Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 684
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро   Heart Eyes
снощи бабата остана в къщи да спи и сутринта само се накърмихме и и я връчих и поспах още мъничко, тя играла и поплакала и сега спи, а аз пия кафенце спокойно. Снощи обаче не искаше до 100 ч. да заспи, за да клюкари. Голямо идиотче обаче стана, вече други хора почти не признава ако не сме около нея аз или баща й. Започна все по-често да проявява и характер  Whistling

И ние сме от благословените да спим по цяла нощ  Heart Eyes Само, че аз се разлигавих и заспивам прекалено късно и пак не ми стига съня. Ама то няма на кой да се метне и на двамата ни е хоби да спим  Mr. Green

# 256
Трети ден на банановата каша, е не ще да си отвори устата Close. Бухнах я в шишето, изяде я. Не иска лъжица, яде 2-3 дни и после не ще. Какво да го правя?

Иначе сам си затваря краня на чешмата,като го мия. От онези кранове дръжка  Heart Eyes.
И имаме зъб, още един на път. Няма температури, разстройства, мрънкане.

# 257
Ее, забравих да кажа - и ние имаме някакви гадни хлебарки (май), първо ми заприлича на бръмбар, някакви по-странни са. Бира ли имаше такива и тя? И какво да сложа, смятам да сложа от кубчетата. Много гадно, снощи лазеше по възглавницата за кърмене   Sick  Sad А после видях че има и друга убита в коридора. А в стените на сградата има скорпиони (стара къща), и сега представям си и те ако излязат, надушвайки манджата. Има и гадни паяци, онзи ден един ме лазеше по крака.
Баси джурасик парк станахме, искам да се изнасяме вечееее, ама сигурно на есен ще стане и тази работа.

# 258
Трети ден на банановата каша, е не ще да си отвори устата Close. Бухнах я в шишето, изяде я. Не иска лъжица, яде 2-3 дни и после не ще. Какво да го правя?

Иначе сам си затваря краня на чешмата,като го мия. От онези кранове дръжка  Heart Eyes.
И имаме зъб, още един на път. Няма температури, разстройства, мрънкане.

пробвай с пръсти  Wink

# 259
Ами, да ще пробвам утре! Бебеш,  Hug!

# 260
  • София
Ами, да ще пробвам утре! Бебеш,  Hug!

Аз вече станах досадна с тая лъжица Laughing, но пак да пиша - при нас ситуацията беше идентична. Спрях за 4-5 дни даването на пюре с лъжица, разреждах го с АМ и в шишето. След това отново започнах с лъжица и с друг, по-сладък вкус (тиква) и детето се научи да яде. Вярно, още не сме стигнали пълната доза, но си отваря устата и преглъща както трябва. Успех!

# 261
Ее, забравих да кажа - и ние имаме някакви гадни хлебарки (май), първо ми заприлича на бръмбар, някакви по-странни са. Бира ли имаше такива и тя? И какво да сложа, смятам да сложа от кубчетата. Много гадно, снощи лазеше по възглавницата за кърмене   Sick  Sad А после видях че има и друга убита в коридора. А в стените на сградата има скорпиони (стара къща), и сега представям си и те ако излязат, надушвайки манджата. Има и гадни паяци, онзи ден един ме лазеше по крака.
Баси джурасик парк станахме, искам да се изнасяме вечееее, ама сигурно на есен ще стане и тази работа.

Имаше едно време една много ефикасна отрова против хлебарки - някакъв прах, който се смесва с варени яйца и картофи, прави се на топчета и се разпределя из къщата. Супер ефикасно, но не трябва да е в обсега на дечковците...
Иначе аз изпонамазах кухнята с паста Глобол, ама гадна работа... Все едно си недоизмил и седи една такава лигава...  Confused

Аз вече съм по-спокойна, бебсън от снощи до днес мина през трима различни леари и всеки казва, че нищо му няма...  Peace
Включително минахме и през профилактичния при ортопед. Simple Smile

# 262
Ааа, не  Naughty категорично отказвам да им готвя на хлебарките. Аз на мъжа ми не готвя, че на хлебарките ли.
Майтап  Grinning, мерси Бире, ще избера нещо да ги почерпя гадините довечера.

# 263
мОМИЧЕТА, благодаря за предложенията за фото!Ще се възползвам.
Ноеми,не съм сигурна че знам от какво дриска.На 110% съм сигурна че е от пр.мляко.Но какво в прясното мляко-незнам.Дали от белтъка,или от самата лактоза...Реакция прави на Фризо 2,фризо 2 ХА,бананова оризова каша(с мляко) и на пюре от детската кухня(праят го с НИДО Shockedнеобезмаслено! Shocked
Един ден заместих АМ-то с кисело и пюрето ми е домашно без мляко и масло и днес ми извади едно хубаво лайнце.Ох ,сори ама го чакам 2-3 се Shockedмици вече,че така му се зарадвах на меризливеца. Mr. Green Crazy
Чудя се сега трябва ли да го изследвам от какво точно му е алергията,или просто да му огранича АМ-то за 2-3 месеца.....Каката ми направи същия номер само,че тя бе на 1г и 1 м когато получи алергия от млякото.Странна работа...
Вики си играе с палеца на крака ми ,голяма зарибявка,на път е да го налапа,така че изчезвам. Laughing..
Чудя се елда дали да дам....с плод...(домашни и двете)

# 264
Моите сладури на 7 месеца

# 265
Бебеш съвсем ме отчая... Ама каквото такова, де. Докато се буди ще си ходя недоспала и така. Разкажи малко повече при Явор как е - по едно и също време ли се буди?, плаче ли?, пие мляко колкото да се приспи или си е гладен? (той беше на АМ, нали?) НаА мен ми е много интересно какво ще правя когато спра да кърмя ако Стефан още се буди нощем. Щото сега е (относително) лесно, но после...

Ама много са ти хубави децата  Grinning

# 266
Бебеш съвсем ме отчая... Ама каквото такова, де. Докато се буди ще си ходя недоспала и така. Разкажи малко повече при Явор как е - по едно и също време ли се буди?, плаче ли?, пие мляко колкото да се приспи или си е гладен? (той беше на АМ, нали?) НаА мен ми е много интересно какво ще правя когато спра да кърмя ако Стефан още се буди нощем. Щото сега е (относително) лесно, но после...

Ама много са ти хубави децата  Grinning

Буди се и пищи на умряло че иска мляко / казва ъъъъъ и сочи към кутията с АМ/  hahaha, плаче много да, докато не му се даде, по едно и също време се буди - абсолютно не е гладен/поне така мисля/ според мен се буди по навик/ пие млякото / колкото и разредено да е/ и откъртва. Баща му се оправя с него. Уж като изникнели зъбите ще спре да се буди ама да видим.... Tired

# 267
Някой срещал  ли е  схема на захраване  на деца с рефлукс. наш топчо не толерира друго освен кърма, другото..., ако е пюрирано излиза веднага.

# 268
  • София
Привет мацки!

Минавам само да ви почерпя виртуално за моя рожден ден!

# 269
  • София
Anabella,  nbirthday

Много любов и здраве, да си отгледаш едно прекрасно слънчице!

С хлебарки съм се борила много в предното жилище, то беше някакъв ужас. Аз лично бих извикала фирма да напръска, на препарати не вярвам вече!

Общи условия

Активация на акаунт