Кюретаж и забременяване след това - 21

• 22 892
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Запис и от мен!
За първи път се включвам в такава тема след мисед-а ми - 19 март.
Много четох и търсих причина за това в прегледи, изследвания и статии. Няма отговор на голямото ЗАЩО, което четири месеца крещи в мен. Сега ще почнем с опитите, но страха не ме напуска. Стискам палци на всички ни да видим скоро двете чертички и всичко да протече спокойно. Прегръдки на всички момичета!

# 46
  • Варна
Blashemy, кураж мила! Hug

мама Рая, съжалявам, че се записваш в темичката ни. Sad Hug Желая ти успех в подновяването на опитите. Praynig Praynig Praynig

sunshine through the rain, честита зелена светлина! Hug

Инка, нищо не казваш за бебо,  как сте? Hug

# 47
Запис и от мен!
За първи път се включвам в такава тема след мисед-а ми - 19 март.
Много четох и търсих причина за това в прегледи, изследвания и статии. Няма отговор на голямото ЗАЩО, което четири месеца крещи в мен. Сега ще почнем с опитите, но страха не ме напуска. Стискам палци на всички ни да видим скоро двете чертички и всичко да протече спокойно. Прегръдки на всички момичета!

Здравей, мила! НЕдобре дошла!  Hug Hug Hug знаеш защо  Simple Smile
Захвърли страха, спри да питаш ЗАЩО? Отговор няма да получиш. ТОва, което може да направиш е да се успокоиш и да направиш една смела крачка напред. Другото си е чиста доза мазохизъм, от което не ти става по-леко. Аз преживях същото - 2 пъти, последния месец май тази година. Жива съм, усмихвам се и стъпвам смело. Животът понякога ни поднася горчилка, но  нашата задача е да намерим начим да я подсладим, дори, когато мислим, че няма с какво. ИМА, огледай се!
Пожелавам ти да се оттърсиш от преживяното и да погледнеш колко ярко е слънцето!  Wink А ние ще бъдем до теб! Така, ръка за ръка всички ще стигнем до целта и ще родим своите здрави дечица. Ще видиш!  Hug Hug Hug

# 48
  • Пловдив
sunshine through the rain, браво за добрите новини. За цикъла не се тревожи - ще си дойде на мястото  Peace Моят се появи доста след 50-тия ден  Wink

blasphemy, само кураж имай, а пък и щом има кой да стои зад теб и да те подкрепя съм сигурна, че ще преодолееш преживяното и много скоро ще имаш хубави новини за нас  Hug

мама Рая, съжалявам за преживяното. Но дано скоро има повод да се похвалиш. Страхът винаги го има, но пък рискът си заслужава  Peace Всички момичета тук ще те подкрепяме в твоята/нашата борба  Hug
Какво показаха изследванията? Какви точно изследвания прави?

# 49
  • София
Мама Рая, няма да ти казвам добре дошла. Ще кажа само, че моят кюртаж след мисед беше на 12 март 2010 г. В подписа ми вече се мърди една малка госпожичка. Така че, и теб това те чака. Пожелавам ти го от сърце! Hug

# 50
  • Варна
Деси, виждам те, ела и кажи какво става с теб? Hug Heart Eyes

# 51
  • София
Здравейте, милички!
Честита да ни е новата темичка, само хубави новинки и много положителни тестчета. Тони, благодаря ти за труда, много е хубава темичката, а списъчето на първа страница с успелите момичета още повече ме радва.
Болно ми е да видя колко много нови момичета има тук, не бях влизала от доста време. Съжалявам, че минавате през тази болка и ви пожелавам скорошен успех. Hug
carry, стискам палци всичко да мине упсешно.
Doni, много се радвам за теб. Честито ти сакче, скоро да ти честитим и сърчице. Hug
Благодаря на всички за милите пожелания за рождения ми ден. Много се зарадвах като ги прочетох. Hug
ме4кони, честит имен ден на патерици. Да си жива и здрава.
Тони, добре съм, благодаря че питаш. Бяхме на море в Царево, починах си добре, сега от понеделник пак на работа. Трябваше да започна август процедурата за инсеминацията, но няма как да изляза от работа, т.к. всичко си отнема доста време и почти през 2-3 дни трябва да ходя в клиниката, за това ще я отложа за септември живот и здраве, че ако сега взема болничен може и да си навлека неприятности. Ти как си?
хорозче,  Hug.

Ще се връщам да ви чета по обстойно, че доста сте поизписали. Heart Eyes.

# 52
  • Варна
Деси, радвам се, че си си починала на Царево. Hug Стискам палчета да не стигате до инсеминацията през септември. Praynig Praynig Praynig

# 53
Деси, радвам се, че си си починала на Царево. Hug Стискам палчета да не стигате до инсеминацията през септември. Praynig Praynig Praynig
И аз Деска Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 54
Дони М,
След като имаме вече едно дете и явно няма повод за притеснения, направих хормонални, хламидии и на таткото спермограма - всичко е наред. Това беше назначено от лекарката ми.
Притесненията ми идват от възрастта ни и от напрежението в работата - иначе здравословно не съм имала проблем. Първата бременност дори не я усетих - нямах никакви неразположения. Но в тази ми беше много лошо - непрекъснато бях с главоболие, ниско кръвно, световъртеж, желание за повръщане и слабеех ужасно бързо.

# 55
Vache-e-e....и аз искам двенки.... що зор беше докато разбере баткото, че ще стане батко... Сега като си помисля, че щях да съм с коремче и да се облягам по пейките в градинките. От другата седмица възобновяваме бебеправенето  Embarassed

# 56
  • Пловдив
Vache,  Hug Всеки път като пишеш и много се радвам на двете сладки муцунки от подписа ти  Heart Eyes

desisue, благодаря  Hug Радвам се, че си релаксирала на морето  Crazy И дано не дочакате септември Praynig

мама Рая, може просто да е било мал шанс, а и след като и резултатите нищо не са показали. Дано скоро имаш повод да ни се похвалиш  Peace

# 57
Ето ме прекрасни мои, имах доста работа и не ми оставаше време Blush, но ви четях и не съм изпуснала добрите новини Mr. Green
Дони миличка много ме зарадва, стискам палци, всичко ще бъде наред миличка и дано е двойна радост Flutter
desisue дано не изчакате септември, а да ни изненадаш приятно Praynig
Тони  Hug
Зу ти как си Heart Eyes
Тед да знаеш, че те чакам с двете черти, дано от хапчетата има резултат Praynigмоя приятелка забременя веднага след като ги спря така, че те чакам Peace
Аз се връщам да ви чета
Дано новата темичка ни донесе така желаните две чертички с бебче на финала, и да няма нови попълнения  bouquet

# 58
  • Пловдив
Fireche, много се загуби нещо  Hug Ти как си?

# 59

Аз те питах в другата тема, ти в тази  hahaha Явно сме телеПАТКИ!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз съм добре, усмихвам се и си чака отпуската...е, и резултатите, но те все така не бързат за никъде и едно приятно се бавят  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт