Кюретаж и забременяване след това - 21

• 22 894
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Vache-e-e....и аз искам двенки.... що зор беше докато разбере баткото, че ще стане батко... Сега като си помисля, че щях да съм с коремче и да се облягам по пейките в градинките. От другата седмица възобновяваме бебеправенето  Embarassed

Ee, и аз така си мислех миналата година, ама няма смисъл от тия мисли  Wink. Възобновихме бебеправенето по това време. Получи се през септември и ето една юнска хубавичка  Heart Eyes

Деси, няма случайни неща  Wink не се знае това изчакване на инсеминацията дали няма да е за добро. Кавото трябва ще става по един или по друг начин Hug Прегръщам те! Hug

Дони  Hug Hug Hug

# 61
Добро утро, момичета  Hug
Моят малък човек ме събуди в 7:15 и направо исках да се разплача, като видях колко е часа  Whistling
Vache и аз бях в юнската тема, това ми беше първия аборт, но тогава бях с друго име... само като си представя, че щях вече и аз да гушкам едно бебе...
В петък сутринта щях да ходя да си пускам инунологчните, защото в четвъртък само секрет ми взеха и ме зарадваха с гъбичките. Само че четвъртък вечер ми беше единствената свободна без дете, та си легнах в 6 сутринта и не можах да стана да ходя за имунологичните и сега се чувствам виновно... ужас! И се чудя дали да започвам лекарствата за гъбичките, даля няма да повлияят на резултата от имунологичните?
Прегръщам ви  Hug

# 62
И се чудя дали да започвам лекарствата за гъбичките, даля няма да повлияят на резултата от имунологичните?
Прегръщам ви  Hug

Невидимо дете, не се притеснявай, имунологичните не се влияят от такива неща.  Peace
Пускай си ги спокойно, за да ти се маха от главата това и да ти идват по-бързо резултатите.  Hug

# 63
Дони имах работа и разни ангажименти тези дни, не ми оставаше време да пиша Heart Eyes
Много се радвам за теб Hug
Зу аз мисля да отида при Кременски другата седмица, ама да видим дали ще успея, може да ме пратят командировка и да не ми остане време, но когато тогава Peace
Иначе съм в трепетно очакване моята  afwitch да се появи вече Praynig
Усмихнат ден на всички Hug

# 64
  • София
Ей, кога изписахте 5 страници, аз сега дочетох старата тема...  Crazy
Честито, Дони, сакче, а аз се връщам да дочитам...

Невидимо дете...  Hug

Резултатите от гърления ми секрет са готови, по някакво чудо нищо не се въди - аз такова чудо не съм виждала, честно, обикновено имам стрептококи... поне... в различни количества...

Сигурно съм единствения човек във вселената, който е разочарован от такъв тип отрицателен резултат. Откривам нови и нови / още неща, от които НЕ съм болна, но не и от къде се взема тази Т...  Tired  Crazy

Ваче, как е Рали - Генерали, командва ли ви, Саша свикна ли с нея, почна ли да се забавлява по обичайния начин (а не, как беше, само да я гледа как спи...   Mr. Green Heart Eyes)

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 14:27 от katiABV

# 65
Момичета, у дома съм. Добре зашита вече, имаше голям стрес, както казах, серклажа бе наложителен, заради скъсена шийка, пък макар и вече 21-22г.с. Имах стрептококи, та първо тях убихме и в сряда ме зашиха. Не мина без драми - имах силно кървене, което, слава богу, се оказа външно нараняване от инструментите, шева си бе наред! И от днес съм в 23 седмица, сега бавно, лежейки и с купчина хапчета дневно ще чакам 28, 30, дай боже и 35-6 седмица... Бебка си скачка весело, та ме успокоява, дано имаме шанс! Praynig иначе, имам си втвърдявания 1-3 пъти дневно, нерегулярни, но всеки ден, затова много внимание и покой,.... Давайте ми сили, и без това ще си откачам у дома, дай боже още 3 месеца (поне)!

# 66
Carry Bradshow, моля се всичко да е наред и с бебка да се търкаляте на дивана у дома в нашата компания още колкото време трябва! Praynig Praynig Praynig

Имай вяра, взели сте мерки, дай Боже всичко да е както трябва! Hug Hug Hug

# 67
Кари, ние ще сме до теб, миличка, а бебчо ще си стои и ще си ритка там, където му си мястото и никъде няма да ходи, докато не му дойде времето. Минала си през изпитание, през което не всяка жена преминава, но понякога за жалост сме избрани да носим по-трънливата корона. Всички сме тук обаче и ще те подкрепяме и ще ти правим компания, разбира се, до края.  Hug

Кати, радвам се да те видя, вчера питах за теб, че нещо ми се изгуби. Вече да не знае човек на какво да се радва, че е чист секрета, или че не е. Надявам се вече най-накрая да се намери някой, който да разгадае тези твои мистерии с тази Т.  Hug

Файърче, важното е, че си решила да ходиш при Кременски, а кога - ами когато има възможност. Звучиш ми добре!  Hug

Карри, радвам се да те "видя", наистина влизаш рядко. Помня как ти и Тед бяхте хората, които ме изкарахте от дупката спед миседа...и никога няма да го забравя. Благодаря ви още веднъж! Вие ме накарахте да вдигна глава и да видя, че не всичко е толкова ужасно и страшно.   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 68
Карри, радвам се да те "видя", наистина влизаш рядко. Помня как ти и Тед бяхте хората, които ме изкарахте от дупката спед миседа...и никога няма да го забравя. Благодаря ви още веднъж! Вие ме накарахте да вдигна глава и да видя, че не всичко е толкова ужасно и страшно.   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Зузи, влизам и чета, но не пиша, защото - дано никога не го разбираш - идват едни моменти, когато всичко ти е дежа вю. Висиш в темите от години (в тази и в общата), посрещаш, изпращаш... момичетата забременяват, раждат, връщат се, някои забременяват втори път... а ти си все на кота нула... непоносимо тежко е понякога.
А на теб много ти се радвам, само така! Peace

# 69
Напълно разбирам написаното от теб, Карри! С цялата си душа и сърце ти желая само сбъднати мечти - от най-големите, до най-малките и обратно. Прегръщам те много силно и искам скоро да се срещаме в по-други теми.  Hug Hug Hug

# 70
Carry-стискам палци за теб и беба Praynig Praynig Praynig-лежи си,чети,гледай тв и не мисли за нищо освен за малката искрица в теб..всичко ще е наред Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Карри  bouquet-искам да ти кажа,че ще се завъртят нещата и няма да е само дежа вю,как да кажа-понякога се чудя как и защо и така се случва,но пък и както баба ми казва-"ще изгрее и слънце на нашата улица"  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face-знаеш,че много те Heart Eyes Heart Eyes и  Hug Hug Hug

# 71
Кари моля се и силно стискам палци за теб, всичко ще бъде наред, сигурна съм Praynig
Зу, Мечкони и всички  Hug
Ужасно ми е топло, а туку що си купих едни висооооки обувки, които май няма да обуя и се чудя защо ли си ги купих Heart Eyes
Аз си ходя спортно, ама ей на, че се издокарах на платформи, половинката като ме види ще припадне от смях Joy Whistling

# 72
  • София
Кари, миличка, много е кофти, че се е наложил серклаж... но знаеш ли... не си първата, на която го правят. И причината да продължават да го правят е, че всъщност в повечето случаи е достатъчно. А после се появяват здрави и навременни бебенца. Стискай зъби, пий си лекарствата и...  Praynig

Зузи,  Hug

# 73
carry bradshow,почивай си повече, няма начин бебока ще си постои още няколко месеца в мама Hug
Мила Кари, Hug

# 74
  • Варна
carry bradshow, стискам палчета с бебка в коремче да откарате поне още 3 месеца. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Карри, миличка изхвърли тези мисли от хубавата си главица. Naughty Ще стане, всички един ден ще изпитаме вълнението от двете чертички, последващите страхове и надежди и накрая съм сигурна, че ще гушкаме нашите слънчица. Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И аз вече 3 години откарах в тази тема и в съседната, преминах през доста изпитания, но няма да се откажа и ще продължа борбата докато не гушна едно пухкаво мъниче. Сигурна съм, че съвсем скоро и ти ще ни зарадваш с двучертичкови новин. Praynig Praynig Praynig

Невидимо дете, имунологичните не се влияят от такива неща, тъй че можеш да започнеш лечението. Hug

Общи условия

Активация на акаунт