Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 711
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Влизам само да се оплача, че док смята, че Ива е с рубеола Sad

И Кате, естествено, че ще свиркам, ти - бира, аз всичко останало  Mr. Green

# 226
  • Сандански
Ами да дам отчет и аз от консултацията:8500(+300) и 68см(+3).Утре изследванията,а ваксината въобще не усети как му я слагат.

Еления само да споделя,че по-малкия батко също на 6 месеца искаше да го държа,за да ходи.Проходи сам на 9 месеца PeaceВсяко дете само усеща кога за какво е готово(според нашата педи),но идеята за консултация с ортопед е добра Peace
За снимки мога да ти препоръчам следния сайтhttp://www.snimkitevi.com/snimkitevi/order/.Аз лично не съм поръчвала,но братовчедка ми само там си поръчва и снимките и са много добри Peace

Друго нищо интересно.Божидар пищи за нашата храна,а пюрета(и купени и домашни) категорично отказва.Някаква идея какво да правя в тази ситуация newsm78Не че готвя нездравословно,но ме притеснява,че в храната ни присъстват неща,които още не съм въвела като глутен,месо,млечни и т.н Confused

Ети как така рубеола newsm78Имала ли е контакт с болен или не знаеш?

# 227
Ох, морето....тук всеки уикенд сме на океана, ама не е същото. Ледена вода, вятър, вълни...
Аз давам пюре два пъти, сутрин - зеленчуково, следобед - плодово. Къде с кисело мляко, къде с 2-3 л. каша. Чат-пат смесвам и от двата вида, като прави муцунки.
Инка - честито зъбче на Еми.

# 228
elenia, аз вадя снимки от тук. качеството е впечатляващо.
http://www.printster.net/

аз пък днес реших да въведа броколи. аз хич не обичам и бях почти убедена, че и на дара няма да й хареда, ама не! излапа си всичко и се оглеждаше за още даже Simple Smile

# 229
МАМИ, КАКВО СЕ ПРАВИ КАТО ПАДНЕ ДЕТЕТО??  Намерих го по гръб на земята, но повивалника беше малко върхъ него  Cry Cry Cry юСега се успокои, но аз ревах повече от него...

# 230
  • София
Бире, следи за сънливост и повръщане

# 231
  • в Надежда-та
Kate84 малко съм разочарована....беше мн горещо, в парковете вечер имаше комари Confused
А това със заспиването беше инцидентно 1-2 пъти Wink Ще чакаме да се обадиш, ако не ще те открие ние Twisted Evil

etomira тя  рубеолата е лека шарка и не е толкова опасна, даже карантинния период е по-малък.  Ники ми я изкара на 3м. и нещо, като му видях пъпките по Д-то първо си бях помислила, че се е подсекъл Blush hahaha
Пък и по-добре по-рано да я изкара. Зора ще е за теб, защото ще е раздразнителна, а и не може да си каже какво й е Sad

Бире Hug
Мартинко го оставям или на пода или в кошарата (свалих го на долното ниво вече)

elenia последно поръчах снимки от тук -  www.photobox.com , трябва обаче да се следи за промоции. 100 снимки с доставката ми излязоха 10лв Laughing, качество - не коментирам Wink

Уф мен ме  хвана една черна серия ..... изкараха ми зъб, а още ме цепи глава от него, канали ми се запушваха пак, вие ми се свят поне веднъж на ден.....край няма....

# 232
  • София
Добър вечер, момичета!

Нещо не съм в настроение и не ми се пише много напоследък. Научих лоши новини за мои много близки хора, а за съжаление не мога да им помогна по никакъв начин  Sad. Само се моля нещата в крайна сметка да се наредят и всичко да мине и замине  Praynig.

Ади е добре, но захранването нещо не върви. Гади й се от всичко, което се опитвам да й дам. Понеже е добричка, отваря си устата милата и лапа, но като преглътне и започва да й се повдига. И ми хвърля едни погледи сякаш ме пита защо я мъча  Confused.  Някой знае ли какво се прави в такива случаи? Дали да не спра захранването за известно време или пък да пробвам друг вид захранване, например педагогическо  newsm78. В чудо съм се видяла направо  ooooh!.

bouquet

# 233
  • София

Ади е добре, но захранването нещо не върви. Гади й се от всичко, което се опитвам да й дам. Понеже е добричка, отваря си устата милата и лапа, но като преглътне и започва да й се повдига. И ми хвърля едни погледи сякаш ме пита защо я мъча  Confused.  Някой знае ли какво се прави в такива случаи? Дали да не спра захранването за известно време или пък да пробвам друг вид захранване, например педагогическо  newsm78. В чудо съм се видяла направо  ooooh!.

bouquet

Alluria и ние сме така. Аз направих една седмица пауза и нещата са една идея по-добре. Забелязах също, че не му харесват гъсти пюрета, защото му се лепи по езика и от това му се гади. Пиши после как се развиват нещата при вас

# 234
 Привет момичета Simple Smile  Hug!
 Бенджи, честита половин годинка на сладунка Краси!

# 235
Добър вечер!

Днес срещата с Емили и Сами беше кратка, но много приятна. Кали беше много настъпателна, но явно за сега мъжете от форума с които се запознава са все срамежливи  Laughing  Ще кача една снимка тук, а останалите в групата във Фейсбук.

Момичета, благодаря за честитките за пропълзялата Кали   Hug , дано и вашите слънца скоро започват да се придвижват самостоятелно.

В четвъртък сме във Ловеч, ще ходим до зоологическата градина, покрития мост и някой и друг музей. Който е в района да свирка  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 22:49 от pepita1973

# 236
  • София, Лагера
Хау!

Емили, още ме е срам, а и съжалявам, че не се обадих, като идвахме в Троян  Embarassed Hug Hug Hug Да те питам, по колко пюре даваш преди кърменето? Че аз на Тервел като давам преди кърмене и после не ще да се кърми, затова обръщам, пък колкото изяде - толкоз.

Еления, според мен просто си в хормонална криза. И това ще мине  Wink Laughing. Особено сега, като разкомпирирахте причинителя на дрисъка  Wink ... и копвай на воля!

Ети, дано мине бързо!  Hug

Бире... Тервел е падал... над 10 пъти  Embarassed в неговата стая, в нашата, от дивана в хола, на морето 2 пъти в различни хотели... просто насъбра стаж вече  Rolling Eyes. В неделя го оставих на леглото на Пресиян и го заградих с възглавница. По някое време отивам и заварвам: възглавницата паднала, Тервел лази по килима. Ни вопъл, ни стон. Паднала възглавницата, той - върху нея, оттам на земята, ама не се впечатлил и плъзнал нанейде...

# 237
  • София
Ноеми, ето примерни количества за твърда храна:

6 месеца -100-120гр.

7-8 месеца = 160-170 мл

9-11 месеца = 180-190 мл

Ако детето иска още, трябва да се продължи с мляко, колкото иска да пие.
Такива са и препоръките на СЗО за активни кърмачета.
Капацитетът на стомахчето на 6-9 месеца е между 130 и 190 мл.
Няма толкова голямо значение какво е количеството храна, а качеството й и честотата на предлагане. Плюс достатъчно мляко.

Ети, бързо оздравяване  Hug

Бире, май наистина травмата е повече за майките, отколкото за бебето, но си е доста неприятно де  Hug

Моля ви, давайте съвети как да махна нощното кърмене, направо не издържам вече  Tired Ето тази вечер например Вико заспа много рано, към 8 и до сега се е будил вече 4 пъти, а нощта тепърва предстои...

# 238
  • София
kakche, педиатърката ни твърди, че щом започне да им стига храната и спират да се будят. Да, ама аз не смея да храня повече, че ще си отгледам бухта. Преди бяхме фини, но за последните 2 месеца е качила 1,5 кг. Не си представям да почна да я храня още.

elenia, и аз съм много доволна от snimkitevi.com. Даже сега им пуснах една поръчка с фотосесията на бебаната. За един ден са готови, 10/15 см струват по 15 ст., май има и отстъпки някакви.

Alluria
, на дребната й се гади като е лепката или гъста субстанцията. Разреждам с малко АМ и се оправят нещата. Тъй де, хапва десетина лъжички и толкова.

Ети,
бързо оздравяване. По-добре сега да я изкара детето. Аз май нито една шарка не съм карала и питаш ли ме как третепих през бремеността.

# 239
Добро утро. Как ми се спиииииии. Уж дребчо спа аз защо не мога, незнам.

Ети оправяйте се бързо. За снимките и аз поръчвам от http://snimkitevi.com/snimkitevi/ - доволна съм. В Търговище качествени снимки са на 35 ст. Така излизат 16-17 с доставката. За 2-4 дни са при мен.

Общи условия

Активация на акаунт