че ще е момиченце, веднага. Ама ме притеснява да остана с 3ма мъже вкъщи.

Както писах и преди, прицелила съм се на друго място. Интервюто ми е началото на януари. Стане ли това, ще видят те, мойте роднини  Peace

Искам да се оплача колко луди хора ходят свободно по улиците. Вчера една лелка се разкрещя, че съм и била паркирала на мястото и чак се опитва да ме издърпа от колата. Имаше късмет, че възпитанието не ми позволява да се разправям с жена, на годините на майка ми, но такъв смях ме напуши, а тя още повече започна да вика. Очаквам да ми е спукала гумите после, но за щастие, си бяха на място.

Поздрави на всички   bouquet

# 519
Здравейте,арабелки хубавелки!  bouquet
Ех,от колко време не съм се включвала в раздумката ви.. Flutter
Чета ви аз вас,следя ви,но да се разпиша-все не намирам нещо кой знае колко вълнуващо и интересно за споделяне.. Thinking newsm78
Ясминче,запази едно копие от архит.план на къщата"Мечта".. PartyБебе Елма лази вече?
Амалче,не се натоварвай,мила,да се ядосваш с творящите хаус!Аз в един момент просто спрях да обръщам внимание,повтарям си,че лъскайки с парзала нон стоп няма да съм по-щастлива,нито по-отпочинала,та прахосмукачката и парцала ги включвам в дневния график при нужна.Но виж с подреждането нещата седят по друг начин.. NaughtyЛудите ме хващат като гледам как Саид и баща му рушат къщата и как я обръщат с краката нагоре в процес на техните"дивашки"игри.. ooooh!
Ей я гопсожицата ми пак извисява глас,зове ме да ставам от компютъра.. Tired

# 520
Привет  и от мен  Hug
сега  сядам   да  ви  по4ета 

# 521
Та  да  се о4ета  и аз
На  вилата  направо  ми се разката  фамилията   от  4истене и  за  тази неделя  ми остана  само  една  пе4ка  да из4истя  ,  4е тогава  нямах подходящ препарат   Confused
А  за таблета  питах , тъй  ли ина4е  трябва  да си взема  някакво лаптоп4е  Rolling Eyes , 4е  не можем си поделим  този  след  ,  като  моя  изгоря 
А  малкия  бандяга  издържа  седмица и половина на  градина  и  днес   ве4е  си  е във къщи  сополив  ooooh! ooooh! ooooh!

# 522
Амал, УМСаид,как така нямате какво да пишете. Темата е идеална за споделяне на битови неволи.Което ще направя веднага, аз обикновено имам много да казвам по въпроса..Направо ме е срам да си призная колко продукти заминаха на боклука с моята прословута нова хлебопекарна. Тестото ми става все едно течно, шльокаво, и днес установих причината.

Малко предистория.От 15 години на острова никой не можа да ме научи да разбирам, ползвам, дори да обръщам внимание на имперските мерки. Действам си с континентални и толкоз!

Та моята теглилка (кой ме би в главата да я вземам електронна) била настроена на унции,фунтове и т.н. И то в Англия...кой да се досети за подобна вероятност newsm78

Амалче,и аз много обичам да проверявам колко боклук се е насъбрал от всяка стая.Даже някакво удовлетворение изпитвам,ако е много.

Надя,много обичам такива  картини, много е уютно някак си,прииска ми се да прекрача и да се курдисам и аз там до ханъмите.

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 21:04 от скЛЮчени вежди

# 523
Е, Люспе, имам си ингилизка хлебопекарна и си седи за мебел! По същата причина, че хляб от нея не мога да извадя, само шльокавици. Mr. Green Аз нямам ел везна, но чета рецептите в упътването. един път само импровизирах и се получи горе долу добре, ма много дебела стана кората.  Shocked Та най-подло ще те чакам да се просветиш и предадеш знания;)))) Аа, за шейка, звучи много вкусно. Аз обичам още пасиран с прясно мляко, мед и орехи банан. Става униклен на вкус.

Явно момичета трябва да се откажем от мисълта за чистота додето  не пораснат децата поне на по 30. Mr. Green Ама пък и да ви кажа нагледах се на мърлячки - ни деца имат, нито някакви други ангажименти освен работата (то и мног оот нас имат работа), ане попипват, оня ден при наемателите направо картина можех да спретна на мебелите. Представям си като имат деца какво ще е.  Shocked Край, спирам да се дразня.

Наде, абсолютно си права, остава да ни поканиш на кафе на въглища, че няма къде да си го направя. Ама ми се иска и атмосферата да е такава като на картинката. все си мисля, че животът преди е бил по-хубав от сега. дали тази мисъл не е мисъл пораженска или признак за остаряване?

Ооо, Ясминке, значи бебка лази?? Браво  на нея, умница тя. И за мен, и за мен тоя план да се запази, ще си живея някога във Винкел Wink аз в къща.

Омче, а твоята бебка какви бели прави вече? Бати как се отнася към нея? Нашият все с досада, дори от детска не иска да я вземе с мен. Crossing Arms

Фийл, браво на теб, че си така самостоятелна. Аз пък да си призная ми се иска да работя за свои хора. Ми не ми се хабят нерви наразно, поне част от нещата са спестени. Peace

Поздрави засега, чистници. Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 21:55 от amal

# 524
За хлебопекарни ли сега се завъртя разговорът?Какъв обрат след джиновете и виденията.. newsm78 newsm78
При мен ситуацията с хлябовете и козунаците се получава екстра,но само да не ме мързеше толкова и по-честичко да се сещам да забъркам нещо на домочадието.. Crossing ArmsОт приятелка,която е Експерт в кухнята знам,че си имало"цака"за изпичането на хубав хляб.Само по нейни рецепти са правила до сега и стават,не са зле.. Naughty
Амалче,бебка не прави за сега бели,само малко по-ревлива,а и връща задължително храна  ooooh! А баткото така да я обича,да я целува и милва..Пее й,носи й играчки,слага й бибата..,въобще една любов цари.. Heart Eyes За което съм много щастлива,разбира се!
Вежди,какво да разказваме?Битовизъм,нерви,ангажименти..За повечето сигурно ще е досадно и скучно.. Whistling
Шило,мила,ти ако знаеш аз какви преживявания имах на два пъти с един плъх..,ужас..До ден днешен ме държи шокът и като видя мишка подскачам.. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт