Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 52"Кекс със стафидки на есен"

• 19 738
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Вили май не можеш да спреш от снощи Simple Smile

Мери за какво са ти 12-13 годишни сирачета. newsm78

# 76
Meги, за ритуала "Пеперуда" Mr. Green Mr. Green Mr. Greenтрябват
  абе пусках си много пъти клипчето,което е от прощалния купон-явно newsm78 newsm78 #Crazy #Crazyи що ми се струва,че Юсуф/Корай/ и в живота го раздава като Корай от филма спрямо Чаатай Praynig Praynig Praynig-и тук много весел и усмихнат,а след това-една снимка в добро настроение не видяхме цяло лято newsm78 newsm78

# 77
Не знам Мери.

# 78
# 79
Това гифче Вили ме развесели. Нещо много ни е смешно и весело в последно време, чак ме страшнее. Както се казва-много хубаво, не е на хубаво. Да няма сълзи, като почне новият сезон и вместо-на есен с песен, да не стане-на есен с плач. Sick

# 80
Това гифче Вили ме развесели. Нещо много ни е смешно и весело в последно време, чак ме страшнее. Както се казва-много хубаво, не е на хубаво. Да няма сълзи, като почне новият сезон и вместо-на есен с песен, да не стане-на есен с плач. Sick
Няма се плашиш Наде  Joy Joy всичко ще е наред ако не е ще го преживеем  Laughing аз вече си имам местенце за развеселяване  hahaha hahaha hahaha

# 81
Малко по-оптимистично тр да гледаме,Наде.
Вили малко ме поразхлади. Така се прави.

# 82
Време е за следобедна почерпка. Hug

# 83
А, да си дойдем на думата. Simple Smile
Чудех се къде си,а ти пак си творила. Вземам си от вкусотиите.

# 84
пу,крем-карамела за мен newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

# 85
Ами, тук съм. Реших за най-хубавата серия, която предстои да си спретнем и охолна почерпка и дано Praynig да има само такива, а и още по-хубави моменти във втори сезон.

# 86
Хриси, ти добре създаваш и темите на ЗП и Мечтатели,  hahahaно е време да им раздадеш бронежилетки и каски. Joy Пу,пу, пу, да не ни е уроки на нашата тема.

# 87
  • Варна
Чакаме епизода  Mr. Green

# 88
  • Варна
Хриси, ти добре създаваш и темите на ЗП и Мечтатели,  hahahaно е време да им раздадеш бронежилетки и каски. Joy Пу,пу, пу, да не ни е уроки на нашата тема.
Добра идея  Laughing За следващите теми ще се подготвя  hahaha hahaha hahaha

# 89
Хриси, ти добре създаваш и темите на ЗП и Мечтатели,  hahahaно е време да им раздадеш бронежилетки и каски. Joy Пу,пу, пу, да не ни е уроки на нашата тема.
Добра идея  Laughing За следващите теми ще се подготвя  hahaha hahaha hahaha

Hug Може и танк да сложиш  Joy,но вие си нямате талисман като s-m Tired,затова и в темата цари мир и любов,ако се появи и става като омагьсана  #Crazy #Crazy Crazy

Ето нещо от мен да ви пази.Аз си вземам един крем-карамел и изчезвам.Пожелавам ви едно прекрасно лято!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт