Отговори
# 405
Elileni, да се поразхлади малко и да ми кажат, че хематомът го няма и може да измислим разходчици. В коя част на Варна си?
А иначе относно брака. Всеки си има право на мнение. Аз лично не държа, но скоро си говорихме с моя и той каза, че иска някой ден да го направим, че и църковен иска. Това, което аз искам е да не ходим само да подпишем, а после евентуално купон, защото като нищо няма да стигнем до купона. Искам всичко накуп. Между другото преди година мнението ми за сватбите беше  Sick, но бяхме на една с много приятели на младоженците и мааалко роднини отделени на една маса. Водещата беше уникална и стана наистина голям купон. Та от тогава все я давам за пример. Иначе аз си представям майска или септемврийска сватба, за да не е в жегите и нали тогава има повече почивни дни, покрай празници. Пък ще имаме гости от София и трябва да се предвидят тези неща. Важното е живи и здрави да сме.
А пък за реакциите.... гледах физиономиите на свеки и мнооого се забавлявах. Понеже накарах моя да направи малко драматични нещата, т.е. в началото да не се разбере каква точно е изненадата - физиономията и премина от огромна надежда, до огромно щастие  hahaha. Майка ми не беше толкова забавна, защото тя очакваше, т.е. беше почти сигурна. Майчинска му работа

# 406
Имам надежда честито предложение   bouquet
И ние я свършихме тая работа преди десетина дни.От 14 години сме заедно, но аз имам то незнам как се нарича ама само като каже някой за сватба и ми става лошо, разтрепервам се....Без да преувеличавам.Та така след 14 години се реших.Запазихме си почивка на Албена, с приятелите които решихме да са ни кръстници.Подготвих документите, и отидохме и се разписахме.Хич не ми понасят шумотевиците покрай такива събития.След разписването отидохме в Мидената ферма и се почерпихме.Този вариант ми понесе на нервите и се чувствах щастлива.Сега този месец събираме приятели и роднини да ги почерпим и така.Много пъти са ме питали не си ли си се представяла в бяла рокля-Ами не съм.99% от приятелите ни които вдигнаха сватби за чудо и приказ след 1 мах 2 години се разведоха.Аз че съм си сбъркана по природа съм, ама добре че съм случила на човек в лудостта си  Mr. Green

# 407
  • София
Ау, супер!
Годишнини, сватби...ех, че сме весела тема  Hug
Ние сватбата отпреди да разберем за бебо я замислихме, та то си дойде като подарък.
Ами на, и аз се чудя що се набутвам. От друга страна поне тези 150 лв ще идват сус сигурност, че ако разчитм да пестя по 220 всеки месец е по скоро изгубена кауза.

Спящата,мерси за предупреждението,не ми беше идвало на ума,че от една халка проблем може да излезе
 Joy  Joy  Joy

# 408
  • София
Във връзка с разходките да попитам аз,има ли някоя от вас от кв. Младост в София случайно,че с градския транспорт ме е шубе да се друсам,тъй че трябва да е някой от квартала ми Laughing
she_moto, добре си го измислила за майска сватба.Нашата беше такава и наистина времето беше супер,бяхме около един басейн навън,а наоколо борова горичка, ееех хубаво беше... Party
мая06 ,честито и на теб!  bouquet

# 409
she_moto аз много обичам да измислям разходчици  Mr. Green! Само да си добре. То и аз избягвам да излизам в най-големите жеги, два-три пъти се прибрах разтреперана и вече не си правя експерименти. Тези дни беше хлад обаче и ми беше добре  Whistling. Иначе живеем точно на базар "Левски"  Simple Smile.
А за сватбата, нашите много държат за купона. Даже ни юрнаха и от двете страни да я правим сега. Но в този момент, нито аз съм за празненства, нито мъжа ми. За това решихме само да си подпишем и после гирлотията. Родителите не бяха много очаровани, ама.. толкууууз  Laughing! Иначе май и септември и на мен са ми фаворити. Как съм се потила като прасе на юлска сватба не е истина. И с едни токчета, пришки - това ми е спомена  Sick!
А когато ние съобщихме, но на моите родители (на неговите той каза отделно), беше голяма емоция. С моя се разбрахме той да каже новината... и като започна нашия да разтяга едни локуми, ами ние имаме една хубава новина да ви кажееем и баща ми гледа и се хили и вика: "Дааааа!" и моя: "Даааа хахахах!" и нищо не казва и аз най накрая го подкокоросах и викам: "Аре бе! Стига си г въртял на шиша!" и така... после се поздравявахме, прегръщахме, хилихме и ядяхме.. все хубави неща  Mr. Green.

vanessка аххах ами давай ги на някой и после му дай 100 лева дето ги е пазил и така.. ти егати и цената дето плащаш..

# 410
  • София
Elileni това определено е идея  Wink

# 411
ванесса, отваряш си едногодишен депозит в ЦЦБ на 7,5 % и всеки месец носиш 220лв. Като изтече срока и бебчо като стане на около 6 месеца ще имаш събраните 2640 лв + 107,25 лв лихва (поне по мойте сметки)

# 412
мая06, бяла рокля - да бе да. Аз съм си измислила комбинация в черно  Heart Eyes. Иначе и пищните сватби не ме привличат. Просто купонче с най-близките приятели и тук таме някой роднина.

Elileni, вашето е било по-драматично  Joy

# 413
Гледам за сватби говорите - със или без сватба важното е човек да се чувства добре. Аз имах прекрасна слънчогледова юлска сватба, която не бих заменила... иснимчици ще ви покажа някой път. Но това е въпрос на усещане.

# 414
  • Сфия
аз също съм с юлска сватба, в далечната 1998 година. Май съм ветеранка тук. Сватбата беше от около 30 човека - малко роднини приятели. Беше нечовешка жега, помня, че нямах търпение да изхлузя роклята... Но като цяло нямам лоши спомени. Бяхме млади, весели, морето до колене. Няколко месеца по-късно решихме, че е ред на следващата важна стъпка-дете. Стана факт от първия път. Подкрепям семейството. Моето лично мнение е, че ние сме едно цяло. Казват ми, ами да, ама ако не бяхте женеи, щеше да получаваш детски надбавки примерно. Въпреки всичко не си давам брака за детски надбавки. Мое мнение.

# 415
Казват ми, ами да, ама ако не бяхте женеи, щеше да получаваш детски надбавки примерно.

Честно казано, който ти го е казал това е егати и комерсиалната личност. За мене няма по-хубаво нещо от създадено здраво семейство, деца, внуци и т.н. До къде се докарахме мамка му! Често се чувствам като единица в обществото с това мое мислене.

# 416
imam nadejda  ЧЕСТИТОООО   bouquet

vanesska - тази част с подготовката на сватбата е най-весела е поне на мен ми беше много весоло и приятно.

Мая06 много ти благодаря за поздрава  Hug

nimfi4ka, she moto, Eleleni, mayanka, Пепито   ( ох, дано не съм забравила някой ) много ви благодаря  на всички  newsm51 , празника ми стана още по готин от толкова много поздрави. Благодаря много  Hug Hug Hug

# 417
Аз днес прекарах по-голямата част от деня си навън с майка ми и после с най-добрата ми приятелка. С майка ми ходихме до църквата да се помолим всичко с бременността ми да е наред и да запишем молитвичка за утре сутринта, защото все по-рядко ходя на църква- главно по празници,  и се моля  главно когато се притеснявам за нещо или когато ми се случи нещо лошо, а това не е много хубаво...  Като отидох в църквата си спомних колко лоши постъпки съм направила тази година и сега осъзнавам, че всичко се връща.. рано или късно и по какъвто и да е начин... Оставих 2 оркестъра без работа и единия от тях още са така, защото отидохме на тяхното място, а само там ги искаха Sad Намразих мой колега, който просто беше изнервен и ми крещеше няколко седмици подред и настройваше другия колега срещу мен..Налетях му на бой, напсувах го по микрофона, защото ми опъна нервите,...  Аз чувствах наистина омраза към него и то месеци наред... докато не ни махнаха от работа заради караниците ни, а после направих така, че да не е със нас няколко месеца..А той тогава ми се извиняваше и се чувстваше зле..
Не мога да повярвам каква гаднярка съм била през това време ..
Охх, много се разписах пак... както и да е, надявам се молитвите и вярата ми да помогнат всичко да се развие добре...
Апък днес наистина прекарах много хубав ден, чувствах се все едно,че нищо ми няма Simple Smile))

nimfi4ka  И аз  се чудех защо повечето бременни вървят като патки, но майка ми ми каза да изчакам да надебелея и тогава ще разбера  Grinning Laughing Та днес краката ми се претъркаха именно защото не вървях като патка а си стъргах сланинестите вече бутове един в друг  Laughing Мале, много съм надебеляла, хора, вече съм с + 8 кила!

imam nadejda  Честито! Наистина е по-хубаво да се ожените след като родиш, за да можеш да се забавляваш и да празнуваш истински, с много танци , а не сега да внимаваш и едвам да стъпваш Simple Smile Аз се радвам много, че съм се омъжила не бременна, защото си изкарах супер и се скъсах от танци с моя любим Simple Smile

Elileni  Ако бях от Варна веднага бих те поканила на кафенце или разходка, но си ми далеч, дано да имаш скоро нови познанства, защото без излизания е много кофти... апък на леглото цял ден е ужасна скука.. Колкото и да обича човек да мързелува, понякога е прекалено, аз пък каквато съм- още от детската градина не можех да лежа и да спя наобяд и докато другите спяха, аз си играех.. или ревях за мама  Grinning И сега пак не мога да спя,. разликата е че не рева за мама и не си играя.

Vanya Damyanova  Честита годишнина! Пожелавам ви винаги да се обичате, да се разбирате, да се уважавате, никога страстта ви един към друг да не стихва и завинаги да останете едно сплутено и щастливо семейство!   bouquet  bouquet  bouquet

Ехх как искам на моята 1ва годишнина да съм поканена от мъжа ми в Море от любов! Това ми е мечта от малка.. но уви, само мечта Heart Eyes Знае ли се, може пък тогава да ме обича още повече ако съм истински герой и успея да спася бебчето ни, и тогава наистина може би ще заслужавам Море от любов!  Simple Smile

# 418
Олеле, аз наистина съм била много досадна.. вижте какви големи публикации пиша..  Grinning Grinning Кой ще тръгне да ги чете целите  Grinning Grinning

# 419
Al3xA първо ти благодаря за хубавите пожелания , да ти се връща и на теб тъпкано  Hug

Всеки греши и прави глупости, важното е когато човек си осъзнае грешката и признае на глас за нея това означава , че съжалява което е много важно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт