Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 672
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • София
офффффффффф, пак ли почнахте...........
Вижте дали има промяна в изчислената дневна база и се обадете в НОИ. Тази разлика от 100 лв е огромна. Пишете жалби!!! АЗ ако бях оставила така нещата, както ми ги изчислиха, сега щях да взимам наполовина майчинство  Peace
Ние се завърнахме от пътуването. Видяхме се с mariyap и нейните трима сладури. Снимки по-късно във ФБ.
Днес правихме изследванията на бебчо. Хемоглобин 115, само на кърма, мисля че е ок. Но в урината има единични кристали пикочна киселина. Четох, че не е притеснително, но утре док. ще каже.

Мерси за съвета  Hug Затова попитах тук, но явно има хора, които се чудят какво да пишат  Peace

# 316
Ние днес въведохме праз Simple Smile
След като вече сме яли повечето зеленчуци, му купих на Сънвал пюре от крехки градински зеленчуци (картофи, спанак, праз, морков и пащърнак). Мнооого му хареса,  а и консистенцията му беше перфектна!  Peace Омете си почти цялото бурканче  Embarassed
И от днес се връзваме с коланите в количката, че по едно време за първи път в количката се обърна  по корем  Crazy

Исках да питам, до каква възраст трябва да се оригат бебетата след ядене?

# 317
Исках да питам, до каква възраст трябва да се оригат бебетата след ядене?

Аз нито един от двамата не съм оригвала  Rolling Eyes

# 318
Мамчета, предлагате ли зеленчуково пюре вечер? newsm78

Сега в банята Самуил се захрани със сапун   Sad притесних се, за секунди  докато му бях сапунисала ръчичката и успя да я налапа...

# 319
не връщат ли след хранене?
дара яко не я оригна и връща малко, иначе никога не връща.

# 320
  • Сандански
Здравейте!

Да кажа и аз за срещата с Вал - беше много хубаво,макар и кратко.Има прекрасни синеочковци,а Стаско е страхотен,усмихнат мъж Hug

Изследванията са ни ОК,аз не съм ги видяла,защото отиват направо при педи,но тя каза,че всичко е наред Peace

Емили,не се притеснявай HugДари често си лапа ръчичките в банята и то насапунисани,но нищо му няма PeaceА пюрета вечер не предлагам,предполагам че ще му бъде тежко на стомахчето.Ядем каша в 19 часа и после около 22 се приспиваме с цокане Blush

За НОИ - до момента всичко ми е точно,както съм си изчислила,че трябва да бъде.

какче,какво каза док за урината?Сигурно е била замърсена newsm78

Тути някои доктори(и не само) са направо #Cussing outВъобще не се замислят понякога #2gunfire

Ноеми,приятно на Банско HugЩе се разхладите малко. Wink

# 321
не връщат ли след хранене?
дара яко не я оригна и връща малко, иначе никога не връща.
Не Rolling Eyes

# 322
mariyap   Hug благодаря! Peace За първи път го изтървах с тия насапунисани ръце, та се шашнах!
И аз си помислих, че най-вероятно ще му е тежко вечер да хапва зеленчуково пюре, каша не иска, може би ще опитам да предлагам пюре около 17-18 часа  Simple Smile

Къде е Бубето? Heart Eyes

Аз оставям Самуил малко седнал след хранене и той винаги се оригва, но понякога връща и след като го е направил  Peace

# 323
Емили, и Кали си хапва сапун редовно  Simple Smile

Биричке, и ние днес вкарахме праз със същото пюре на Сънвал.

Ноеми, приятно изкарване.

Тути, страшно неприятно.

Ние днес пак направихме голяма обиколка. Посетихме Зоологическата градина, Етнографския комплекс, Музея на Васил Левски в Ловеч. Стигнахме и до Къкрина, да видим ханчето. Голямо ходене беше, и Кали геройски понася цялото това обикаляне. На всичкото отгоре, като пообиколихме зоопарка и реших да седнем на сянка на някоя пейка да нахраня Кали, разбрахме, че сме забравили чантата с храната й в Плевен  ooooh! Е хапна малко по-късно като и купихме пюрета в Ловеч.

Утре мисля да почиваме, ама нищо не се знае  Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 21:41 от pepita1973

# 324
моята мадама се самоуригва след всяко хранене - понякога е толкова силно и като прасенце, 4е външни хора, ако има около нас се обръщат рязко, поглеждат на криво, виждат бебе, опулват едни такива големи о4и и като се запо4нат едни хвалби - добре е хапнала, браво на детето. Ако знаете колко разговори съм завързала навън така.

# 325

Сега остава сланината.....  Mr. Green

А Бубето май е в Пловдив....  Thinking Twisted Evil

# 326
  • София
На нас ни се размина Simple SmileSimple Smile Бебе здраво, няма подути лимфни възли Simple Smile Сега чакаме зъби.

Биричка, не е в Пловдив.

Тути, просто нямам думи. Късметлия е докторът, че не е попаднал на мен.

Ноеми, приятно изкарване.

# 327

Сега остава сланината.....  Mr. Green

Само трябва да решим дали ще е с пипер или чиста  newsm53

# 328
Тути,по принцип такава е практиката при хомеопатите.(трябвало е да се поинтересуваш предварително)80лв струва първоначалният преглед,или тъй нареченото "интервю" а след това цената на пеглед е рутинна според ценоразписа им.Поне при моята лекарка е така.Лекарствата ги дава без пари,те си влизат в цената на прегледа.Днес ходих при нея за себе си.Струваше ми 40лв.
Ети,бързо оздравяване.
....Пък моето майчинство е нарастнало този месец  ThinkingНоЙ за научили за депресията ми и са решили да ме подпомогнат. Mr. GreenШегичка.Различно възнаграждение е при мен през месеците. Peace
Ох,тази диета,много ме мори......
Никой не ми отговори колко време трябва да го лиша от алергена?
Каката и трябваха 3 месеца да го пребори,но след това се отби от АМ и прясно мляко до ден днешен не желае да куса.
А Ети,писала си.Ами супер!

Сега остава сланината.....  Mr. Green

Само трябва да решим дали ще е с пипер или чиста  newsm53
с ракийка:)

# 329
и моя превод е с 100 лв по-малко. В общи линии само за юни съм получила по-голяма сума. И всеки следващ месец по-малко и по-малко. С кой трябва да говоря, за да разбера колко всъщност ми е майчинството и как се изчислява Rolling Eyes То сега при нас се е напълнило с едни нови кукумявки, ужасно дръпнати. Откъде са ги изкопали, незнам

Общи условия

Активация на акаунт