Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 52"Кекс със стафидки на есен"

• 19 695
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Зори, имаш в предвид на последният ред, между двете момчета. И на мен така ми се стори, но не бях сигурна.

# 286
Казах ли Ви-Сърбина, кое му е хубавото, ми нашата Българка и тя.

Мен ме е яд за турчина  ooooh! много е зле човека  ooooh! ooooh! . Ами Чаги като е победител за 2010 защо не поднесе той медала  newsm78
Ичи понеже още съм тука,мисля,че си права и че Чаатай е за Турция The best model

# 287
  • Враца
Защото снима Ичи, иначе той щеше да представи Турция, а не този оръфляк.
Много ме е яд , ама много  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out . Направо щях да умра като чух кой е 1 подгласник  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 288
Точно пък на него се е размазало и не се вижда хубаво лицето му. Sad

# 289
Много ме е яд , ама много  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out . Направо щях да умра като чух кой е 1 подгласник  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Селинчето няма да бие път напразно, я. Mr. Green

# 290
Турчина 1 подгласник,убиха ме. А сърбина си е по-хубав от българката според мене.

# 291
Зори, точно за това момче имам в предвид-ако е той де.

# 292
Аз ще се оттеглям в постелите си. Stop Лека нощ и сладки сънища от мен! Hug Радвам се, че гледахме заедно и си коментирахме! Peace До утре! Flutter

# 293
  • Враца

Мен ме е яд за турчина  ooooh! много е зле човека  ooooh! ooooh! . Ами Чаги като е победител за 2010 защо не поднесе той медала  newsm78
Ичи понеже още съм тука,мисля,че си права и че Чаатай е за Турция The best model
Меги и аз си мисля така защото тъй като е The best model на Турция и затова е трябвало да представя страната си , но понеже е на снимки са избрали тоя вълкодаф грозен  smile3511 smile3511

# 294
  • Враца

Селинчето няма да бие път напразно, я. Mr. Green
Зори да бие , няма да отслабне много , а има нужда  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 295

Но в ФБ пише,че е най-добър модел в света. newsm78

# 296
Ако наистина Селин има пръст в избирането на турчина, я признавам за страхотен мениджър. Да успее да класира, този съблезъб тигър от праисторическата епоха, на такова челно място, то тогава Чаги, ще го изстреля във висините само за година, максимум две.
Лека Ви нощ и от мен.

# 297
Аз ще се оттеглям в постелите си. Stop Лека нощ и сладки сънища от мен! Hug Радвам се, че гледахме заедно и си коментирахме! Peace До утре! Flutter
Лека нощ Зори

# 298
Изчезвам, само да ми пусна горещи кадри. Веднага се е изтъпанчила до него за снимка. Mr. Green

и с други фото, за спомен hahaha

# 299

Но в ФБ пише,че е най-добър модел в света. newsm78
Пардон,мисля,че греша.Мисля,че пише,че вместо Чаатай на конкурса The best model of the world отива Ибрахим нам си кой си.

Общи условия

Активация на акаунт