През летните жеги излизате ли на нощни разходки?

• 3 960
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
Смисъла на разходката на бебето е в това да хване малко от слънчевите лъчи, да натрупа малко витамин Д. Ако се разхожда нощем не виждам слисъл. Дори и за 1 час да излезнете, пак мисля че е по добре от нощем. Пък и така се създава режим на детето деня е за игра и разходки, а нощем за почивка и сън.

# 31
  • Бургас
До към 22 - 22:30 сме се разходжали.По-късно не.

# 32
Смисъла на разходката на бебето е в това да хване малко от слънчевите лъчи, да натрупа малко витамин Д. Ако се разхожда нощем не виждам слисъл.
Нощните разходки, не пречат на дневните! Те и нашите разходки не са нощни, а са вечерни, особенно сега като започна да намалява деня!

# 33
И ние разхождаме бебо вечер - понякога до към 23:00ч. Той си спи доста спокойно навън. През деня също доста го разхождам - въртя километри Simple Smile. Сега все пак е лято и не мисля, че е проблем късното прибиране.
Не сме единствените такива родители - като излизаме вечер е пълно с колички с деца на всякаква възраст, дори има повече хора отколкото през деня.

# 34
Това с нощните разходки е интересна идея, моята малка много се върти, неспокойна е от жегите и трудно заспива.

# 35
Не. Рано сутрин и след 19 ч. вечер.

нощем  си е време за сън...
      Точно така
И двамата в жегите ги оставях да спят на вън, в количката - в двора/когато имах/ или на терасата.

# 36
Ами и аz съм "не". Случвало се е лятото, на почивка.. да стоим до късно навън. Но да иzлеzем специално, че да се раzхождаме нощес, не се е случвало.
То сега не, че живеем на място, дето има чак жеги, де.. Ама и преди, като си живеехме "у нас си", пак не сме.

# 37
Ако броим времето между 21- 22 часа за нощ, или по-скоро вечер, да излизали сме. По-точно сме се прибирали по тези часове. Наистина е много приятно през лятото. Но среднощни разходки (23 - 24 часа) не сме правили.

# 38
  • В подножието на планината
  Не ни се е случвало да излезем на нощна разходка . Но и местоживеенето ни, не ни е позволявало
  такава .
  А пък и синът ми , докъм 3 години , се будеше в 6 сутринта и имахме време за ранна утринна
  разходка.

# 39
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Не сме излизали специално на нощна разходка, но редовно се прибираме след 23:30ч. Всички спим до късно така, че пропускаме сутрешната разходка, та вечер си наваксваме.
 Разходката не е само за събиране на вит. Д, тя е и за игра, изразходване на енергия (а повярвайте ми големият ми син има в изобилие), събиране на нови впечатления и за поемане на чист въздух. Peace

# 40
  • Бургас
Миналата година сме се разхождали до към 22:30, но по-късно никога.

# 41
  • София
Не, страх ме е от бездомните кучета наоколо и кварталните пиянки.

# 42
На нощтни не,но на вечерни да.Като захладнее към 19ч.и се прибираме към 21ч.

# 43
Моето бебе много рано заспива, за това най-късно 19:30 се прибираме, но на предишните жеги вкъщи беше ужасно горещо и не можеше да заспи, та към 22 излизахме и обикалях докато се разхлади и заспи, добре, че беше само за 3-4 вечери Crazy

# 44
Не, не сме излизали на нощна разходка, прибирали сме се към 11,30- 12  Peace

Общи условия

Активация на акаунт