Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 215

• 34 933
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
# 706
# 707
# 708
# 709

[/video]
Ивчето е качила вече първите 11 епизода,за което съм и много благодарна.Аз ги гледах в Бокса, също с много добро кчество , но много раздробени.
А това е еп. 1 - Невероятно начало , невероятен филм , както невероятна игра на нашите сладури.
Хубавелко говори на Газелка на "Вие", а тя през цялото време му се репчи , говори му на "ти", а на всичкото отгоре му скри шапката , като се преоблече в колата!!! hahaha hahaha hahaha hahaha
Ивче, благодаря ти!!! newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3501
+ 1  newsm51 newsm51 newsm51, за Ивчето!

Бобо welcome welcome welcome

love001  love001  love001

# 710
# 711
Здравейте незабравимки! Hug Hug wavey wavey

Днес реших да направя малка статистика. Настоящата тема е започната преди 12 дни на 28 юли.
Порових се в другите форуми на другите филми и не можах да видя такова "чудо" като нашето.
За 12 дни сме изписали цяла тема и то месец след края на филма, в отпускарски период.  Е, как да не ви се радва и възхищава човек?
Това само тук може да се случи и се радвам, че съм малка частица от този хубав и уютен виртуален дом, "обзаведен" с много прекрасни стихове, чудесни клипове и снимки и вай-вече с изключително интелигентни хора.
    omm omm omm  bouquet  bouquet  bouquet
  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
 smile3501 smile3501 smile3501  

Радвам ви се от сърце и ви обичам! Не мога без вас.

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 712
  • София
И аз да кажа като Ямурчето - Офффффффф!  hahaha hahaha hahaha
Насмогнах ви най-сетне  book и сега да обобщя, за да не спамя:

Първо да пожелая Честит рожден ден на лъвиците от прайта /Боби, много сладко беше това/!

newsm59 nbirthday newsm67

Да сте живи и здрави, щастливи и обичани!

Много сте били, бе!  ooooh! Чак се притесних да не ви стана жертва, че като един едър рогат добитък /Телец/ мога да си ида зян, като едното нищо, за да храните с мене евентуалния лъв /бат Серхо/! hahaha hahaha hahaha

Розичке, Розовче - супер клипове сте направили! Благодаря ви за удоволствието!  newsm51 newsm51 newsm51

Ивче, - вече архивирах колекцията от епизодите, които си качила в Тубето и най-голямо удоволствие ще започна да си ги гледам за N-ти път, ама сега със супер качеството, което ни предлагаш! Кой знае, може пък да съм изпуснала някой важен детайл!  search Благодаря ти за усилието и за отделеното време за наше удолоствие!  newsm51 newsm51 newsm51

Дани, Боби, Бганио - няма да ми омръзне да чета стиховете ви! Прекрасни са !  newsm51 newsm51 newsm51

За всички, които правят темата жива и привлекателна, кой с повече - Мокси, Рекси, кой с по-малко!  Hug

# 713
  • София

Олеле, майко!  #Shocked #Shocked #Shocked smile3556 smile3556 smile3556 smile3544 smile3544 smile3544
Айде пак съм в джаза!  newsm19 newsm19 newsm19

# 714
  • София
Здравейте незабравимки! Hug Hug wavey wavey

Днес реших да направя малка статистика. Настоящата тема е започната преди 12 дни на 28 юли.
Порових се в другите форуми на другите филми и не можах да видя такова "чудо" като нашето.
За 12 дни сме изписали цяла тема и то месец след края на филма, в отпускарски период.  Е, как да не ви се радва и възхищава човек?
Това само тук може да се случи и се радвам, че съм малка частица от този хубав и уютен виртуален дом, "обзаведен" с много прекрасни стихове, чудесни клипове и снимки и вай-вече с изключително интелигентни хора.
    omm omm omm  bouquet  bouquet  bouquet
  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
 smile3501 smile3501 smile3501  

Радвам ви се от сърце и ви обичам! Не мога без вас.

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

Диманче, така си е!  newsm10
За мен тази тема е първата, в която участвам вече година-две и съм изключително привързана към нея и хората тук! За съжаление, нямам време за други теми и съответно нямам база за сравнение! Едно знам със сигурност - тя ми дава всичко, от което имам нужда и ми е напълно достатъчна!

# 715
Ох, толкова работа имам, обаче все на тук ме влече, да погледна  ooooh! ooooh! ooooh!, ама и вие такива красоти пак сте постнали  bouquet  bouquet  bouquet, как да се отдели човек от темата Laughing Laughing Laughing

Бобо, Диманче, напълно споделям и аз вашите чувства!  love001  love001  love001

Това, може и да е пускано, но ми стана смешно  hahaha, как Серхан следи с поглед Йозка, която е във фас-пауза, докато на Нихат му оправят грима за общата им сцена Joy Joy Joy

# 716
  • София
Гледам ги тези наши две гълъбчета и си мисля как докато снимаха филма, времето работеше в полза на Йозка - от едно момиченце - почти дете, се превърна в зряла, изискана и изумително женствена и красива жена! Не, че макияжа не е помогнал за това впечатление, защото и ролята й това пресъздаваше, но и самата актриса се промени!  Тази роля може да се окаже крайъгълен камък за кариерата й и голяма заслуга за това ще има партньорството й с този невероятен мъж - Серхан!
Не само защото стоят перфектно един до друг, а защото неговата изисканост и финес напълно подхождат на грацилността на това изящно момиче!
Това ме залепи и мен за екрана и продължава да ме вълнува. Истинско кощунство ще е този филм да е края на тяхното партньорство!

Началото:

Промяната:

Божке, каква красота!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 717
  • София
Ох, толкова работа имам, обаче все на тук ме влече, да погледна  ooooh! ooooh! ooooh!, ама и вие такива красоти пак сте постнали  bouquet  bouquet  bouquet, как да се отдели човек от темата Laughing Laughing Laughing

Бобо, Диманче, напълно споделям и аз вашите чувства!  love001  love001  love001

Това, може и да е пускано, но ми стана смешно  hahaha, как Серхан следи с поглед Йозка, която е във фас-пауза, докато на Нихат му оправят грима за общата им сцена Joy Joy Joy

Ради  Hug, аз не съм го гледала, но си права! Смешно е и не е първият пример, в който бат Серхо следи изкъсо лудетината - Йозка!  hahaha hahaha hahahaМоже да се тълкува и като професионална загриженост и като братска загриженост, но все ми се струва, че е повече от това! Или ми се иска!  newsm78

# 718
Бобо, каквито и да са мотивите му е много мило и приятно това отношение, което има Серхан към Йозлем Laughing Laughing Laughing

А за израстването  и промяната в Йозлемчето, напълно те подкрепям newsm10.Съгласна съм, че за това има принос и Серхан. Peace

# 719
  • София
Надето е пуснала този дългичък клип, ама хич нямам против даже и по-дълъг да беше!  hahaha hahaha hahaha

Абе хора, очите ще ни извади привличането между тях.  Shocked Аз през монитора го усещам, та те ли не са го усетили!  Crossing Arms Вече не броя за кой път си пинкам на мойто, ама няма как да повярвам, че този "професионализъм" не им е докоснал сърцата и емоциите!  Naughty Тя Майката-Природа ги е срещнала вече, а ако са луди да не се възползват сега, може да си пропуснат шанса да си намерят половинките! Ще видим какви ще ги свършат, ако лудите администраторки не продължат ценезурират клюките за тях!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт