Февруарските гадини и зверчета с кеф омазват с пясък своите дупЕта (34)

• 25 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ох, Ника, абе явно имаш и ти някакви вътрешни терзания за работата и офертите.  Thinking Ти не си човек, дето му трябва външна мотивация (или поне такова чувство имам  Crazy ), та сигурно ако се появи перфектната оферта, ти самата ще усетиш и ще наредиш приоритетите.... ъъъ... имам предвид децата - кой на градина, кой при баба и дядо (хем да играят с брат'чедите  Flutter ). Иначе е повече от похвално, че те одобряват тук и там, малко да ти се повдигне самочувствието, че си пълноценен и можещ човек, а не проста майка.  Crazy hahaha

Танче, съчувствам ти с пълна сила за утре!  Hug И аз подкрепям мнението, че пред Андреа трябва да си сложиш най-благата усмивка и да симулираш още със ставането бодрост и ентусиазъм относно предстоящото събитие и да поддържаш това състояние до момента на раздяла, ако ще после да се хвърлиш разревана в най-близкия до яслата храст.  Crazy hahaha Напълно сериозна съм, това е моята стратегия за 20-ти септ., който наближава между другото със страшна сила.  Confused

# 661
Таня г стискам силно палци утре всичко да мине безпроблемно Hug
Ника всички сме с теб и знаем че ще вземеш най -доброто за теб решение Hug

# 662
  • София
Благодаря ви момичета!  Hug
Със сигурност утре ще тръгнем с усмивка, въпроса е, че след това най-вероятно ще използвам стратегията на Юхуу.
Така или иначе не мисля да я оставям повече от няколко часа, дано и двете издържим поне до 12 Simple Smile

# 663
  • София
Танче, моят съвет сигурно ви е втръснал - ама иди и се почерпи по повода, яслата не е страдание /сама ще го установиш след време Laughing/. Вас в 14-та ви приеха, нали? Много добра се води в района, да не кажа най-добрата, грежат се чудесно за дребосите.  Peace Обикновено първата седмица така или иначе ще ви карат да си я взимато по обяд, навсякъде по яслите практиката е такава, и чак после остава да спи.
Стискам силно палци на Андреа да и хареса и със спокойно сърце да я оставяш сутрин!  Hug

Извинете, че ви занимавам с моята дребна душица и терзанията ми относно работата.  Hug Да, силно съм раздвоена и изобщо не съм сигурна, че ще постъпя правилно ако заработя. Също така баш сега не сме притиснати финансово като миналата зима, и спокойно ще си живучкаме и без моя евентуален доход. И съм аЦки изненадана, че след толкоз години отсъствие наистина някой се заинтересува да ме вземе на работа с две малки деца /па макар и на най-ниското ниво/, да - това гъделичка простия майчунгел.  hahaha
 Hug Hug Мненията ви са ми много полезни!

# 664
  • York
Таня, стискам палци. При нас този момент ще дойде на 03.10  Confused
Ника, аз бих започнала работа. Дори в момента си търся такава. И ние не сме чак толкова затруднени финансово, но и аз вече имам нужда да съм сред хора. Липсва ми контакта с външни лица. А и бъдещите планове изискват един доход плюс, не че няма да се справим и без него, но друго си е Rolling Eyes

# 665
Добра ви вечер, дами!

Танче, дано утре мине възможно най-леко и да се адаптира лесно сладката Андреа! Пък че ти ще си поплачеш- то е ясно.
Ралинко, страхотно розово потвърждение!  Hug
Никич, не ти е лесно, ама съм сигурна, че ще вземеш най-доброто решение. Стискам палци!
За зъбите- до 15 успявах да ги преброя, напоследък не ми се отдава, но ги смятам да са още толкова.  Mr. Green
Благодаря ви много за комплиментите към мен- приятно ми стана от хубавите ви думи.  Hug Не знам дали ще си спазя максимума от 15 кг, който си бях наложила, но ще гледам да не стигам предишните 23. Та, Мериян, далеч си от правилната цифра, душичка- предният път започнах от 48 и стигнах до цели 71 кг. Сега стартирах на 50 и съм 61 кг. в момента. Все още не ми е дотежало и скитосваме с Аля с количката или триколката по улиците, но баирите вече ги усещам и го карам по-бавничко. Иначе на сватбата си потропах хубаво, даже и на кръстницата играх с тортата.  Mr. Green Така ми липсват танцитеееее! Sad
Да кажа, че тая нощ ни е първата без пампи. Дано да няма аварии!  Laughing Аля напоследък много ме разсмива с бръщолевенето си. Днес сме на вълна Барби. Разнася една кукла в ръцете си, аз й пускам едноименната песничка на Роси Кирилова в YouTube, тя танцува и пее: "Бара, Бара, Бара, Бара..." и като я питаш как се казва куклата, пак това отговаря. Казва "охлю и мина"- охлюв и мида, "дъра"- чадъра, "оля"- леля, Нини и Нани- Ники и Тани, вече произнася чисто Р- вика кучетата по имена- Тара, Брита, от около седмица и к е в употреба- преди на всички по-големи дечица викаше "бати", а сега има и "кака". Абе, супер забавно е да я слушам и гледам, ама какво ви обяснявам- вие знаете...
А, да отчета, че изпращаме свекървата на 05.09 за 3 месеца в Цюрих. Тоя път нямах ядове с жената почти никакви- добре се държа.
Уф, май се поолях, ама май имам доста неща за разказване... Ще ми се да можех и по-подробно да ви прочета, но всичко наведнъж няма да стане.Ссега ви пожелавам сладки сънища!  Hug

# 666
  • До Балкана
'Драстиии!
Да се появя и аз, че срамота - стоя си вкъщи, а съм по-нередовна от като съм на работа! Embarassed
Пухи, честита годишнина! Пожелавам ви с много любов и разбирателство да изживеете още поне 10 по толкова заедно! newsm67
Таничка, страхотна си (пу, пу), но като те видях как тропаш ръченицата и ми се сви под лъжичката! Hug
Рали, честито ви розово потвърждение! Много се радвам, че всичко е наред! Heart Eyes
Ника, сигурна съм, че ще избереш най-доброто за теб и децата! Много е хубаво да те викат на интервюта, аз поне много се вълнувах!
Танче, успех утре! Дано Андрея понесе първият си ден на ясла спокойно, а на теб кураж, защото съм сигурна, че ще ти е нужен повече! Целуваме ви! Hug
Деси, добре сме, благодаря, че питаш, Диманка е разкошна - не можем да и се нагледаме вкъщи! Борката още вчера беше по-добре, но исках днес да потвърдя. Само със спането имаме проблем, пиши много, давам нурофен да не би да го боли нещо, но продължава! Дано се успокои, че и той не може да се почива. Аз пък се тревожа, че от няколко дни Бо не иска да ходи навън - иска или в количката или да го нося. Огледах му краката, обувките - няма ранички или нещо такова. Какво му стана?! Thinking
Юху, таз манджа и аз ще я направя, но подозирам, че ще си я ям сама - никой не яде тиквички, но и аз съм човек пък, омръзна ми от техните меса! Crossing Arms
Пропуснах нещо, но не мога да се сетя! newsm78 Ще ме прощавате! Отивам да спя, че и тази нощ се очертава зле!

# 667
  • София
Абе, супер забавно е да я слушам и гледам, ама какво ви обяснявам- вие знаете...

Да бе, знаем си...  Crossing Arms Някои хлапета не говорят още, много моля!  Naughty Диди все още е на мънкане, сумтене, отделни срички, в които наистина има звук и т.н.  Crazy Ник'ви думи, нищо!  bowuu
Иначе се радвам, че си добре, Танче. То ти личи - направо цъфтиш!  Heart Eyes

Далче, Диди ми прави същите номера - до преди известно време даже излизахме навън на кратки разходки без количка и нямаше проблем - търчеше си и си обикаляше като айляче!  Crazy Но напоследък се тръшка по земята (без да мрънка обаче), пълзи на 4 крака, въргаля се в мръсотията (а какво чистофайниче беше ехеее...  Rolling Eyes ), не ще да ходи. Обаче не че ѝ е минал мерака за ходене - ако я заведа с количката и я хвърля в НСА си ходи като пич.  Crazy Но пък и в количката не ще да стои (ама кой я пита  Crazy , не мога да я нося от НСА до нас). А не е изморена или нещо подобно, вкъщи като се приберем и си вилнее доволно. От обувките не е - с кецове го прави това, със сандали, които са ѝ леко големи и боса също (на игрището за плажен волейбол я пускам боса и окото ми не мигва).  Crazy Вероятно е поредният период, който трябва да се изживее.  smile3544

# 668
  • До Балкана
Юху, точно така е и при нас, Ако трябва да се придвижим от точка А до Б пеша не иска, но стигнем ли до някъде където да заседнем си играе, щъка изкачва и слиза по стълби, баирчета като мантра по 100 пъти! Дано е период, защото като гледам разни познати как си водят децата за ръка без проблем и само съскат, че щял да стане 100 кила ако не му махнем количката. Не, че се впечатлявам от тези съсканици, просто ме дразнят и ще си го кажа на някой!  #Cussing out

# 669
  • София
... като гледам разни познати как си водят децата за ръка без проблем и само съскат, че щял да стане 100 кила ако не му махнем количката. Не, че се впечатлявам от тези съсканици, просто ме дразнят и ще си го кажа на някой!  #Cussing out

Моля?  Tired Сериозно ли си позволяват подобни коментари? Пфф...  Crossing Arms Какво значи да му махнеш количката? Егати тъпотията. Все едно е пристрастен или му пречи по някакъв начин.  Tired Аз количка не махам, освен ако видя съвсем отпор от страна на ДидиNaughty Ся си знае - казвам ѝ, че излизаме и тя си ходи при количката, не роптае. Освен това тя е от типа деца, които не се нуждаят от моето присъствие и може да си хване пътя и хич да не се обърне да ме търси. А аз не се чувствам добре в ролята на овчар, т.е. да я гоня и паса  Crazy, така че предпочитам да бутам количка до места, достатъчно просторни, където да я пусна да вилнее.  Rolling Eyes Есента и зимата сигурно няма да правим редовни разходки, особено ако ходи редовно на ясла, която между другото е до нас и можем и на ръце, дет' се вика, да я занесем. Вероятно тогава ще почнем да се разделяме с количката. Иначе Бо наистина изглежда на по-голям от възрастта си, може коментарите да са свързани с това - примерно да им прилича на 2+ годинки момченце или нещо подобно. Щото иначе е много тъпо изказване. Не че не сме се наслушали на всякакви простотии. Аз не си спомням дали ви казах, със сигурност споделих в темата за абсурдни реплики, свързани с кърменето, следния бисер, роден от една позната (да я наречем условно така, че не ми се обяснява кой кум, кой сват Mr. Green), 2-3 дена след раждането: "Ми тооо, нощното кърмене е толкова демоде!hahaha Та и тия твоите, Далче, трябвало да отказваме децата от количките, пф!  hahaha

# 670
  • София
Добро утро!

На мен ми е едно такова...есенно Crazy За това ви сложих и листо.

Танче Г, дано мине леко този важен ден Hug Чак и на мен ми се свива корема като ви мисля.

Танче, изглеждаш супер Simple Smile

Деси, снимките на Диманка са разкошни.

Ника, дано си избистриш нещата и се чувстваш сигурна в решението си. Па, що не си останеш на топло и тази зима Mr. Green

Ние сме се поизнервили нещо Confused.. Ясен не говори (освен санскрит). Количката я ползвам само за товарене на торби. Ходим си за ръка. Имаме някой разногласия по пътищата но слуша общо взето.

# 671
  • София
Добро утро!
Ел, мерси за закуската!  Прекрасно изглежда, бих смотала поне 3  Blush
Танче Г, сетих се, че забрвих да ти пожелая леко и безаварийно!  Hug Знаех си аз, че васермана го пропускат винаги, мен с каката ме връщаха  Embarassed Чакам да кажеш как мина!  Hug Hug Hug Hug
Ники, аз бих започнала работа. За предпочитане с перспективи за развитие. Мисля, че това ще ти повлияе добре на самочувствието, ще те направи и още по перфектна майка (макар че при теб не виждам накъде по-перфектна), а и една заплата отгоре винаги си е в плюс да постреляш за децата, дет се вика.  Hug Успех, каквото и да решиш! И голямо браво за бибата, при нас този период беше около 2 месеца. Whistling
Мяу, що не видях кога тръгва Люси на ясла... щото съм блейка, вероятно.  Crazy
Диманка е прекрасна, Съни, но ти си го знаеш де  Heart Eyes
Далче, Софи понеже беше като гюлле, ползвах количка до 3 г +. Не е 100 кила, вЕрвай ми, а на такива, директно бих теглила една леко ... как да кажа, недотам любезна приказка  Whistling
Юху, щом тръгне на ясла, гледайки от по-големите деца и Диди ще почне да говори и ще ти липсва нечленоразделното мучене (така му викам аз на това говорене, не искам да засегна таз сладурка Диди, която страшно много харесвам  Heart Eyes)
Хмм, явно в нашата ДГ имат други виждания, казаха ми колкото по-рано може, даже ако може от първия ден да е за цял ден. Аз няма да мога де, ама се зачудих на различното мнение... с децата щял да работи детски психолог. Ще споделя. Много ми е притеснено и странно.
Хубав ден ви желая, моя ще е адски натоварен, от 6,30 съм на крак, даже вече сготвих обяда и излитам да плащам такса за ДГ и да вземам изследвания от педиатърката. Пожелайте ми успех.
 Hug

# 672
  • Плевен
Здравейте, момичета. Благодаря за хубавите пожелания. Дано се сбъднат всичките. Мале и Августин тръгва на ясла от 07.09, ама на мен по-скоро ми е едно празнично, отколкото да ми е притеснено. Ще става ученик милия ми син Simple Smile...В тази ясла майките влизат с децата първоначално. После си го взимам на обяд няколко дена и...чак тогава го оставям. Вероятно тогава ще почне и пищенето,съответно и притеснението. Пък..може и да му хареса и да си му е добре там..Знае ли човек...Ох, айде някой да се връща от ясла и да споделя преживявания и емоции.

# 673
ДУ  Grinning !

Чудесна есенна закуска  Flutter ! Аз съм на вълна лято още!

Таничка, стискам палци Андреа да понесе добре промяната  Hug !

Ника, като те прочетох чак на мен ми се приходи на интервю  Crazy ! Браво за бибата  !

Деси, Димана е очарователна !

Далче, я вземи ги нахрани тия коментатори както можеш  Mr. Green ! Много съм зла и заядлива последно време , чакам някой само- А -да ми каже, и да го изям с парцалите  Twisted Evil !

Таньорче, да кажа и аз, че изглеждаш прекрасно ! Както и Рали ! От бременните само върху вас имам наблюдение, но сигурно и другите са така  Wink !

Рали, аз отдавна те броя бременна с момиченце, туй потвърждение е за самите доктори, ние си знаехме  Hug ! Представям си къдрици и сини очи  Blush , една малка нежна госпожица !

Ние сме добре, като цяло !
Почвам курс по Английски, ш`са образовам  Crazy ! Да съм солидарна с Рая, да сме две ученички в семейството !

Кофти , че пропадна срещата, няма такава изродщина просто  Confused! Нервите и главоболията са на сметката на  Яна за жалост, която бе така добра да се заеме с организацията, пък накрая само ядове... Дано да се получи за следващите дати, аз за жалост няма да мога да присъствам най - вероятно .

# 674
добър ви ден Simple Smile

леле, терзания имате за яслата почти всички. дано всички малки душички да са готови и да им хареса там. аз от март месец се опитвах да живея с тази мисъл /че ще пращам Амели на ясла/, понеже тогава ми беше първото интервю за работа. за разлика от Ника, обаче мен не ме искат Simple Smile Simple Smile т.е. мноого добре мина срещата, но до там, повече не са ме търсили. юни месец пак ме поканиха от една друга фирма, но до момента и от там такъв резултат, та.... радваме се една на друга с малката. и тя нещо не е на кеф тези дни. сутринта я изведох на разходка, а тя и грам не пожела да върви и се прибрахме на 5тата минута, понеже количката остана в колата на баща й.  Crazy и от няколко сутрини мрънка безумно!  Confused Confused преди си лежеше в леглото, докато се наканя и аз да стана, сега.... мрънка и не ме оставя на мира. може и заради гърнето да е  Thinking ся ми дойде на ум. щото е суха след нощен сън. как ви се струва информацията, че човече на 1 год. и 6 м. и само два зъба? изникнаха едновременно около годинката и вече половин година нищо.  Rolling Eyes взе да ми става странно. справя се с храната де. само месото й пасирам. успешно хапва всичко нарязано на парченца, но тез' зъби...... къде се изпокриха, не знам.
Юхуу, аз все си мислех, че живеете в Търново, не знам защо. ейй, много готино, че т сте толкова много от февруарските майчета в Сф, ако решите да се събирате ще е като мини национална среща Simple Smile
излишно е да казвам, че бременеещите мами са прекрасни  Hug
ох, отивам, че Амели днес е типична госпожица, при най-малък отказ за нещо, сяда на земята и си покрива лицето с ръце и ще плаче - много разстроена.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт