Само, че аз се разлигавих и заспивам прекалено късно и пак не ми стига съня. Ама то няма на кой да се метне и на двамата ни е хоби да спим
. Бухнах я в шишето, изяде я. Не иска лъжица, яде 2-3 дни и после не ще. Какво да го правя?
.
А после видях че има и друга убита в коридора. А в стените на сградата има скорпиони (стара къща), и сега представям си и те ако излязат, надушвайки манджата. Има и гадни паяци, онзи ден един ме лазеше по крака.
. Бухнах я в шишето, изяде я. Не иска лъжица, яде 2-3 дни и после не ще. Какво да го правя?
.
!
А после видях че има и друга убита в коридора. А в стените на сградата има скорпиони (стара къща), и сега представям си и те ако излязат, надушвайки манджата. Има и гадни паяци, онзи ден един ме лазеше по крака. 

, плаче много да, докато не му се даде, по едно и също време се буди - абсолютно не е гладен/поне така мисля/ според мен се буди по навик/ пие млякото / колкото и разредено да е/ и откъртва. Баща му се оправя с него. Уж като изникнели зъбите ще спре да се буди ама да видим....
Препоръчани теми