Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 52"Кекс със стафидки на есен"

• 19 726
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря много, систър! Hug

Hug Hug Hug

Хайде, Снежка изчезва.  Wink До неделя.  bouquet

# 151
Здравейте  Hug
Лелче благодаря за закуската   bouquet нали ме знаете аз по това време се възползвам от нея  Whistling 

Поли Да ти е живо и здраво слънчицето и много да те радва !

# 152
Аз искам да ви попитам нещо, че имам едни малки подозрения. Кога щеше да идва Селинчето в България? Има ли вероятност тя да е тук в момента с Толга Карел, защото намирам едни странни работи?! Thinking

# 153
  • в очите на дъщеря си
Здравейте wavey

Поли да ти не живо и здраво детенцето и мн да те радва  bouquet

">#at=52[/video]

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 15:19 от ·٠•Sasy•٠·

# 154
  • в очите на дъщеря си
Вилииииии, знаменааааааааааа

# 155
  • в очите на дъщеря си
Еййййййййййййй, бях се зарекла да не влизам в ЗП и въпреки всичко  пак влязох и само нервите ми се опънаха ooooh!

# 156
Здравейте искам да попитам от кой епизод е този момент?

# 157
  • Враца
Здравейте искам да попитам от кой епизод е този момент?

Добре дошъл / а  Hug ,  момента  е от 9 - ти епизод   Hug . Поли да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва   bouquet  bouquet

# 158
# 159
Да Ви кажа само за информация, че току що свършва финалната за сезона 24 серия и в Понеделник, няма да бъде излъчван последният епизод. До тук беше с повторенията, ами сега... Crossing Arms

# 160
Наде и аз това се питах в четвъртък като ми каза 22 еп. и като направих 1 сметка се запитах до някой август или пък до 9.09. какво правим?

# 161
Наде, не ти виждам подписа,да не се преобличаш?
Сега го видях.Извинявай. Simple Smile

# 162
Скъпа, не съм гола Joy, с дрешки съм. Нямам намерение да си сменям подписа, защото този момент го харесвам много. Аз не те подведох с номерацията, но понеже един Петък по незнайна причина не дадоха епизода и затова трябваше да свърши на 01.08, но са решили днес да е последната серия.

# 163
В колко часа?

# 164
Не знам Меги, не го хванах от началото, но и доста бяха изрязали серията. Като гледам Фери на финалната сцена, мисля си, че ще припадне от напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт