Ти не си човек, дето му трябва външна мотивация (или поне такова чувство имам
), та сигурно ако се появи перфектната оферта, ти самата ще усетиш и ще наредиш приоритетите.... ъъъ... имам предвид децата - кой на градина, кой при баба и дядо (хем да играят с брат'чедите
). Иначе е повече от похвално, че те одобряват тук и там, малко да ти се повдигне самочувствието, че си пълноценен и можещ човек, а не проста майка.

И аз подкрепям мнението, че пред Андреа трябва да си сложиш най-благата усмивка и да симулираш още със ставането бодрост и ентусиазъм относно предстоящото събитие и да поддържаш това състояние до момента на раздяла, ако ще после да се хвърлиш разревана в най-близкия до яслата храст.
Напълно сериозна съм, това е моята стратегия за 20-ти септ., който наближава между другото със страшна сила.
Обикновено първата седмица така или иначе ще ви карат да си я взимато по обяд, навсякъде по яслите практиката е такава, и чак после остава да спи. 
Да, силно съм раздвоена и изобщо не съм сигурна, че ще постъпя правилно ако заработя. Също така баш сега не сме притиснати финансово като миналата зима, и спокойно ще си живучкаме и без моя евентуален доход. И съм аЦки изненадана, че след толкоз години отсъствие наистина някой се заинтересува да ме вземе на работа с две малки деца /па макар и на най-ниското ниво/, да - това гъделичка простия майчунгел. 
Мненията ви са ми много полезни! 
Не знам дали ще си спазя максимума от 15 кг, който си бях наложила, но ще гледам да не стигам предишните 23. Та, Мериян, далеч си от правилната цифра, душичка- предният път започнах от 48 и стигнах до цели 71 кг. Сега стартирах на 50 и съм 61 кг. в момента. Все още не ми е дотежало и скитосваме с Аля с количката или триколката по улиците, но баирите вече ги усещам и го карам по-бавничко. Иначе на сватбата си потропах хубаво, даже и на кръстницата играх с тортата. 

Ще ме прощавате! Отивам да спя, че и тази нощ се очертава зле!
Някои хлапета не говорят още, много моля!
Диди все още е на мънкане, сумтене, отделни срички, в които наистина има звук и т.н.
Ник'ви думи, нищо! 

Но напоследък се тръшка по земята (без да мрънка обаче), пълзи на 4 крака, въргаля се в мръсотията (а какво чистофайниче беше ехеее...
Но пък и в количката не ще да стои (ама кой я пита
, не мога да я нося от НСА до нас). А не е изморена или нещо подобно, вкъщи като се приберем и си вилнее доволно. От обувките не е - с кецове го прави това, със сандали, които са ѝ леко големи и боса също (на игрището за плажен волейбол я пускам боса и окото ми не мигва).
Вероятно е поредният период, който трябва да се изживее. 

Сериозно ли си позволяват подобни коментари? Пфф...
Какво значи да му махнеш количката? Егати тъпотията. Все едно е пристрастен или му пречи по някакъв начин.
Аз количка не махам, освен ако видя съвсем отпор от страна на Диди.
Ся си знае - казвам ѝ, че излизаме и тя си ходи при количката, не роптае. Освен това тя е от типа деца, които не се нуждаят от моето присъствие и може да си хване пътя и хич да не се обърне да ме търси. А аз не се чувствам добре в ролята на овчар, т.е. да я гоня и паса
, така че предпочитам да бутам количка до места, достатъчно просторни, където да я пусна да вилнее.
Та и тия твоите, Далче, трябвало да отказваме децата от количките, пф!

За това ви сложих и листо.
Чак и на мен ми се свива корема като ви мисля.

Знаех си аз, че васермана го пропускат винаги, мен с каката ме връщаха

Успех, каквото и да решиш! И голямо браво за бибата, при нас този период беше около 2 месеца. 

)
...В тази ясла майките влизат с децата първоначално. После си го взимам на обяд няколко дена и...чак тогава го оставям. Вероятно тогава ще почне и пищенето,съответно и притеснението. Пък..може и да му хареса и да си му е добре там..Знае ли човек...Ох, айде някой да се връща от ясла и да споделя преживявания и емоции.
!
! Аз съм на вълна лято още!
!
! Браво за бибата !
!
! Представям си къдрици и сини очи
, една малка нежна госпожица !
! Да съм солидарна с Рая, да сме две ученички в семейството ! 
т.е. мноого добре мина срещата, но до там, повече не са ме търсили. юни месец пак ме поканиха от една друга фирма, но до момента и от там такъв резултат, та.... радваме се една на друга с малката. и тя нещо не е на кеф тези дни. сутринта я изведох на разходка, а тя и грам не пожела да върви и се прибрахме на 5тата минута, понеже количката остана в колата на баща й.
и от няколко сутрини мрънка безумно!
ся ми дойде на ум. щото е суха след нощен сън. как ви се струва информацията, че човече на 1 год. и 6 м. и само два зъба? изникнаха едновременно около годинката и вече половин година нищо.