Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да отида за фетална морфология след 15 г.с. в Пловдив?
Препоръчва ли се задължително амниоцентеза за жени над 35 години?
Трябва ли да спра приема на фолиева киселина в 4-тия месец от бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да отида за фетална морфология след 15 г.с. в Пловдив?
-
Препоръчва ли се задължително амниоцентеза за жени над 35 години?
-
Трябва ли да спра приема на фолиева киселина в 4-тия месец от бременността?
-
Как се броят месеците по време на бременност?
-
Какви са рисковете при изследване с висок риск за синдром на Даун?

, но бяхме на една с много приятели на младоженците и мааалко роднини отделени на една маса. Водещата беше уникална и стана наистина голям купон. Та от тогава все я давам за пример. Иначе аз си представям майска или септемврийска сватба, за да не е в жегите и нали тогава има повече почивни дни, покрай празници. Пък ще имаме гости от София и трябва да се предвидят тези неща. Важното е живи и здрави да сме.
. Майка ми не беше толкова забавна, защото тя очакваше, т.е. беше почти сигурна. Майчинска му работа 

. Иначе живеем точно на базар "Левски"
. Иначе и пищните сватби не ме привличат. Просто купонче с най-близките приятели и тук таме някой роднина.
, празника ми стана още по готин от толкова много поздрави. Благодаря много
Намразих мой колега, който просто беше изнервен и ми крещеше няколко седмици подред и настройваше другия колега срещу мен..Налетях му на бой, напсувах го по микрофона, защото ми опъна нервите,... Аз чувствах наистина омраза към него и то месеци наред... докато не ни махнаха от работа заради караниците ни, а после направих така, че да не е със нас няколко месеца..А той тогава ми се извиняваше и се чувстваше зле..