Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 52"Кекс със стафидки на есен"

• 19 714
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
В момента ли го дават,или свърши? Е може ли такава гаргара с драгия зрител?

# 166
Току що свърши. Sick
Много ми е интересно, дали Левент, ще поеме отговорност към Санем, след като Халдун я изгони(при положение, че ще я хване в изневяра на място, няма как да я гали с перце), или ще се отдръпне от нея и тя, ще остане сама и на улицата, както Фери и беше казала в колата.

# 167
  • в очите на дъщеря си

под снимката пише:

Горкия Чаги , вижте от къде си взима храната Mr. Green

# 168
Не знам за Вас, но мен снимките от новият му филм ме подтискат. Него пак го няма на снимката. Да свършва вече този филм, че да се завърне в АФК и всичко да си бъде както преди-в коловоза. Сега на 2,3 седмици една или две снимки и в повечето случай без Чаги. Аз за себе си, никаква представа не добих за новият му филм, страшно са оскъдни на инфо и снимки, а как се надявахме на такива. Sick

# 169
И мене така Наде.Да се връща у дома,че да се успокоим и да си ги гледаме двамата. И нашия филм да му започват снимките.

# 170
То бива, бива, но никъде нищо ново. А как се бяхме настроили, че през лятото, ще има доста информация и снимки, но уви. Cry

# 171
Момичета мерси за милите пожелания  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 172
Да Ви попитам нещо, защото Вие сте по-напред с материала.
Научих се как да си смалявам изображения, с размери каквито аз искам, но не знам къде трябва да ги съхранявам и при необходимост, да си ги вземам за подпис или аватар. Докато се учех, ги прехвърлях в стари наши теми в мои постове, за да видя как изглеждат, но къде трябва да си ги съхранявам не знам. Embarassed Бихте ли ме упътили? Hug

записвай си ги на компа  Peace

Тинче, направих го, както ми каза. Но когато искам да копирам дадено изображение, като го вземам от компютърът си, където съм го прехвърлила, не ми излиза адреса, който трябва да копирам, а само размерът, който изображението заема върху диска на компютърът ми т.е. няма необходимият адрес за копиране на изображението. Защо се получава така?
И още нещо-ако не прехвърля дадено изображение върху компютърът си, къде мога да го видя в готов вид, преди да го сложа за подпис или аватар, защото аз предпочитам чрез скобите да променям размерът му, а не чрез програма. Питам, защото до сега това го правех в стари наши теми, в мои постове за да видя как изглежда изображението.

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 20:51 от Neidjal

# 173
Сиси здравей. Hug

# 174
# 175
Здравейте Hug Hug Hug
Здравей, Наде Hug

Поли, да ти е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва Hug Благодаря за почерпката   bouquet

Добър вечер! Hug

Онова момиче от ЗП вече не е барнато и почнаха спречкванията  Mr. Green

Да, завърнала се е, а останалите й се хващат на писаниците срещу Берен и настава луда "веселба". hahaha hahaha hahaha
Поне имате кой да ви забавлява иначе ужасна скука  hahaha hahaha hahaha

Ами аз само влизам набързо напоследък, не се задържам. Доскоро темата беше посветена на Берен, колко е перфектна и добра, колко много си подхождали с Къванч, как се гледали не знам къде си, как се поздравявали и тем подобни бля, бля, блю.  ooooh! Сега пък Силвето се появи..., ама, дето казваш иначе скука. Joy Joy Joy
Леле систър, ooooh! много имах да наваксвам и през редовете чета, не разбрах, че говорите за ЗП и като си видях името Rolling Eyes в първия момент се учудих Shocked за какво пък систъра ми така ме налага hahaha hahaha hahaha

Много ми харесва формата Гласът на България. Да можеше да го дават по-дълго време и всеки ден.
И аз го следя с голям интерес, много ми хареса. Wink

hahaha Joy hahaha Joy hahaha

Обаче това мойто Маме никакво го няма  Crossing Arms голяма хайта излезе  tooth tooth tooth

Ето ме Hug всички хайта ме изкарвате Rolling Eyes hahaha ... hahaha hahaha ама и ти не оставаш по-назад, все нещо си прихванала от мамето си. Mr. Green

Много го харесвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 21:10 от ·٠•Sisito•٠·

# 176

Здравей Сиси.

# 177
Меги и аз изнамерих такива колажи с двамата, даже и един клип по награждаването му миналата година за най-добър модел в света, където Чаги изпадна малко в конфузна ситуация-понечи да вземе микрофона от водещият, а той не беше предназначен за него и се засрами. Само стари неща има, нещо интересно-не.

По нова тв. директно от 22ч. тази вечер, ще се излъчи конкурса за най-добър модел в света.

# 178
# 179
Ще гледате ли конкурса Best model тази вечер? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт