Рамадан Карим,Аид Саид и 132 пожелания за мир в арабско и не само.

• 59 061
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Amal4e-4estit rojden den!mnogo sbadnati jelaniq!
Pozdravi na vsi4ki !

# 601
  • София
Добър вечер, момичета!

АмалHug Честит рожден ден! Да си жива, здрава и много щастлива, и цялото ти семейство покрай теб.

Тони, снимка специално за теб.

Аз съм доста запален ездач, но за съжаление все по-рядко намирам време. Конните бази около София са скучни, само се въртиш в кръг или най-много - осморка. Ходя в Бели Искър, а наскоро открих и една конна база в Скравена. Конете не са им толкова хубави (на вторите), но мястото е много равнисто и по-подходящо. В Бели Искар са едни баири... Друго си е в пампасите.

Лю, тунелът си го бива. Но най ми хареса пътя от единя хълм до другия  hahaha

Аз видах Шилото преди 1,2 дни, така че да не се прави, че няма нет. Само чете и не пише.

Ние днес си избрахме тортата за детската градина - костенурките нинджа (въпреки бурните ми протести). Утре ще поръчваме торта и за вкъщи - някакъв влак трябва да е. Междувременно трябва да измислим кой уикенд да използваме една подарена почивка в Девин. Трябва да стане до края на годината. Ама как да стане, като този уикенд не може, другият ще празнуваме рожден ден, по другият е рожденния ден на братовчед му (сащо прави 4), а по по другият е Бъдни вечер и Коледа? Този месец ми е много натоварен. И брат ми има рожден ден на 09.12. Изобщо - само празници. #Crazy

# 602
АМАЛЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!   bouquet ДА СИ ВИНАГИ ЩАСТЛИВА ВСЕ ТАКА ОБИЧАНА ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА И МНОГО МНОГО КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ   bouquet   bouquet

Айа миличка много съжалявам за това което се е случило с теб  Sad  За съжаление така е в живота - не винаги получаваш това което искаш. Но аз си мисля че любовта ви е по-силна от всичко и ще победи недоразуменията и ще бъдете заедно винаги. При всички случаи имаш моите  Hug  Hug  Hug за теб. И  Praynig  Praynig

Аз също имах труден период с моето хабиби защото исках да си помисля - но мислих мислих и пак нищо не измислих. Май умиране има отърване - не  Praynig  Praynig  Praynig  Mr. Green ДАй боже

ЛЮ нямям думи за твоите писания. Ти си родена Шехерезада както казва Амал   bouquet  Hug
На новата дама добре дошла   bouquet

Да споделя и аз моята мечта - естествено Африка  Mr. Green Но като се замисля и още много страни и държави покрай нея

На всички принцеси - много целувки и прегръдки

# 603
Амал, честит рожден ден! Бъди много щастлива, здрава, обичана и все така скъпа дружка   bouquet

Скъпи съфорумки, благодаря ви много за подкрепата, за съжаление любовта не винаги е достатъчна, не вярвам да се съберем, вече дори посвиквам с идеята, че съм сама. Като се уталожат емоциите може би ще опитам да обясня защо и как не се получи. Иначе ми е трудно, особено защото живеехме заедно, той се премести при братовчед си, а останах в жилище, изпълнено с хубави спомени...но животът не е само рози, а понякога има и бодли...

# 604
  • София
Амал, честито на патерица!  bouquet Heart Eyes Много здраве , любов и поводи за усмивки!
Айа, съжалявам искрено за разминаването помежду ви, дано бързо преодолееш раздялата Hug
Веждичке, много интересен разказ, както винаги!
Добре дошла на Hot_lady и от мен.  bouquet
Имам малко работа, по-късно ще се разпиша подобаващо. Peace

# 605
Добро утро,

Амалке, мерси за почерпката, да си жива и здрава.

Я вижте,Уго по какъв начин е компенсирал отсъствието си  Laughing

Никито, значи вече сме три за Африка.  

Никсе, хайде свърши си работата по-бързо и се отчети като хората.

Шило, и аз съм те засичала, че се спотайваш.

feel_the_rush
 Преди няколко години яздих в една база край Триград.Това беше втория от единствените ми два пъти, когато съм яздила ....За разлика от теб седя на коня като чувал с картофи. Може да не разбирам от езда, но мисля че поназнайвам нещичко за красива природа, и ти препоръчвам да пробваш там, ако базата все още я има. Инструкторът ме поведе към едно близко село  през някакви неземно красиви поляни, горички, поточета....абе нямам думи, жалко, че вниманието ми беше насочено главно към това да не падна от коня.

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 10:55 от скЛЮчени вежди

# 606
Амал,  Честит рожден ден! (на патерици )  bouquet
Аз  днес  съм  много щастлива  моя  приятелка  роди  днес  първата си  рожба  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Радвам  се 4е  вси4ко  е минало   добре и   4е и двете  са добре    bouquet
Айа много  Hug Hug Hug дано бързо преодолееш раздялата
Купих си  ракет-грил и  два дена  се разбивам  да  си пека на  него    chef ,голям  кеф  ми прави лесно ,вкусно , бързо  и  без мазнина  Peace

# 607
Уф, тука съм, но не ми се пише, а чета през ред, затова не се включвам. Не мога да се съсредоточа. С ужасно главоболие съм от 4-5дни и хрема. Детето капризничи, майка и мъжа ми също, минута спокойствие нямам  ooooh!

Нет наистина нямах, но само 1 ден- сменихме доставчика.
Деси, или те няма или пускаш натрапчиво клониращ се пост  Mr. Green

# 608
Момичета, благодаря ви за пожеланията.  bowuu

Уго, наистина няма те няма и гледай каква прогресия в постингите по брой. Mr. Green Но, Склю, както знаем сирийският нет е уникален. Mr. Green

Ооо, Шило, и ти ли? Мен половинката ме слуша, ама бройката се запълва от второто чаве. И бабата разбира се. Това новият сериал Домашен арест пасти да яде, такива сюжети мога да им развия.  Naughty Тази вечер беше някаква лудница, по едно време щях да си оскубя косите.  #2gunfire

Хот Лейди, върви ли подготовката? Всъщност какво те притеснява по-точно, климата ли или като цяло?

Фийл, ездата ми беше пуберска мечта , ама тогава възможностите бяха кът, а ето, че съм си зарязала мечтите. Tired Но все някога ще го направя!

Склю, аз така се чувствах на камилата. bowuu Трябвало е повечко да пояздим. Peace

НСЕ, как вървят уроците? А каките как са? Hug

Айче, един поздрав от мен с много прегръдки.
http://www.youtube.com/watch?v=CSqPbZnVjXQ

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 21:51 от amal

# 609
Хелооуу и от мен.

Със сигурност съм изпуснала много с отсъствието си Hug

Поздрави на рожденичката с пожелания за мног здраве и любов Амалче   bouquet

Отивам да ви попрочета и ще се включа по-късно с разкази от моята ваканция  Simple Smile

Лек ден на всички ви!!  Hug

# 610
Любе, ти ли си това? Ти трябва да си, с този термометър в подписа  Sunglasses

Айя, не знам какво да ти кажа, не разбирам от връзки и т.н. Ако имаш възможност смени си жилището, или размести мебелите поне. Да не ти напомня всичко за миналите времена. Успех занапред!

И кво всичките ли сме били негърски принцеси  Laughing  Аз пък никога не съм вярвала в прераждания. Та не отдавам на това интереса ми към Африка. Едва ли има човек да не е запленен от Черния континент.

Я кажете някой филм с негри, робство, пирати?

Айде ставам да поразшетам,, докато малката спи. Мъжа ми се е побъркал, като някаква свекърва върви след мен и дебне да намери троха или прашинка  ooooh!  И като намерси го отбелязва с тържествуващ вик, че ще има какво да ми натриса на главата целия ден, че и нощем  ooooh!  То бива човек без работа, ама вече ми идват прекалени тези мании за чистота.  И се сърди, че детето разхвърля играчки, все да са прибрани , ми да не е музей на изкуствата това, бе джанъм!

# 611
Мен пък Африка не ме влече, ама изобщо Simple Smile. Не ще да съм била черна принцеса Mr. Green

Вчера цял ден чистих и подреждах. Ама буквално цял ден - от сутринта, до 12.30 вечерта. Не знам колко перални пуснах, 2 пъти пусках прахосмукачка и тн, и тн.... Сутринта мъжа ми, ни в клин, ни в ръкав, реши да чисти пароуловителя. Махна му филтъра, омаза ми цялата измита мивка и направи куп мизерии. Да му се чуди човек откъде това му дойде на акъла Crazy

# 612
Любс, добре завърнала се в темата.

Астарта, и моят мъж като вземе да оправя едно нещо обикновено нанася поражения на друго.

Цитат
Я кажете някой филм с негри, робство, пирати?  

Шило, за мен най-добрият е Корени (Roots) по истински случай, но след като го изгледах ходех две седмици страшно ядосана на белия човек, много е силен филмът.

Разсмя ме с тоя твоя мъж...добре че имаш все още някакви проблясъци. с носталгия си спомням разказите ти от миналото как си скачала да се биеш с крадеца, как си ходела по съдилищата и пр, а колегата ти Драго ми беше станал любим герой.Имаш ли хабер от него?

# 613
Хич не ми е смешно на мен, на ръба на нервна криза съм.

Да и мен ме лови носталгия по старите времена. Преди крещях по мъжа ми с пълно гърло при най-малко провинение от негова страна, а сега съм толкова тиха и кротка...

А оня не беше крадец, просто пийнал и решил да се издокара пред компанията  Confused  ахах като боен петел му налетях.Ама после пет-шест дена бях само на те4ности и то със сламка пиех  Joy

Пък един друг случай пак с пиянде в маршрутката, ама беше толкова пиян, 4е не се държеше на крака, та лесно го набих, пък и слаботелесен беше  Mr. Green Говорех с леля ми по тел. и се разправях с него едновременно, и тя чуваше всичко, все едно е на мястото на събитието. Естествено веднага след това се обадила на майка да ме изкара по=черна от дявола, че се бия с мъже по маршрутките, че съм била необуздана и че някъде щели да ми събират кокалите.

Сега не ми се бие и разправя с никой. Страх ме е за детето. Даже миналата есен крещях по един шофьор, който нарочно ме заля с вода от локвата. Вир вода станах наистина, добре 4е бях сложила дъждобран на количката, да не заля детето ми. По навик така се развиках и хукнах след колата , исках да го изкарам навън и да се разправяме, ама тоя даде яко газ. Трепереща от злоба и яд, се прибрах в нас. Но като размислих, реших вече да си трая. Ако беше излязал от колата освен, че ме измокри оставаше и да ми вкара два плестника и да ме тръшне в локвата, какво щеше да стане с бебето в количката...

Вече ми е скъп животеца  Laughing  Така де , придоби друг смисъл.

Айде , че ме чака камара за гладене

# 614
Здравей те, чак сега се освободих да пиша. Имах дипломна защита и да ви почерпя по случая:

Отдавна не бях писала. Някои знае ли за писмо в помощ на туристическа виза? Или да е чувал за такова нещо? Ходих до агенция миграции в петък кум 16, но като влезнах не знам какво ми стана ама се уплаших и излязох, на моя не можах да му кажа, че съм се уплашила и му казах , че е затворено. Та някой да има някаква идея за такова писмо?

Лека вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт