Отговори
# 450
nimfi4ka, аз ги видях  Wink

Вчера свекито ми каза, че и с двамата била качила по 20 + кг и доооста яла с малкия (т.е. с моя). На излизане от болницата направо не и личало, че е раждала. Всичко си е до организъм. Al3xA, опитай колкото можеш да намалиш, пък като не става ще свалиш после. Пък и да не свалиш всичко важното е да си жива, здрава и щастлива - ти, половинката и бебо

# 451
  • София
Кажете ми как да видя снимките на Алекса,че съвсем ме загриза любопитството-трябва да й пратя покана за приятелство ли?

# 452
  • София
Всички май искаме да ги видим Simple Smile

Алекса направи албума достъпен за всички за ден-два примерно и после пак си го скрий, ако не искаш да ти е общодостъпен Wink

# 453
Здравейте, аз не пиша, защото още си чакам първия преглед във вторник, когато ще ми дадат направления за ехограф и тестове. Иначе си тичам по цял ден след малката, което не ми пречи да се закръглям все повече, корема ми е като в 6 месец с Лаура,но като си  го глътна за малко пред огледалото изглеждам нормално. Аз бях качила 18кг с малката и ми бяха останали 7,8 в плюс на които си и забременях сега, но предполагам,че ще ми се наложи диета заради диабета, така че си хапвам засега като за последно. Аз предния път не правих БХС, обаче тия малоумници тука така ми се накараха, че сега съм решила да правя без да ми пука за резултата, феталната морфология е много по точно и по приятно изживяване, а за нея вече ще съм си в Сф .Мисля да я правя при Марков, много my станаха хубави снимките, аз предния път така се бях шашнала ,че правих във Фемина и след 5 дни и при Марков.А да не забравя да ви кажа,че Лаура се обрина от олиото на johnson и ми казаха изобщо да не го ползваме, понеже съдържа деривати на петрола, които запушват кожата.  Хубав ден от нас

# 454
Момичета, какво ви е мнението за безкофеиновото кафе? Откакто съм забременяла си позволих онзи ден да пийна едно такова и днес пак. Вие пиете ли?

# 455
a_tita, ти и кофеиново да пиеш от време на време едва ли ще е проблем. Една приятелка си е пила по едно кафенце сутрин и сега си има живо, здраво детенце.

# 456
Аз като се присетя през 3-4 дни или като много ми се спи си пийвам по 1 кафенце. По принцип никога не съм била голяма кафеджийка Simple Smile С първата бременност Док ми каза към 6-тия месец да пия по едно кафе, че ми беше ниско кръвното и залитах чак, та и тогава си пийвах.

# 457
a_tita Aз си пийвам всеки ден едно рядко от 1 ч.л. Нескафе, пробвах да го спра, но главата ме скъса..

# 458
Аз също пия по едно кафе всяка сутрин ,Нес с кондензирана сметана . С предната бременност го спрях някъде към 6-я месец,защото получавах киселини.За тази ще видим,ако нямам ще пия до края,че с това ниско кръвно,сутрин си е направо трагедия.

# 459
Zdraveite na vsi4ki fevruarski mami:)
Pozdravlenija za hubavata tema:)I az se zapisvam kum fevruarskite mami!Leka i spokoina bremennost na vsi4ki!!

a_tita,az pieah prez parvata bremennost bezkofeinovo kafe do kum 4 mesec,sega sa6to pih do predi sedmica no zapo4na da mi se gadi ot mirizmata na kafe i go sprjah.Ne mislja 4e 6te ima6 problem s bezkofeinovo kafe,ako ne mi se gade6e ot nego sas sigurnos 6tjah da si prodalza da si go pija do 9-tija:)

Spokoen den na vsi4ki! Peace

# 460
  • Сфия
lyuckanova, nan4eto, пишете на кирилица, момичета, а не на маймуница! Четете правилата във форума, че накрая ще ви забърше модератор...[/size]

# 461
Здравейте,видях,че говорите за кремове против стрии.И аз още не съм започнала да се мажа,но в тази жега не ми е до това,а се и чудя какъв крем да си избера.Имам една позната,която роди скоро,няма нито една стрия,лекарката и казала сутрин да пие сок от моркови за еластичност на кожата,кремовете не помагали много.Та мисля и аз да опитам да пия такъв сок,макар,че хич не ми е от любимите,дори ми се  Sick от него.Лека вечер на всички.   bouquet

# 462
  • София
Хе-хе, щом вит. А е противопоказен при бременни, не трябва да се прекалява и със сока от моркови.  Peace

Иначе свещички, к. стават за бременни, са евакю.

# 463
Не съм била слабичка!!! Висока съм 171 и бях 62-63 кг и то след сума ти диети, щото до преди 2 години бях 66-67, стигала съм и 70.. Слабичка може да кажете на някоя 50 кила дето е.
Сега съм 69-70кг Sad Вижте колко съм качила за 2 месеца.. а имам още 7 Sad Кво се оплаквам пък аз, ям като прасе, а после се оплаквам!
nimfi4ka С кремовете аз почнах вече тьй като аз дебелея още от първата седмица на бременността.. Мисля, че именно сега е момента да почваш. Нали след 3ти месец по принцип се усещат промените в тялото. Аз се мажа през 5-6 дена   Laughing  Абе нямам думи, аз съм се оставила съвсем на произвола ,...

Elileni Мерси за милите думи   bouquet Явно хора които не са ми в приятели не могат да ги видят. Там съм Aleksandra Lubomirova Toncheva. Ако искаш прибави ме Simple Smile)

Апък за снимките и за сватбата, да не останете разочаровани - имах съвсем обикновена сватба, малка и с роднините и не съм много нагиздена булка, за мен беше важно хубавото изкарване и самата тръпка Simple Smile  Мисля, че направих снимките достъпни, дано да съм успяла, че не разбирам много..

Женя 83  Успокояваш ме до някъде, но проблема е, че аз както съм тръгнала, незнам дали няма да кача 35-40 и накрая да ми остава да свалям 25-30 кила щото това ще е непосилно.

ОЛе ако знаете одеве като бяхме аз и сестрата на мъжа ми на гости на майка им
колко се смяхме  Grinning Grinning Свекъра се напи от кеф, че им ходим на гости и започна да пее, и 1 час ни пя, ама човека има само 1 зъб и едвам му се разбира какво говори апък пее в Joy Записах му и клип, корема ме заболя от смях  Laughing При тях винаги е забавно  Simple Smile

# 464
Като си чета постовете и все едно нямам никакъв проблем за който да се тревожа, май съвсем отписах тая киста, почти не се сещам за нея освен като ме заболи.  Ааа и като дойде деня в които да ми изпраскат инжекциите с мъжки човешки хормон също се сещам де  Grinning Ще стана дебела и космата  Laughing Охх не е истина!
Абе само си искам Малкия Айкш или малката Айкш жива и здрава и това е  baby_neutral
Ако се чудите какво е това Айкш - преведено означава Алекс, Моят мъж така ми вика, защото мама му разказа веднъж как като малка съм се наричала Айкш, а не Алекс,
На майка ми пък съм викала - Оши (Роси)
Сега моето мило ми вика - Айкш, на мама вика - мама Оши, апък ние му викаме Юян (Илиян).
Малко сме странни, ама през 50% от времето в което сме си двамата си говорим на бебешки и той говори мнооого сладко на бебешки  Party

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 20:58 от Al3xA

Общи условия

Активация на акаунт