Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 727
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте. Колко месо - като грамове трябва да  се добавя в зеленчуковото пюре? почнах с пилешко. Ония ден с една супена лъжица в зеленчуковото пюре.

# 196
Аз съм много руса  Laughing забравих да ви кажа, че моята кукла днес пролази.

# 197
  • Пазарджик
Честити ви зъбчета!!!Все така да излизат,и да не ни се мъчат душичките малки  Praynig

Елч не съм давала пащърнак на Хип,но пюрето от ябълки и банан е по вкусно според мене и доста по гъсто,на Нели не и харесват редките пюрета,дразни им се .Опитах и пащърнака не беше гаден.

# 198
  • София

Какче имаш да качваш снимки и от Велинград   Mr. Green
Ще, ще  Peace
Честито ви шестмесечие  Hug

Попаднах на една според мен доста полезна статийка, в която са селектирани мнения и отговори на въпроси на Косе Босе. Дано ви свърши работа и на вас:
http://zahranvane.wordpress.com/

Ети, аз също съм доволна от пюретата на Bebivita, оказа се че се правят в ХИП, като разликата, която рефлектира и в цената е в това, че не пише че са БИО. Но качеството си е супер  Naughty

pepita1973, честито и на вас, май момите във форума са доста по-пъргави от момчетата  Mr. Green

Еления  Hug, след нощта иде слънчевия ден  Heart Eyes

Ох, днес нещо ми дойдоха в повече виковете и крясъците и ме гепи здраво нервата... след два часа в опити да приспя дребното се отказах и пратих татко му, който се справи за... 5 минути  Crazy Определено ще повториме и утре  Mr. Green
Лека нощ и дано утре е по-лек и деня Whistling

# 199
kakche, благодаря! Аз си мислех, че ще е като кака си- първо ще проходи, а после ще пролази. Ама тя нали е коренно различна от нея / освен в приликата с баща им  Grinning/, и в това се отличава.

И Кали много обича пюретата на Bebivita, след седмица като захраня с месо сигурно ще взимам пак от тях.

# 200
  • София
Ноеми, защо не се замразява картоф? Аз замразих дом. пюре с картоф. Да го хвърлям ли?

# 201
Добро утро!!!!!!
Днес се очертава приятен ден за разходки.
Да се оплача малко - на малката са и се подули 6 зъба едновременно. Едва ли ще избият заедно, но не мога да си представя какво и е. Дано поне стане бързо.
Честито на всички имащи повод за празник.
Еления  Hug и нали знаеш, че "когато на човек не му върви и жена му не иска да умре," но все пак и тя не е безсмъртна. Вярвам, че скоро всичко ще е наред

# 202
Добро утро!

Обрива на Сами е едва забележим и не можах да го снимам, но днес ще е само на кърма, а от утре ще дам нещо ново.

Пепита ще чакам с нетърпение да се обадиш и да се видим! Hug Честита ти пролазила кукличка! Heart Eyes

Ще дописвам, че тъкмо го преспах, и чувам че си приказва...

kakche много полезна статия! Peace

Аз пащърнак давам на ХИП, просто не съм купувала друг, хареса го. Ябълка и Круша на Гербер, тук незнам дали има Bebivita, ще поразгледам. Вчера опитах да дам каша от ориз - не ще. Няма и да се пробвам скоро. Ще опитам с домашен ориз.
Ноеми кафяв ориз ли даваш?

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 09:13 от Emilly1212

# 203

Попаднах на една според мен доста полезна статийка, в която са селектирани мнения и отговори на въпроси на Косе Босе. Дано ви свърши работа и на вас:
http://zahranvane.wordpress.com/

Линка е много полезен .Благодаря   bouquet

# 204

Добро утро  Hug

Започваме днес да стягаме багажите за морето   newsm44
И две седмици в дивата пустош Wink
Досега на когото и да каже, че отиваме с трите деца на море за две седмици, едната от които със векърва Simple Smile и че ще си готвим ние( аз) ме гледат едно съжалително  Rolling Eyes  наистина ли изглеждаме толкова трагично отстрани не знам  Crazy

Вчера една приятелка захрани Жанката с пъпеш - облизва се като котараче, но Вяра такава физиономия направи  Sick  
Дали пък да не ги захраня по различно време? Доста кушии ще си спестя  Thinking

# 205
  • София, Лагера
Добрутрооооо  Party

Пепита, честита плъзла  Laughing Hug

Какче, на това му се вика: Честито!!!  Mr. Green Ха сега таткото, така и така се оправя по-добре, може и да продължи  Laughing

Мила, морето си е море! Разнообразие си е! Е, няма да е истинска почивка в смисъл да си починеш с книжка на плажа и як сън, но  пак е различно и приятно. Много хубаво да си изкарате!  Hug

Ноеми, защо не се замразява картоф? Аз замразих дом. пюре с картоф. Да го хвърлям ли?
Мелона, като се размрази субстанцията не е същата. Обяснението беше (гледах го по едно кулинарно предаване), че при замръзването се разпукват гранулките на картофа и излиза водата от тях. На прост език: като се размрази сухото вещество се отделя от водата и се утаява, не става отново хомогенна смес, става като трици с вода. Иначе не е вредно, просто е неприятно. Опитай да размразиш, ако имаш повече от 1 замразено пюре, за да видиш как ти се струва и ако не ти хареса да не си пълниш фризера само. Peace

Ноеми кафяв ориз ли даваш?
Емили, не съм давала, той се вари мноооого дълго, аз като приготвям за нас го варя в тенджерата под налягане. Просто скоро не съм правила, като направя, ще дам и на Тервел  Peace

# 206
  • София
Добро утро и от мен! Пак не спахме като хората и тази нощ, не знам какво му става на тоя малкия човек, спи много неспокойно, върти се и се буди, цоква мъъъъничко и пак заспива и така през час  ooooh! Зъби ли го мъчат, а и доста газове имаше, може ли да е от спанак или от каша с просо  Thinking

Какче, на това му се вика: Честито!!!  Mr. Green Ха сега таткото, така и така се оправя по-добре, може и да продължи  Laughing

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Мелона, ето още едно линкче с инфо какво става за замразяване и какво не е удачно.
http://wholesomebabyfood.momtastic.com/baby-food-freezing-chart.htm

# 207
  • Пазарджик
Добро утро!!!

Мила много слънце и усмивки ви желая!!!
Аз също обичам ,като сме на почивка да мога да приготвям сама храната,това не значи ,че съм залепена на печката през цялото време,но мисълта ,че трябва всяка вечер да се излиза за да се вечеря и лудницата по улиците ме натоварва,така когато решим излизаме ,а ако ли не на салатка с ракийка и компания  Grinning
Мелона ,аз също знам ,че картоф не се замразява,то само като го претоплиш и си променя вкуса
pepita1973 честито ви пролазване

# 208
  • София, Лагера
малко офф...

Mакедонски киноафиш:
1. Навлекот (Пришълеца)
2. Войводата на търкалетата (Властелина на пръстените)
3. Пукни со зор (Умирай Трудно)
4. Се темерутат ягнетата (Мълчанието на агнетата)
5. Луно, луно, земя македонска (Аполо 13)
6. Един болюк црно бели мастии (101 далматинци)

# 209
Добро утро Simple Smile

Хич никаква ме няма напоследък, но нещо сме се засилили да търсим жилище и по цял ден или сме на огледи или уреждаме гогледи. Подозирам, че съвсем скоро ще свършат апартаментите, а ние нищо няма да сме харесали.  Laughing

Иначе бебан е добре - душичката свикна с идеята, че не ходи на разходка в парка, а в разни странни места. Също свикна да прекарва доста време в колата и спи там когато му падне. Когато сме вкъщи си се кеефи на новата кошара, като напук на всички играчки най много му харесва да стои прав хванат за решетките.  

Уффффффффф, пиша този пост вече втори час... Ще довършвам довечера. Хубав ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт