Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 52"Кекс със стафидки на есен"

• 19 711
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Няма значение какъв е Чаги  Peace . Лека и от мен за 2 - ри път  Mr. Green
Ичи малко разнищихме темата,но исках за себе си да разбера,дали е имало реални възможности Чаатай да участва.

# 316
  • Враца
Добро утро  Hug , Мегии  bouquet  bouquet

# 317
Добро утро. Hug
Меги страхотна закуска.

# 318
Ето я истинската победителка hahaha :

# 319
Зори, от рано, рано ме разсмя. Joy. Дааа, мис-свят.

# 320

Тя над снимката е написала "Best model of turkey". Mr. Green

# 321
 иначе пък прави шоу-принцеса Селин. Simple Smile

# 322

Тя над снимката е написала "Best model of turkey". Mr. Green
Е, малко се е поунесла,ама иначе другото го владее.

# 323
  • Враца
Ето я истинската победителка hahaha :

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 324
I сега филм йок до някой август. Какво праим?

# 325
Аз пак се замислих. Ако двойката, които са били модели на Турция тази година, представиха страната си снощи, значи щом Чаги е бил за миналата година най-добър модел на Турция, значи по пътя на логиката, той е трябвало да представи страната си на конкурса миналата година. А в същото време на една от снимките, друга двойка е спечелила миналогодишният конкурс. Съвсем се обърках. #Crazy Освен, ако е участвал, но другата двойка е спечелила конкурса, иначе няма как да е ...of the world, а с лента на Турция. Така си го обяснявам аз, друго обяснение по този казус нямам. Но в крайна сметка, каквато и награда да е спечелил-дали за страната си, или световна, си я заслужава.

# 326
  • Враца
Аз пак се замислих. Ако двойката, които са били модели на Турция тази година, представиха страната си снощи, значи щом Чаги е бил за миналата година най-добър модел на Турция, значи по пътя на логиката, той е трябвало да представи страната си на конкурса миналата година. А в същото време на една от снимките, друга двойка е спечелила миналогодишният конкурс. Съвсем се обърках. #Crazy Освен, ако е участвал, но другата двойка е спечелила конкурса, иначе няма как да е ...of the world, а с лента на Турция. Така си го обяснявам аз, друго обяснение по този казус нямам. Но в крайна сметка, каквато и награда да е спечелил-дали за страната си, или световна, си я заслужава.
Наде аз се отказах да мисля дали е of the world или на Турция  Mr. Green , много е объркващо , но си е заслужил титлата независимо каква е тя  Mr. Green Mr. Green

# 327
2010 Best Model of Turkey birincisi Çağatay Ulusoy, "Anadolu Kartalları"nın çekimleriyle çakıştığı için Bulgaristan'da düzenlenecek Best Model of the World'de yarışamayacak.

30 Temmuz'da yapılacak yarışmada Türkiye'yi temsil edecek erkek model ise Best Model Türkiye komitesi tarafından önümüzdeki günlerde belirlenecek.
25 юли ·

# 328
Беше сто пъти по-подходящ от онзи снощи представител на Турция.

# 329
С това, което Меги е сложила, за себе си нещата ми се изясниха.
Ставам, че домашните задължения, мен ме чакат.

Общи условия

Активация на акаунт