Отговори
# 555
 Hug тук сме и ви чета, но утре ще пиша какво става, около нас-тези дни Бобо се вихри и нямам и една минута  Tired

И ЕТОООО НИИИ НА ПОЛОВИН ГОДИНААА!
ЧЕСТИТИ ПОЛОВИН ГОДИНКИ НА АСТРАЛНИТЕ БЛИЗНАЧЕТА-МЪРО, МОНИ, КАРИ И ИВО! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!

Почерпка  Hug , че утре да не се окаже цял ден да не мога да сложа.
и понеже ми и блокира лаптопа, някой друг половингодинко да сложи месаци  Wink Hug

обичаме ви!

# 556
Така и така съм седнала да взема да сложа по кафенце:

Честито на празнуващите днес половин годинка!  Hug

Снежи, и ние го имаме тоя проблем, обаче като заспива. Започва да се пъне да се обръща и като се обърне забрави да заспи. Аз го подпирам с една голяма възглавница, той и без това си спи в ъгъла и поне докато заспи нямам проблем. После като я махна веднага е по корем де. Сутринта ми се събуди в 6.30, ама не позна! Обърнах го настрани да си седи и заспа моментално.

# 557
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утрооо!
Честити месечинки мили бебчета  Hug !!

Снежи и ние сме така, направо полудявам вече  #Crazy и постоянно "го питам" като не му харесва да стои по корем, защо се обръща  Rolling Eyes Обръща се и насън и почва да мрънкоти, понякога и със затворени очи  Mr. Green

# 558
  • Полски Тръмбеш
ДОБРОО УТРО ПРЕКРАСНИ  Heart Eyes
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПРЕКРАСНИТЕ БЕБОЦИ!!!
ЧЕСТИТО И НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!!!
ПЧЕЛИЧКА  Hug РАДВАМ СЕ ЧЕ СИ ДОБРЕ  Hug в такива състояния и аз мн често изпадам, нормално е все пак сме "изолирани от света"... Ноо каузата си струва  Heart Eyes  Hug Hug Hug

ТАКААА  smile3508 smile3508 smile3508 АЗ ИМАМ ДА ЧЕРПЯ ЗА ДВА ПОВОДА  bowuu
ПЪРВИЯ- ЗА МЕСЕЧИНКАТА НА ЙО  bowuu
И ВТОРИЯ- МОЯ ЛЮБИМ ДНЕС ИМА РОЖДЕН ДЕН И ДОСТИГА ХРИСТОВА ВЪЗРАСТ

ЗА ВСИЧКИ ДА ИМА  Heart Eyes

ПП- ХЕПИ, ПРЕКРАСНИ СТЕ  Heart Eyes

бягам  Hug

# 559
Ехооо
Лори, слушам и изпълнявам, ето малко диетични мръвки, като за сутрин Wink

и тортаааа

ЧЕСТИТО НА АСТРАЛНИТЕ БЛИЗНАЧЕТА И НА КАКАТА НА МИМ И НА НЕЙНИЯ ТАТКО Heart Eyes
Това с обръщането и ние го правим и съм полудяла вече. А възглавницата вече се научи да я маха и пак се обръща Tired
Ние бягаме на среща с Вальо и Софи Party
Цун

# 560
Честит празник на Йо и Боби, както и на Карина, Станимир и Симеон. Да са здрави, усмихнати и много будни деца.
mim, при вас е двоен празник днеска. Много да те радва и слуша мъжа и да ти задоволява всички желания Wink.
happy-mamma, страхотни сте Peace.

Сега като се замислям, ние май си нямаме "семейна снимка". Трябва да се поправи скоро.
Като гледам снимките на бебоците  виждам, че много от тях са с тъмни очички още отдавна, а Лора продължава да е синеока. Не кърмя почти от месец. Дали може така да и останат. И двамата с таткото сме с тъмни очи, иначе моята майка, сестра ми и доста баби и дядовци са синеоки, но на татко и родителите са с тъмни очи, чак назавд в поколенията може да има някоя светлоока баба newsm78.

И да ви питам някой ходил ли е в началото на септември на море в БГ. Ние заминаваме след 15 дни. Дали пък няма да е твърде хладно?!Нещо взех да се притеснявам дали си заслужава, ама вчера си платихме резервацията вече на 100%.

# 561
Честит празник на Йо , Боби,  Карина, Станимир и Симеон!
Мим, честит рожден ден и на мъжа ти, много да те глези и обича!

Креми, напълно е възможно Лора да остане синеока. Двама родители с кафяви очи може да имат синеоко дете. Но пък двама синеоки, не може да имат дете с кафяви. Щом си имате синеоки баби и дядовци, рецесивния алел все е избил някъде.
Забелязала съм, че се променят и потъмняват очичките на бебчета на които са мътнички още от самото начало и като почнат да се избистрят потъмняват, а има бебчета, които не са с мътни очи, а ярко светли (сини или зелени) и те в повечето случаи си остават така.

Относно морето, вземете си връхни дрехи, защото вечер започна да захладнява при това стабилно. Имало е години много топъл септември и си става за плаж и всичко, но вечер си е хладно и е за олекотена завивка.

Ние пак на обратно и Краси започна да се обръща по корем, но това значи, че ще си спи. Аз я слагам  настрани, тя се плясва по корем с ръцете настрани и само си върти главата и вири дупето, така откарва до към 6-7 Simple Smile

# 562
  • Русе/Germany
Добро утро!
Явно не сме само ние с обръщането. Също така не мога да разбера как може преди баня да мре за сън, изкъпвам го той не спира да търка очите, обличам го той продължава да търка очите и като се наяде и няма толкова широко отворени очи и такива приказки.  Tired

Сега е паркиран в столчето за кола и гледа ТВ.
Лори Hug
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ВСИЧКИ СЛАДКИ БЕБЧЕТА А И НА 7 МЕСЕЧНИТЕ Wink. НЕКА ДА БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИЧКИ И МНОГО УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА!
Мале кога си говорихме за кореми, на кой малък на кой голям а ето че вече са на половин година коремчетата ни Heart Eyes

ЕЙ КОЛКО СЪМ СМОТАНА, МИМ ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!!! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ ОБИЧА И ГЛЕЗИ Wink
Обичам ви и се радвам че сме една приятна компанийка Hug
Отивам да давам сини сливи че май се запече положението Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 10:06 от snejinka86

# 563
  • У дома... някъде
Здравейте и от нас.
Ние очевидно пак ще се борим с бактерии Confused.Пускаме още 2 урини ще решаваме към кой антибиотик да се насочим.Все така продължавам да нямам време за форума,че и каката си гледам лятото.
Зъбки-нямаме
Сядане-опитва се сам да се набира и успява,но в количката го возя по малко седнал,през останалото мляко полегнал.У дома стои често в кошницата за кола,на възглавниците много се свлича като е подпрян.
Ядене-каши,сокове,мляко,зеленчукови и месни пюрета.Жълтък не съм въвеждала,както и сирене все още за попара.
Това е за сега от нас. Hug
Честита половин годинка на порасналите бебенца!Леле как върви това време  ooooh!..

# 564
Здравейте!
Днес много почерпки, много празнуващи - на 6 и на 7 месеца, рожденници ....
Пожелавам на всички радост, щастие и мноооого усмивки през днешния ден!

И за таткото на Йо ...

Днес времето ни изненада неприятно с дъжд, та ще пазим апартамента. По случая прострях едно одеяло на мъника зад мен на паркета и се приключи със спалнята, че вчера и ние се пльокнахме от нея, но за радост се разминахме с 5-минутен плач.
Да се изкажа и аз за кухнята при нас - не искат акт за раждане, няма ограничение в местата, държавна е и каката съм я отгледала с нея. Така че от края на седмия месец сме там!
Хепи, много сте сладки, хубаво е да ви видим в пълен комплект. Възхищавам се на големи щастливи семейства! Само дето не ми стиска за 3-то...

# 565
Хай и от мен,
честити месечинки на всички, да си най-вече здрави и много усмихнати бебчета. Друга работа сега нямат!
Ема засега си спи като хората настрани или по гръбче, но тази нощ например се събуди в 4.30ч. Не знам какаво и стана, от 2 месеца спи по цяла нощ! По този повод явно ще спи до 11ч. сега. Но всеки си има моменти на безсъние Simple Smile
Аз пък исках да ви питам правите ли още гимнастика и масаж? Ема вече изобщо не иска да прави гимнастика, стяга краката като пръчки и не ни позволява да и правим нищо. Играе си с някаква играчка и небрежно изпъва тея крачета. И толкова силна е станала...всъщност до кога трябва да им правим тези процедури?
Хепи, толкова сте хубави, Ема има същата рокля, върви с клинче, нали Simple Smile АЙде нанасяйте се бързо, чакаме ви!
Креми, ние ще ходим на море в края на Август и не вярвам времето да е по-различно от началото на Септември. Аз също се моля за топло време, че цяло лято го чакам това море! Но Бенджи е права, че вечер ще си е хладно. По този повод ще мъкна всички дрехи на Бадема сигурно  Laughing

# 566
Добро утро,
Честито на всички месечинки Hug
Честито и на мъжа на Мим.
JJuleto, аз още правя гимнастика, но не всяка вечер. Мисля да правя, докато Лорис започне да лази. Тогава няма да има нужда, сам ще се раздвижва. Масажи не правя, защото в жегата не го мажа с нищо.
Лорис още не може да седи, но и аз го вдигам в количката на най-седналото положение.
Вчера мъжа ми ме ядоса. Само сме били носели Лорис на ръце и затова не можел да седи Shocked Той на 7 месеца вече бил стоял прав и други такива глупости. Започна да говори като техните, как да му обясня, че всяко дете е различно. Като му показах Мила на Мила_симона и ми вика "гледай това дете какво прави". Писна ми да се занимавам с глупости и нямам нерви да обяснявам на хора, които си знаят само тяхното. Той до скоро не се и обръщаше, но се научи сам. Не мисля че има дете, което не е седнало и не се е изправило. Дори ортопеда ни каза, че започват да сядат сами около 7-8 месец, ако преди това не сме му помагали да стои седнал. Много ми е криво като говори такива неща. Не вижда ли, че имаме най-хубавото дете на света и вместо да му се радва... ooooh!

# 567
  • Русе/Germany
Евридика, аз до колкото знам по-рано родените деца не трябва да се сравняват с децата на техните месеци. То по принцип не трябва да се сравняват де, всички са различни Naughty Но както сега Лорис е на 6м и 2 сед. ако беше роден на термин щеше да е на 6м. така че трябва да се гледа какво правят на 6м. Всяко дете решава по различно време кога ще сяда, ще пълзи, ще върши, ще говори и т.н.

# 568
Честита седма месечинка на Йо!
Честита шеста месечинка на Бобо в шушулката, Мъро, Симеон, Иво и Карина! Да са здрави, много щастливи и усмихнати!

Юлето Hug да, и ние сме фенове на Next!

Evridika, не им се впрягай. Много си е добре Лорис. Всяко дете е много различно. Моите и трите са абсолютно различни.

# 569
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СНАХАТА!  Embarassed срамота, вчера я забравих
Мими, честит ти рожденник, да ти е много здрав за да помага и да слуша!

не съм ви чела, но бъързам да напиша...че ще се събуди скоро.
Пчеличката   Hug
Некст-ние сме от почитателите-страхотни дрехи-и като качество и на външен вид.
Днес на консултацията-Бобо тежи 7.700кг. и е висок 70см  bowuu Взехме направление за кръв и урина и за рехабилитация.
Сестрата отново ми каза за пастьоризираното мляко, че можело да се дава и попара да давам и кисели да правя с него  newsm78
Казаха, че Бобо е идеален на тегло-не бил дебел  hahaha
Да давам 10дни-извара и сирене и след това да почваме с попарата, като втора закуска. Обаче аз да съм правила сухарите...Аз се чудя, обаче, като в хляба има яйца  newsm78 пък Бобо още не ги е ял...Изобщо не й казах, че бобчето няма заместено хранене, пък за кашите  Stop Mr. Green Нали ми беше казала да не му давам каши, че бил дебел. Е той ги хапва каша всеки ден и си е слабичък  Party
Кисел да му правя за следобедна закуска.
ще напиша още един пост, че няма да ме прочетете   bouquet

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 13:13 от loryn

Общи условия

Активация на акаунт