Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 215

• 34 964
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47
# 48
# 49
  • Русе

Момичета, иска ми се да подетайлизираме втората снимка. В тази целувка виждам нещо невидяно до сега/ аз съм малко късогледа/. Език ли ми се струва, че виждам? Нали целувките им са на ужким? Алабализми. То си е истинска целувка до омекване на ходилата   в този красив момент от филма.
Пак го удрям на мисли за връзка в реалния живот. Блажени са вярващите, ама нейсе!
[/quote]
Хубавелко си целува "као требе"! hahaha В случая аз виждам друго - тези двамцата си имат похват в целуването : захапват си ту горната устна, ту долната. Понеже снимката не е близка, ми се струва, че се вижда горната устна на Серхан между двете на Йозка, изглежда и ми се иска да е език, но май не е ! smile3516 smile3516

# 50
Леле на какви анализи го ударихте по това време! Laughing hahaha

# 51
  • Русе

Сегхан както е настъпал роклята, като нищо ще съблече Йозлем на дансинга! Joy Joy Joy
Горкият обръч, стана на нищо!

# 52
Привет на Незабравимата компаниа! Hug Hug Hug
Много хубави снимки не мога да откъсна очи от компа. newsm03 newsm03 newsm03 #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #SillyНаправо smile3535 smile3535 smile3535.Благодаря ви момичета! lovekiss lovekiss lovekiss

# 53
  • Русе
Леле на какви анализи го ударихте по това време! Laughing hahaha
Дай ни Серхан и Йозлем / Еда и Харун /, па ни гледай анализите! newsm62 newsm62 newsm62

# 54
  • София

Хубавелко си целува "као требе"! hahaha В случая аз виждам друго - тези двамцата си имат похват в целуването : захапват си ту горната устна, ту долната. Понеже снимката не е близка, ми се струва, че се вижда горната устна на Серхан между двете на Йозка, изглежда и ми се иска да е език, но май не е ! smile3516 smile3516

# 55
Момичета,страхотни снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Език,устни...че имаше страст,имаше  Peace Пък те да си приказват каквото искат  hahaha

# 56
  • София

Сегхан както е настъпал роклята, като нищо ще съблече Йозлем на дансинга! Joy Joy Joy
Горкият обръч, стана на нищо!
Голямо подритване на тези фусти  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 57

Е това гифче,любезно предоставено ни от Рекси,по най-нагледен начин доказва колко "професионално" и "изкуствено" се целуват Серхан и Йозлем.
Изпиване с устни,засмукване...все актьорски похвати.
Както казва милата ми майка по време на такива кадри:Ееее ненаядоха се,значи  hahaha hahaha hahaha

# 58
# 59
  • Русе

Е това гифче,любезно предоставено ни от Рекси,по най-нагледен начин доказва колко "професионално" и "изкуствено" се целуват Серхан и Йозлем.
Изпиване с устни,засмукване...все актьорски похвати.
Както казва милата ми майка по време на такива кадри:Ееее ненаядоха се,значи  hahaha hahaha hahaha
newsm62 newsm62 newsm62
"Хвани си бати, да те научи на похвати!"

Общи условия

Активация на акаунт