През летните жеги излизате ли на нощни разходки?

• 3 959
  • 55
  •   1
Отговори
Давам си сметка, че детето много малко прекарва в последно време на открито. Сутринта много бързо става горещо, привечер все още е много горещо, прашно и претъпкано с хора и автомобили. Тази нощ излезнах на разходка с бебето и се почуствах много добре. Бебето също беше спокойно. Прохладно, приятно, по-малко хора, по-спокойно.

# 1
  • София
освен ако не сме някъде на почивка - не.
сутрин излизах/ме и то до към обяд, в парка на  дебела сянка. Привечер, сега към 7 е ок...до към 9...

нощем  си е време за сън...

# 2
  • София
Не. Рано сутрин и след 19 ч. вечер.

Точно така

# 3
И аз не съм изкарвала малката през нощта.Като беше бебе се будеше още в 6 сутринта и в 7 бяхме вече вън,после на обяд се прибирахме и привечер от 19 до 21 пак вън.Сега спи до късно и изобщо не я изкарвам преди обяд (или я изкарвам до блока на сянка за около час) и вечер пак към 21-22 часа се прибираме.

# 4
Не. Излизали сме вечер, 9, 10 - да, но чак пък нощем - не  Simple Smile

# 5
  • Шумен
Миналото лято в количката си се возеха и си спинкаха вътре. Те и без това заспиваха с кокошките в 20.00, изобщо нямаше да могат да си подадат носа навън ако не ги извеждах вече спящи по хладно. Но и не сме скиторили по цели нощи. До към 23 се прибирахме. Сега това лято стана по-сложно и повече от 21.30 навън не искат. Извеждам сутрин до към 10 ако не е много горещо и следобед. след 17.30.

# 6
Зависи какво се разбира под нощ, но май не до към 21-22 най-късно, нощем тя си спи от тримесечна. Но признавам, че умишлено й поизместих това лято режима да си ляга по-късно вечер, за да прекарваме повече време по хладното навън. Но това лято най нямаше големи жеги, поне тук в Северна България, юли десетина дни и сега е приятно, а имаме и хубави сенчести алеи.

# 7
  • софия
Не,никога! NaughtyСутрин излизахме рано,преди да е станало горещо си го прибирах,а вечер след като захладнее поне малко.И сега процедирам горе-долу така.

# 8
Не досега никога не съм я разхождала през ноща.Освен като сме ходили на някое заведение,но докъм 23 сме се прибирали.Тя и без това заспива рано.

# 9
  Не ми се е случвало.
 Имаме си хубав режим и вечер ако го нарушим става кошмарно. Излизаме преди обед, за да си вземем кухнята и после след 18ч. сме на вън до към 21ч.

# 10
  • София
Нито едно от децата не съм водила на разходка през нощта. Тогава цялата къща спи  Wink
Разходки правим сутрин около 9ч. и/или вечер след 19ч.

# 11
  • в Надежда-та
Не Naughty

newsm10 smile3521

# 12
Не, дори не съм и мислила такъв вариант. Притеснявала съм се и миналото лято и сега, че има дни, в които малко време е вън, но чак на нощна разходка - не.

# 13
Ние редовно си се разхождаме вечер до 23-23.30часа.

# 14
  • Бургас
Не, малкия заспива много рано - 20-21 е вече в леглото.

Общи условия

Активация на акаунт