Отговори
# 120
Привет  и от мен! На мен ми хлопат на главата, но поне ме оставиха да се събудя самичка. И аз напоследък се чувствам едно кофти. Не ми се повдига, но пък като цяло ми едно такова. Вчера ходихме до метро и се уверих, че права не трябва да стоя дълго на едно място. Много зле ми става.
От вчера я мисля deizy, горкичката, дано е добре.
Добре дошла, Avchelinia!

# 121
Добре дошла Avchelinia. Поздрави за малката разлика в годините на дечицата - винаги много ме радва, може би защото и аз мечтая за такава  welcome
Аз вече съм отпуска и съм много щастлива, а утре или вдруги ден трябва да отида на доки и да видя бебчето. Нямам търпение за тази среща  Heart Eyes

# 122
И много малка разлика не е шега работа. С брат ми имаме 11 месеца и 12 дена разлика Mr. Green Гледани сме като близнаци, на 6 м. съм го изравнила на кг и оттам насетне всичко по 2. И на градина не сме ходили особено, защото боледувахме. Седяхме на 1 чин в училище...За децата е забавно, отучват се от егоизъм, играят заедно. Но жална му майка на който ги гледа  hahaha

# 123
така си е, mayanka, и моят съпруг има малка разлика със сестра си - 1 година, 1 месец и 19 дни... майка му ми разказва, че тя по него разбрала, че е бременна втори път.. .като отказал да суче изведнъж, оказва се, че се променял вкусът на  кърмата като е бременна майката... така поне и обяснили... и е било мн.трудно с деца в толкова близка възраст, дето се казва почти като близнаци..но пак са се отгледали... тъй че във всички случаи има начин, само дечурлига да има  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 124
deyzi мислим те, очакваме да се включиш с добри новини

# 125
И аз чакам Дейзи!

А междувременно предлагам на вашето внимание три филма, ако не сте ги гледали вече де:
In the Womb 
In the Womb: Multiples
Le Premier Cri/Първият плач

Всичките ги има в http://kolibka.com/2.html

# 126
  • Малта
Small Sun, благодаря зя филмчетата. Първите две съм ги гледала  Peace но "Първия Плач" ей сега го смалям.

Ако други мами знаят други интересни филми по нашата тематика, споделяйте моля  Hug

Аз нещо никъде не излизам, голям мързел и сънливост се ме обзели и само филми гледам и спя този уикенд  Tired

# 127
  • София
Аз ходих с малката да й купувам пантофи и др. неща за ДГ, че от утре пак почва (нашата ДГ е дежурна това лято август и почиваше юли). Да вървя не ми е проблем, но определено ми е малко сложно със стоенето права на едно място...  ooooh!

# 128
Къде сте всички?
И Дейзи защо не пише....

# 129
Май всички чакаме deizy да ни успокои....

# 130
  • Сфия
аз ви чета, но нямам какво да кажа. Чакам дейзи да се появи и да ни успокои, че нещо 3 дни не се е обаждала. По принцип не се бях притеснила, защото аз лично имам често зацапване, но тя пък не се появява да каже как е. Дано да е отишла на вилата или нещо подобно и, за това да не пише!

# 131
Мане мами май такова затишие в темата никога не е имало  Shocked.

Много се притеснявам за deizy, то всички я мислим както виждам. Дано се включи скоро, за да ни увери, че няма нищо, за което да се тревожим  Praynig.

Иначе как сте? Аз вчера пак се хванах да гледам детски дрешки, че и си харесах доста, а знам че не трябва докато не разберем пола..

# 132
  • Бургас
Ама наистина голямо затишие... Дано да е за добро!
Дейзи, всички чакаме със затаен дъх добри новини от теб, мила!  Hug
Аз барнах някакъв летен вирус- в събота повръщах (не от бременността), а от петък съм с разстройство, но, слава Богу, взе да отшумява. Друго нямам какво да се похваля/оплача Simple Smile

# 133
Elileni, какво пречи да гледаш дрешки преди да се знае пола. Има и унисекс такива, а не са по-малко сладки.
Аз дали защото се залежах повечко или кръвното ми съвсем е паднало, ама нещо никак не мога да стоя права, като излизам се чувствам по-зле. Нито на плаж мога да отида, нито на разходка, но важното е, че все пак не ми се гади.

# 134
Привет и от мен  Hug
И на мен ми е много зле... по-точно зверски ми се спи, едвам гледам... На работа съм и просто ще заспя пред компютъра  Sad
Аз бебешки дрешки не съм гледала още, но да се похваля, вчера си купих много сладки бременни дрешки, че всичко ми стяга в коремчето и се налага да се разкопчавам като седна. Лошото е, че много често забрявам и така си ходя... с разкопчано копче  Embarassed Взех си блузки, дънки и рокличка   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт