Почти не ме оставя да спя, не е гладна, не иска мляко ами вода
Вече съм сигурна, че й става навик, дайте съвет как да я отуча
Биба категорично не иска..
Ако има някаква рецепта и насам я дайте - и ние сме в абсолютно същото положение откакто не се храним нощем/демек преди 3,5 месеца...
казваха ми, че като спрем са се въоръжа с търпение за 2-3 седмици и ще почне да си спинка непробудно, ама ядец
Дълбокият му сън е 2-3 часа и се почва същото като при Тинитам - от 2 седмици достига и по 200мл. вода нощем, даже понякога сменям памперса през нощта, че ще се пръсне...
А съм и аз сигурна, че не е гладен маймуната малка
Почти не ме оставя да спя, не е гладна, не иска мляко ами вода
Вече съм сигурна, че й става навик, дайте съвет как да я отуча
Биба категорично не иска..
Ако има някаква рецепта и насам я дайте - и ние сме в абсолютно същото положение откакто не се храним нощем/демек преди 3,5 месеца...
казваха ми, че като спрем са се въоръжа с търпение за 2-3 седмици и ще почне да си спинка непробудно, ама ядец
Дълбокият му сън е 2-3 часа и се почва същото като при Тинитам - от 2 седмици достига и по 200мл. вода нощем, даже понякога сменям памперса през нощта, че ще се пръсне...
А съм и аз сигурна, че не е гладен маймуната малка

Ще има да реве, ама се надявам да издържа.... 
лягам 12 и ставам по 4-5 нощем с дребния който така се върти спейки че си маха чаршафчето чак
. Ама аз тъпо и упорито се правех, че не разбирам какво ми говори. По няколко пъти на ден ми повтаряше как трябва да правя пюре с прясно мляко и да мачкам мед с масло. Пък ти за едното сядане
.
. Ако ми се излиза - излизаме, ако не ми се излиза - шезлонгът на терасата и готово. Не виждам никаква разлика за бебето дали ще сме пред блока или 5 метра нагоре на тераса. Батковците си излизат сами. За мен това е начин да не скучая, да не се изнервям, че не ми стига времето, защото имам време и да изчистя, и да сготвя, и да чета, и във форума да вися

Много е пораснала Тинитам, така че не се тревожи 
Трябва да се въоръжим с търпение ... това е просто поредния период, през който минават бебоците... пък и зъбки ги мъчат
и жегите се отразяват... ще мине и това 
Разбра ли от какво се е провокирал?
Те другите са ти го написали... Горе главата
Лорис е страхотен и бързо ще навакса с всички лудории
Та ние дори не се обръщаме напълно, а сядането ни е любимо, но с нечия помощ, иначе се клатушкаме като пиян морков

Сега ще трябва и аз да го пробвам 
Съвсем се обърках след като проетох това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=236764.msg5483138#msg5483138 И преди или след глутена
Аз за сега въведох пуешко и пилешко, и се чудя с какво да продължа
Жълтъка съм го оставила за след месец. Съвсем се замотах с това захранване 

. Ама аз тъпо и упорито се правех, че не разбирам какво ми говори. По няколко пъти на ден ми повтаряше как трябва да правя пюре с прясно мляко и да мачкам мед с масло. Пък ти за едното сядане
.
. Ако ми се излиза - излизаме, ако не ми се излиза - шезлонгът на терасата и готово. Не виждам никаква разлика за бебето дали ще сме пред блока или 5 метра нагоре на тераса. Батковците си излизат сами. За мен това е начин да не скучая, да не се изнервям, че не ми стига времето, защото имам време и да изчистя, и да сготвя, и да чета, и във форума да вися

Май вместо да свалям си качвам прогресивно

, щях да забравя Честито на малките месечинковци от днес и от последните няколко дни.
! В това гадно време сме си вкъщи, но от сутринта се хванах да готвя. Нали нашите ми дадоха уред за готвене на пара за бебето, та реших да го пробвам и за нас с таткото. Доста добре се получава, но май ми липсват рецепти.
.

с което малко ми се обезмисля предходното изречение май 

днес станаха безброй постове
е си седне детето, аз както се оплаквах, че Бобо не седи още няма да забравя как си пиша на лаптопчето итой до мен седнал в шезлонга и така, така изведнъж го виждам с периферното зрение до мен седнал и се хили и хоп напред към холната маса-ама реагирах по-бързо. Така, че
Аз дори не слагам бобчето на най-седналото на количката.
ужас то кво ли не беше де-та тя ми каза, че бил много добър