Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 683
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Роси да си жива и здрава  Hug Много късмет и много здраве   ura newsm67 newsm59

# 271
Момичета,моля ви кажете за някой добър сайт за направа на дом.пюренца за бебета  Praynig
Мойта девойка отказва всякакви готови.Вчера отворих 4 различни.Хапна само по лъжичка.Каша едва успявам да и дам 5,6 лъжички.
И въпросче към мамите които правят домашни-какво слагате примерно към сварен картоф или морков-сол,захар,масълце...???В смисъл кое е подходящо за бебе като подправка?

# 272
Момичета,моля ви кажете за някой добър сайт за направа на дом.пюренца за бебета  Praynig
Мойта девойка отказва всякакви готови.Вчера отворих 4 различни.Хапна само по лъжичка.Каша едва успявам да и дам 5,6 лъжички.
И въпросче към мамите които правят домашни-какво слагате примерно към сварен картоф или морков-сол,захар,масълце...???В смисъл кое е подходящо за бебе като подправка?

Мога да ти дам няколко отлични сайтчета за дрехи, ама за пюрета - не знам  Grinning Mr. Green Whistling Flutter Crazy

# 273
# 274
 ViFresh ,хиляди благодарности  Hug Утре ще се развихрям в кухнята  Mr. Green
И ако домашните не и харесат ....  Banghead

Само да допълня-някоя мама казваше че на морето са изчезнали обривите на бебечето.Е,и при нас се получи така.Всички гадни,упорити и алени обриви изчезнаха там.Върнахме се и едната и бузка цъфна веднага.В егати мръсния град живеем.Направо незнам как дишаме още.

# 275
  • в Надежда-та
 bowuu
Моят Господинчо от както почнах с домашните пюрета вече достига количество на едно бурканче (130гр).
Ама днес не беше мн възхитен от магданоза Thinking

П.П. Ама аз май се улях с него Mr. Green

# 276
  • в Надежда-та
Някой купувал ли е от тези каши Rolling Eyes http://toepfer-babywelt.de/lang-bg/Startseite/-/-/-/c308.html , отзиви Thinking

# 277
Анабела, честит рожден ден! Желая ти всичко най-хубаво на теб и близките ти  bouquet

# 278
 Анабела честит рожден ден! Хлебарките с крила всъщност са едни много нагли и досадни бръмбари (мязащи на хлебарки), много трудно се махат, изчезват от раз като им мине сезона.

# 279
  • София
Роси, честит рожден ден   bouquet Бъди жива и здрава и все така усмихната и лъчезарна  Hug

Днес дадохме урина за изследване и малко съм притеснена от резултата -  СЕДИМЕНТ: ЕДИНИЧНИ ЛЕВКОЦИТИ; МАСОВО БАКТЕРИИ *.
Урина - белтък, билирубин  и уробилиноген са ок, но масовите бактерии  Tired Четох в нета и съвсем се притесних, утре ще говоря с педиатърката, но ако някоя се е сблъсквала с това, моля да сподели  Praynig Надявам се просто урината да се е замърсила при взимането й  Praynig

# 280
  • Пазарджик
Анабела, честит рожден ден! Желая ти много здраве и щастие!!!

kakche   Hug Praynig Praynig Praynig

# 281
какче, стерилна урина ли дадохте?
ако не е била стерилна според мен не е проблем, просто това не се отчита за обективен резултат. поне така е при големите.

иначе за хлебарките ние по принцип пръскаме с фирма и от 2 г. в нас хлебарка не е прекрачвала прага, а по стълбището на блока е все едно има някаква световна война на хлебарски светове - валят трупове на всички фронтове. съседката отгоре като видя един ден поредната епическа битка между рота от северната хлебарска страна и нападатели номади така скочи върху гаджето си, че му счупи носа. после ходихме по болници и като обяснихме как му е счупен носа познайте докторът как се смя Laughing Laughing Laughing

# 282
  • София
какче, стерилна урина ли дадохте?
ако не е била стерилна според мен не е проблем, просто това не се отчита за обективен резултат. поне така е при големите.

не беше стерилна и се надявам на това да се дължи резултата! Предполагам, че трябва да пуснем нова и то стерилна.

tuty1   Hug

# 283
ами на мен нашият педиатър ми каза, че не се пускало стерилна на тази възраст, важни били другите показатели. исках да ти кажа да не се шашкаш прекалено де. той лекарят ви ще си каже утре. (не мога да го намеря това пусто гушкащо човече! считай, че съм го постнала)

# 284
Някъде четох, че след 6 мес. бебетата нямат физическа нужда от нощното ядене, просто го правят за комфорт. И Рая суче през нощта, но на мен не ми тежи, ако е 1-2 пъти и веднага заспива след това.
Анабела - ЧРД - бъди много щастлива с хората около теб.
Хлебарки - и тук има, идват често  да пръскат, изчезват и пак се появяват, ама като е топло така е...
Jenkata - аз правя само дом. пюрета, от този сайт http://wholesomebabyfood.momtastic.com  и на всички ни харесват  Laughing
Рая днес е с температура - сънлива и миличка.. Незнайно от какво.

Общи условия

Активация на акаунт