Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 52"Кекс със стафидки на есен"

• 19 697
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Видяхте ли туркинята Shocked, като цапната с тиган през устата е. Няма шанс Турция.

# 211
Ичи един много грозен мъж, ще му е заместник. С продълговато, като на кон лице и въобще излъчването му е майко мила. Sick
Божее  ooooh! , онзи грозния ли дето някой му беше постнал снимка  Shocked Shocked Shocked
Същият Ичи. Sick

Привет Вили и благодаря. Hug

# 212
а видяхте ли  нашата  представителка пълна скръб  как ги слагат и  избират толко грозни че нз

# 213
  • Враца
Ичи един много грозен мъж, ще му е заместник. С продълговато, като на кон лице и въобще излъчването му е майко мила. Sick
Божее  ooooh! , онзи грозния ли дето някой му беше постнал снимка  Shocked Shocked Shocked
Същият Ичи. Sick
Иууу  Sick Sick тая грозотия и да иска няма шанс за титлата  ooooh! . Абе кой ги е избирал много е грозен , а пък Наде като чета как описа и жената направо се чудя кой ги е избирал да представляват Турция  ooooh! ooooh!

# 214
Нали кака Селинка ги е подбирала. Sad Те "красиви", като нея.

# 215
Вили здравей

# 216
По какви критерии ще станат най-добър модел на света,за мъж и за жена? newsm78

# 217
Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 218
Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo

smile3532

И нашите представители са... Sick. Никакъв шанс нямаме. ooooh!

# 219

Лелче подписа е  Crazy Heart Eyes още като го сложи го видях ама забравих да кажа  Embarassed Embarassed[/color]

Чакай, че се разсеях, това за мен ли се отнася. Mr. Green В моя има правописна грешка на името на Чаги. Blush

# 220
  • Враца
Момичета изчезвам пред ТВ - то да гледам , на рекламите съм тук  Hug

# 221

Лелче подписа е  Crazy Heart Eyes още като го сложи го видях ама забравих да кажа  Embarassed Embarassed[/color]

Чакай, че се разсеях, това за мен ли се отнася. Mr. Green В моя има правописна грешка на името на Чаги. Blush
Да за тебе става въпрос другото ми лелче го няма сега аз като сте двете и уточнявам  Mr. Green Да бе  Shocked наистина има грешка ама аз нали гледам само Чаги  Blush

# 222
Божкее,турчина мина,ама мн зле.

# 223
  • в очите на дъщеря си
Наде, благодаря за почерпката   bouquet

Ей сегичка го дадоха заместника на Чаги  Sick

# 224
Представиха ли мъжете по националности, че  малко бях заета и не гледах?

Общи условия

Активация на акаунт