Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 739
  • 750
  •   2
Отговори
# 165
Еления, те всички деца от време на време май изпадат в такива състояния. Моя племенник, който е на 4 все някой му е лош- я мама, я баба, я баща Laughing А аз постоянно съм му лоша, защото от малък го смразявам с поглед. Явно освен лоша майка съм и лоша леля

Иначе за приятелката не съжалявай, аз въобще не вярвам, че приятелство съществува. Мисля, че единствения приятел на човека си е самия той, въпреки, понякога с действията си си е по-скоро враг. Но като цяло аз не вярвам на никой и на нищо друго, освен на себе си.
Ма нали си ме знаете- имам малко по-цинично отношение към живота.
Половината ми " приятелки" не са ми звъняли от месеци да чуят как сме, но най-редовно ги засичам да ме четат из форума. Веднъж вече си смених ника по този повод, но вече се отказах. Да ме четат, явно съм много интересна

Аз така се подтиснах от екземите на Мартин, че изядох половин кутия сладолед. Добре поне, че резултатите от изследванията са добри- хемоглобин 117, мисля, че е ок.
Ма кво да се прави ще ги борим и алергии, и пъпки. То като се има предвид колко сме кекави и двамата с мъжа ми нормални и при детето да избие нанякъде

# 166
  • бургас
ето ме и мен  Grinning
изпуснала сам 1000 теми,започвам да чета  Wink

# 167
Елениа  Hug подкрепяме те, ще се появи светлината в тунела рано или късно (и тя няма да е от идващия насреща влак  Wink ) където и да е или тук или в чужбина.
Броколи с ориз бяха няколко лъжички, но явно достатъчно. Другото беше тиква с морков.
Все гадории  Sick
...Днес съм подготвила поради липса в момента на друго - пак броколи с ориз и чиста тиква  Whistling , може пак да се поомажем. Но тя не беше много редовна последните дни и е имала какво да изкара, после така сладко си заспа детето  Heart Eyes

# 168
Здравейте сладурки,

ние след едно кошмарно пътуване вчера отново сме в Кърджали newsm44, иначе нищо ново при нас.
Вчера за първи път оставих Ема 3 часа без мен  Joy, ха-ха аз съм майка фанатичка. Ходих на кино, обаче през половин час пишех смс на ММ- какво стана, реве ли, яде ли??? и след киното бам на такси и направо в къщи, ама кво да се прави все си мисля, че като ревне друг не може да се справи с нея.

Захранването ни върви добре, тя си хапва лакомо, но аз много бавно вкарвам нови неща и и е доста еднообразно менюто.

айде връщам се да ви почета

# 169
Християна,то и тиква като си дала веч ми е ясно. Mr. GreenАма като имате нужда-няма лошо пък. Peace
Аз се притеснявам,че покрай тази диета ни плод мога да му дам,ни нищо.Само ябълка със шипка и дюля търся ама няма....
Лукче,изобщо не съжалявам,канех се от много време да я отпиша въпросната ,еле му дойде момента.Както казах доволна съм.Ти си доста скептична,,недей така.А за приятелите,как да кажа.Да ,трудно е да имаш истински приятели,но не е и невъзможно.Аз мисля,че имам истински приятелки(2-3),но те не живеят тук.Сега даже едната ще ми идва на гости и преливам от щастие.Толкова я обичам,че ми иде да и го изкрещя. Mr. GreenПриятелите ги познавм колко струват когато имам нужда от тях.Тук най-добрите ми приятелки са братовчедките ми.

# 170
абе знам, че сме го обсъждали, но давате ли пюрета със сол?

принципно знам, че не трябва, но хип имат само едно месно пюре, което е без сол и аз вече го въведох. ами сега?

# 171
  • София, Лагера
Еления, хич не се връзвай на детски приказки! Децата като ги тресне емоцията плещят каквото им дойде, без да го мислят. Знаеш си го  Peace. Аз често чувам от голямото: Аз пък ще ходя да си живей при баба в Младост"...

Христиана, можеш ли да пътуваш на предната? Не само заради това, че ти става лошо, ами ако научиш малкото да стоиш при него, май ще трябва така да си пътувате до училище  Confused (това показва опита на мои приятели поне)

Еления, те всички деца от време на време май изпадат в такива състояния. Моя племенник, който е на 4 все някой му е лош- я мама, я баба, я баща Laughing А аз постоянно съм му лоша, защото от малък го смразявам с поглед.
Joy Joy Hug

Елч, не давам сол. Ама и да дадеш не мисля, че ще свъpши света  Wink Нали няма да ближе сол, я?  Wink

Мацки, някой да има намеpение да се намиpа около Банско в кpая на седмицата?  Wink

# 172
Ноеми  Thinking да само тримата пътуваме и мога да се преместя отпред, помислих си го по едно време, но сега като се замисля си права и за свикването, даже май е започнала да свиква така, защото като не съм аз или баща и около нея за по-дълго време и се започва страшен вой  ooooh! , няма нужда от бебефони и т.н. през няколко къщи се чува  #Crazy
Онзи ден тъкмо беше заспала, ама така дълбоко изглеждаше, че спи и излязох на двора за малко, мислейки да я провеярвам от време на време, защото разбира се забравих бебефона, ей такъв рев нададе. Непозната обстановка..., нас ни няма наоколо...  ooooh!

# 173
  • София
Здравейте мамченца  Hug

За пътуването, ако седна отзад ми става много лошо, Тия си се вози самичка отзад, но тя заспива моментално като тръгнем  Flutter

Елч, и аз много се чудя за хипарските пюрета, но не ми се вярва солта да е в много голямо количество  newsm78

Брокол давам вече втори ден, преди малко и на Тия памперса и стигна до половината  hahaha

Да не се хваля много, ама откакто излезе третото зъбче не мога да си позная детето, то е хилеж, песни, усмивки, спане по цяла нощ...( днес се събуди в 10.20 )  Flutter  интересно ми е кога ще започне следващата серия  Mr. Green

Бебеш: http://vkuhniata.wordpress.com/2011/03/14/rye-sticks/   Simple Smile

# 174
  • София
Да почерпа, днес ставаме на половин година   ura

Какче имаш да качваш снимки и от Велинград   Mr. Green

# 175
Ние днес бяхме на изследвания /кръв, урина, белтък/... Малко само му стана тъжно на човека като го боцнаха и направи цупенска физиономийка, и пусна 2 сълзички за разкош  Blush
Хемоглобина ни е 109. Педи каза, че е малко нисък, но нормален, защото още не сме почнали месото. Е, вече го почнахме...  Crazy Днес дадох 2 лъжички еднокомпонентно пилешко, а после довърших с Бебевита - зеленчуци, смесено с домашен морков.
Ама тия месни пюрета много скъпи, бе!!!  ooooh! 3,50лв. малко бурканче, което може да се позва на същия и само на следващия ден...  Tired Ми днес 2 лъжички, утре 3, и останалото на боклука...  ooooh!
В тази насока да попитам, може ли да се замразява купешко отворено пюре??  Rolling Eyes  Embarassed

# 176
  • София
Ноеми, съгласна съм. Имам нужда от почивка. И си я представям на Слънчев бряг, в алкохолен делириум. Саааамо да си намеря бавачки  Laughing Laughing

Еления, майната й на "приятелката". Аз имам само две - с едната в момента не си говорим, а другата не съм я чувала повече от месец,  но знам, че ако им звънна, биха прекосили целия свят за мен. А за детето не се кахъри, на мен днес 10-тина пъти ми каза, че съм много лоша. Ще пораснат.  Hug

look_at_me, другия път като се стресираш така, обади се. Приятел в нужда се познава. Ще купя още по-голяма кутия сладолед и ще дойда да си я делнем. Иначе сериозно, знам как се чувстваш и искрено ти съчувствам. Яна навремето беше с кошмарна кожа...

Биричка, какви са тези пюрета по 3,50???? Аз днес купих за 2 лева???

Клечо, честит юбилей! Hug  bouquet

Елч, аз понякога слагам сол. Като не уцеля пропорциите на някое пюре и ми се види много гадно, слагам сол.

Христиана, аз пътувам отпред. Да свиква. И Яна си седеше сама на задната седалка. Бебто сега е привилигировано, че си има кака.

Да кажа за нашите пъпки - баш си е обрив, ама е... ли му м.... от какво  newsm78 newsm78

И да попитам - как правите ориз???

Кога се слага следващото столче в колата??

И да ви кажа нещо, че се сетих. На морето Яна пробва мента със спрайт. Един път, два пъти, че направо се пропи и аз й казах да спре. Спря. Помисли, помисли, пък изръси: "То алкохолът може и да е много вреден, ама този точно е мноооого вкусен" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 16:57 от etomira

# 177
  • София
Ети, ние от една седмица сме с ново столче за кола, заради килограмите - вече сме 9100 и старата му кошница му омаля. Така че си зависи от детето.

Клече, честита половин годинка   bouquet много да те радва малкото бебоче

Я кажете до какво количество пюре трябва да стигна, за да се счита за въведена дадена храна? 20-30 грама достатъчно ли са, че повече не мога да му набутам  newsm78

И друго да питам - мога ли да въвеждам зеленчук, после плод, после пак зеленчук и т.н.... за разнообразие, а да смесвам плод и зеленчук може ли или ще стане бълвоч?  newsm78

# 178
  • Пазарджик
Ей ме на и мене тук!

Излезнах само да купя на Таня джапанки към 13,30ч. и се прибрах преди малко.Исках да си изтегля пари от картата и ми изписа ,че била блокирана  Shocked от там в банката ,тя се води на ММ на името,оказа се ,че е сканирало четец ,за  мое щастие не са успели да вземат парите.И това на банкомат в съда.
Имам и успешен превод от баща ми по банков път  newsm44,ей тва в 21в.да не можеш да изпратиш пари от САЩ до Бг.

Все забравям да ви кажа ,че  дадох на Нели пащърнак на Сънвал Био и много го хареса,препоръча ми ги моя позната,взех и други .Пробвах ме банан и ябълка и много и хареса.Пюретата са подходящи за деца с алергии,на тези които съм взела не пише да има добавки,нишестета и т.н.а и цената е добра 190гр.-2,19лв.

Клечо честита ви половин годинка!!!

# 179
тутинка, а нели беше ли яла пащърнак на друга фирма?
питам, защото и на мен много ми се ще да дам нещо различно от морков и тиква, но дара категорично ми отказа пащърнака на хип.

Общи условия

Активация на акаунт