Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 215

• 34 929
  • 744
  •   2
Отговори
# 720
  • София
Бобо, каквито и да са мотивите му е много мило и приятно това отношение, което има Серхан към Йозлем Laughing Laughing Laughing

А за израстването  и промяната в Йозлемчето, напълно те подкрепям newsm10.Съгласна съм, че за това има принос и Серхан. Peace

Ради, то ако не беше този магнетизъм между тях, щяхме ли да сме така пристрастени към тази история?  И аз съм от тези, които бая лоши думи казаха срещу сценаристите, ама обещах, че ако финала е добър и аз да  smile3505 Затова лоша дума вече не казвам! Филмът не беше замислен лошо и това също има роля в моето пристрастяване. Но, колкото време минава, толкова по-ясно осъзнавам, че ако филмът беше заснет с други актьори, въобще нямаше да го доизгледам, а може би и да го гледам въобще!

# 721
Ооооооооооф и мен ме човърка тази мисъл и мира ми не дава , то бива професионализъм ама чак пък толкова...... newsm08 newsm08 newsm08

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 722
  • София
Наде, за съжаление не ни остава нищо друго, освен да дебнем за някоя клюка! Ама, дори и всеки от тях да си хване пътя нанякъде, нищо.....е, почти нищо не може да ме убеди, че такива като нас с тебе сме се заблудили!  Naughty
Гледай сега и тука - Бат Серхо любезничи с феновете, предимно фенки, а очичките му все в Йозка! И не само очичките - не издържа дълго при фенките и крачетата бързо го заведоха при Газелка!  hahaha hahaha hahaha

">#at=12[/video]

То, това тяхното ще заприлича на един стар виц, дето жената заварила мъжа си с друга и в разгара на скандала, в който мъжа я убеждавал, че нямало нищо такова и тя се е заблудила, тя изкрещяла "Какво ми говориш, бе? Аз ви видях с очите си! ", а той я контрирал "Ти на очите ли си ще вярваш или на мене!"  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 723
# 724
Бобо, каквито и да са мотивите му е много мило и приятно това отношение, което има Серхан към Йозлем Laughing Laughing Laughing

А за израстването  и промяната в Йозлемчето, напълно те подкрепям newsm10.Съгласна съм, че за това има принос и Серхан. Peace

Ради, то ако не беше този магнетизъм между тях, щяхме ли да сме така пристрастени към тази история?  И аз съм от тези, които бая лоши думи казаха срещу сценаристите, ама обещах, че ако финала е добър и аз да  smile3505 Затова лоша дума вече не казвам! Филмът не беше замислен лошо и това също има роля в моето пристрастяване. Но, колкото време минава, толкова по-ясно осъзнавам, че ако филмът беше заснет с други актьори, въобще нямаше да го доизгледам, а може би и да го гледам въобще!
Aaaa Бобо, просто или щях да спра да го гледам, или по навик щях да дочакам финала, но до това лудване, дето се докарах  newsm19 newsm19, са виновни Серхан и Йозлем. Peace
Сега гледам сериите, за пореден n-ти път и си мисля,  с каква нежност я докосва този Серхан, и в същото време толкова и страст и копнеж има в жестовете им, защото в последните им целувки Йозлемчето е толкова всеотдайна и активна/да не кажа, че повече и от него/ -е аз поне не съм виждала и усещала такова нещо при друга екранна двойка, или поне не ми е въздействало така......айдее пак се филмирах Rolling Eyes

# 725
Наде, за съжаление не ни остава нищо друго, освен да дебнем за някоя клюка! Ама, дори и всеки от тях да си хване пътя нанякъде, нищо.....е, почти нищо не може да ме убеди, че такива като нас с тебе сме се заблудили!  Naughty
Гледай сега и тука - Бат Серхо любезничи с феновете, предимно фенки, а очичките му все в Йозка! И не само очичките - не издържа дълго при фенките и крачетата бързо го заведоха при Газелка!  hahaha hahaha hahaha

">#at=12[/video]

То, това тяхното ще заприлича на един стар виц, дето жената заварила мъжа си с друга и в разгара на скандала, в който мъжа я убеждавал, че нямало нищо такова и тя се е заблудила, тя изкрещяла "Какво ми говориш, бе? Аз ви видях с очите си! ", а той я контрирал "Ти на очите ли си ще вярваш или на мене!"  hahaha hahaha hahaha hahaha

Да, и я подкрепя по гръбчето  Joy Joy Joy
Ама сме и ние Joy- да вярваме на очите си, а не на тях, дето само отричат Joy Joy Joy

# 726
  • София
Аууууууу, Рекси!   bouquet Един от многото ми любими моменти - след взрива на ясхата, когато Серхан ме разплака за първи път и после тази безпределна нежност! Супер сцени бяха! В началото на клипа Харун казва" Еда, не ми казвай нищо, което не искам да чуя", а тя "Да можеше всичко да е по-просто! Да можеше да останем само аз и ти!" Божке, наизуст го знам вече тоя филм и пак гледам, все едно е за първи път! Луда работа!  smile3555
А пък като се сетя колко се смяхме и коментирахме синия анцунг на Едичка, дето не го свали и си легна с него, закопчана до шията и сега ме досмешава. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 727
# 728
# 729
  • София

А за израстването  и промяната в Йозлемчето, напълно те подкрепям newsm10.Съгласна съм, че за това има принос и Серхан. Peace

Ради, то ако не беше този магнетизъм между тях, щяхме ли да сме така пристрастени към тази история?  И аз съм от тези, които бая лоши думи казаха срещу сценаристите, ама обещах, че ако финала е добър и аз да  smile3505 Затова лоша дума вече не казвам! Филмът не беше замислен лошо и това също има роля в моето пристрастяване. Но, колкото време минава, толкова по-ясно осъзнавам, че ако филмът беше заснет с други актьори, въобще нямаше да го доизгледам, а може би и да го гледам въобще!
Aaaa Бобо, просто или щях да спра да го гледам, или по навик щях да дочакам финала, но до това лудване, дето се докарах  newsm19 newsm19, са виновни Серхан и Йозлем. Peace
Сега гледам сериите, за пореден n-ти път и си мисля,  с каква нежност я докосва този Серхан, и в същото време толкова и страст и копнеж има в жестовете им, защото в последните им целувки Йозлемчето е толкова всеотдайна и активна/да не кажа, че повече и от него/ -е аз поне не съм виждала и усещала такова нещо при друга екранна двойка, или поне не ми е въздействало така......айдее пак се филмирах Rolling Eyes
smile3521 smile3521 smile3521 Абсолютно! То в това е и магията, де! Ама сега се сетих, че имаше още нещо много въздействащо в този филм - музиката на Кърач!
Ей, тази например направо ме разтърси, когато го гледах за първи път и май пак .....ревах!  Joy hahaha Joy

# 730
  • София

Да, и я подкрепя по гръбчето  Joy Joy Joy
Ама сме и ние Joy- да вярваме на очите си, а не на тях, дето само отричат Joy Joy Joy
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 731
  • София
Рексииии, почна май отрано с горещите сценки! Ама, давай смело - като ще е жега, да е навсякъде - в темата, навън!  sweating sweating sweating

# 732
Рекси, тая сцена е по-гореща от температурите навън. #Shocked #Shocked #ShockedОще по -рано днес го бях написала ама нета ми изчезна.  ooooh! ooooh! ooooh!
А това тук е страхотно мила и нежна сцена. Peace

# 733
  • София
И като съм почнала с Карач, още една страхотна песен на фона на разбиваща сцена, за която говорех и пак с превода на Роси

и пак Карач в тандем с Роси

..и пак така

...пак

и една друга моя любима песен, но без превод и с лошо качество на картината

# 734
  • София
Ей, ама много го бива в танците Хубавелко!  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 Ама нещо гледам го тегли към хоризонтално положение!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт