Отговори
# 435
imortisha, добре дошла! Другите май пропусната да ти кажат, че нито БХС, нито ФМ се поемат от ЗК. Аз също не съм записана на ЖК, но само защото личната не иска да ми даде направление преди 12 г.с., а сега съм края на 9. На 17 август съм на преглед, който явно е нещо като или направо ФМ, та ако там се види нещо обезпокоително тогава мисля да правя БХС, но просто ей така май не искам да се филмирам.
imam nadejda, на мен преди ми се е случвало това от преумора. Аз направо си усещам защипания нерв и се спуска по левия крак. За сега този нерв се обажда само като се намествам от време на време в леглото, но съм почти сигурна, че като натежи корема и като се увеличи таза повече ще ми прави проблем, освен ако не реши да се намести тогава.
nan4etoo, Имаше една тема в "На кафе" мисля предпоследната седмица от сезона. Може да ядеш сушени сини сливи. Чайовете и кафето не ги споменавам, защото те май не са добра идея. Грейпфрута също помага. И най-вече позата, която заемаш в тоалетната. Сядаш на чинията, вдигаш краката на 10-ина см, слагаш лактите на колената, подпираш главата (или прегръщаш колената) и така се изправяли червата. Аз от време на време пия хранителни ензими (като се сетя) и те май също помагат. Избягвай да ядеш запичащи неща като препечени филийки и солетки.
SAVETO85, много хубава сватба. Ние с теб сме почти адашки.
Al3xA, и на мен не ми дава да ти видя снимките. А това с харченето го обяснявай с хормоните  Wink
Rou, добре дошла отново!

# 436
nan4etoo има няколко варианта които може да пробваш.
сутрин на гладно 1-2 кивита; 1-2 ябълки; топла вода смед една чаша; едно или две детски пюрета от ябилки или сливи; чувала съм от мами че една-две лъжички сладко от рози също помага. Ако е много зле работата консултирай се с личната или гинеколожката да ти изпишат свещички. И разбира се движение, аз рядко имам такива проблеми но като се разходя за час, ми помага. Това с пюретата също ми действа.

# 437
 blagodarq vi mnogo ....  predavaneto  go gledah .. i pozata ne pomaga ...  a az si mislq 4e ot tova 4e ne se spritam  me boli tolkova taza ... i sega sam reshila 2 3 dena samo v legloto i da vidq kakvo shte stane ...

# 438
Ей, вярно, че и сладкото от рози помага. За детските пюрета не бях чувала

# 439
  • София
nan4etoo , на мен ми помагаше активия или круши и смокини на гладно сутрин,а като ги изям ,пийвах и по 1-2 чаши вода. А иначе ако нищо не ти помага, със сигурност има какво да пиеш-Дуфалака е разрешен, както и някакви свещички,но не знам как се казват. Така че спокойно има безвредни неща,които може док да ти изпише. Ама пробвай първо всичките съвети-дано нещо помогне Peace

# 440
Hi момичета, благодаря!
Алекса как ти е профила във фейс-а, че трябва да те ад-нем в приятели?

imortisha, и аз няма да правя БХС, а ФМ 17-18г.с. според Док няма смисъл по-рано!

Днес е такава жега, а аз съм на работа и май има магнитни бури, че ме боли главата.

# 441
she_moto   Имаш ли профил там? Ако имаш би трябвало да ги виждаш, ако искаш предложи ми приятелство, може би като не си ми в "приятели" да не е разрешено показването.

Охххххххххх писна ми момичетаааааа , пак преядох, не мога да дишам, как да спра да ям????
Вече съм на 3 порции манджа, 3 сладоледа, 1 огромен пакет солети, 1 вафла и 1 ябълка  Shocked Confused Cry Защо не се спирам, станала съм като слон, и дебела и надута и пак не спирам! Няма нещо което да ме спре май  Tired

# 442
Al3xA, чети списание, гледай филм или играй игрички във фб, докато ядеш. Така ще ядеш бавно, а като ядеш бавно ще усетиш засищане по-бързо. Сипвай си в малки чинийки, за да ти изглежда, че ядеш много. А тези 3 порции манджи са за деня или на 1 ядене?
Между храненията яж ядки и пии вода, за да ти се пълни стомаха и да намалиш глада

# 443
  • София
she_moto, добра идея е това с малките чинийки.
Al3xA, доста си хапваш,но явно си си била слаба и организма наваксва. Аз ако изям толкова,направо ще стана до раждането не 100,ами 200 кила hahaha Точно в момента чета едно списание и ще ви напиша какво пише в него на кратко:
1.Изхвърлете огромните чинии-това което каза и she_moto
2. Заменете олиото със зехтин
3. Пийте преди ядене 2 чаши вода
4.Да спим достатъчно, безсънието засилвало апетита Laughing
5.Не яжте сосове-майонеза,горчица и т.н.
6.Научете се да си сервирате с 20 % по-малко храна.
7. Не си слагайте наблизо храна пред очите. КОлкото е по-далеч,толкова по-няма да се сещате за нея.
Най-приложими ми се струват 2,3 и 5 Wink
Това е в общи линии,Алекса. Ако можеш да спазиш поне някои според мен ще има ефект. Ти казваше,че ядеш доста сладко,може би ако не си купуваш предварително,т.е като не ти е пред очите,може да не ти се дояжда нон стоп Laughing
Ама по принцип аз не съм слаба както написах вече 100 пъти,тъй че съвети от мене.... hahaha

Аз се сетих да ви питам- Кога се започва с кремовете против стрии?

# 444
Al3xA скоро ще си имаш едно човече, което ще реве за мама, както вика баща ми "Колелото се върти". Ако беше във Варна, аз щях да те изпреваря за поканата за кафе. Много си искрена и емоционална и това пълни темата с настроение, пиши си без свян  Grinning.
За хапването, аз също се притеснявам за себе си, почна ли да маам, нямам спирка. Сега малко го карам разделно и хапвам три пъти хубаво-големи порцийки и е добре.. ама разкарах сладкото и тестото (ям само спагети и паста). Ако се отпусна отиде коня у ряката. Проблема с глада за сладко си го решавам с плодчета.
П.С.: И аз не ти виждам снимките, а имам профил.

SAVETO85 - много хубави снимки, личи си че се обичате много  Heart Eyes!

imortisha Добре дошла в темата  Hug! Другите момичета са ти отговорили, но да кажа за себе си. Мене ме регистрираха в 12 седмица, БХС и ФМ не се поемат от ЗК, аз реших да правя само втората ФМ (след 16 г.с.).

imam nadejda и аз имам болки в кръста, особено ги усещам като мия чиниите, но се търпи (до преди да забременея нямах оплаквания).

nan4etoo аз лично всеки ден си ходя, нямам проблеми, а проблемите в тази насока ме ужасяват. Горещо бих ти препоръчала Хуск, Биогая, много вода и пресни плодове.

Rou помним теееее  Hug!

she_moto на мен ЛЛ ми даде направление в 8-9 седмица, ама да ти отказва.. Някои момичета даже са записани тогава.

nimfi4ka аз си имам мас  Mr. Green и мисля да започна да се мажа като захладней малко.

# 445
nimfi4ka, вярно е, че Al3xA е слабичка. Видях и снимките.

И аз се чудя за тия кремове и какво да е точно, че моя корем вече почна да се подава повечко. Имам 1-2 стрии на дупето и то беше покрай едно боледуване за 2-3 дни, когато не можех да сложа нищо в уста и дънките ми падаха. Явно сериозно съм била отслабнала и то за няколко дни. не си личат много, но това ми говори, че съм склонна да образувам такива неща и трябва да почвам вече с мазането. Мисля си дали не трябва да е някакво олио, нали идеята е да има омазняване на кожата, за да не се цепи.

Elileni, аз и звънях в 7 г.с и тя чак ми се накара след като съм ходила на гинеколог не бил ли ми обяснил той, че преди 12 г.с. не можело то така. Като специалист е много добра, ама дойде ли ред за направление става проблем. Преди с колената ме беше побъркала. Д-рът не иска да ми дава тежки лекарства и лечението продължи дълго, а тя се сърди защо искам постоянно направление. Както и да е да мине и предстоящата седмица и прегледа на 17 август и я почвам. Да видим само дали ще настоява тя да ми води жк

# 446
Абе незнам, това моето стана световен проблем  Grinning с който заедно не можем да се справим  Mr. Green
Много ми е забавно иначе ама да не ми казвам как ми се стържат и се притъркват вече краката ми, имам доста целулит и корема ми е като в 5ти месец.. апък преди да забременея беше плосък!
she_moto  Гледам филми, стоя на компютъра и гледам тв и това не ми пречи да ям едно след друго, а май още повече ми се яде щото не усещам как унищожавам нещо, после второ, трето.. и така докато не ми стане супер тежко! 3те порции на едно хранене + 1 сладолед и вафла.

nimfi4ka
Точно това е, че и аз ще стана 100 кила Sad

Май единственото ми спасение е да съм навън, там поне не ям чак толкова, ама пък не мога нон стоп да съм навън! боже мой! мъжа ми няма да ме познае другия път като си дойде  ooooh!

# 447
  • София
Точно за пред телевизора и компа и аз това щях да кажа,като се зазяпам нещо и съм унищожила чинията,а все едно нищо не съм изяла. Аз това избягвам да го правя,че не ми влияе добре.
Алекса,няма да станеш 100 кила,сигурна съм Laughing, ама ако можеш и искаш,намали сладкото най-вече според мене. 3 сладоледа бая ми се вижда, пробвай поне по един на ден Laughing

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 19:27 от nimfi4ka

# 448
  • София
Аз започнах да се мажа още откакто забелязах, че дрехите ми отесняват.
Майка ми ми изпрати от Англия крем, който е за много суха кожа и за бременни - явно да не се напука.
Но не ми се струва много мазен и затова го редувам с бебешко олио на Джонсън § Джонсън.

# 449
Al3xA за да те успокоя ще кажа, че сестра ми качи 25 кг по време на бременноста, но излезе от родилното с -15 и повечето от останалите вече е свалила, а племенника е на 3 месеца  Wink Не, че те насърчавам, но пък излишните тревоги никому не са нужни

Общи условия

Активация на акаунт