Деца отглеждани в чужбина-2

• 31 863
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Тъй като втори път споменавате черните и оставам с определено впечатление... Искате да кажете, че черните са единствените причинители на размирици?
В НЛ по новините/радиото дават БЕЛИ пияни младежи и девойки, които замерят полицията с бутилки и скандират как сега щели да покажат на богаташите, че те можели да правят каквото си пожелаят.  newsm78
Друга девойка БЯЛА обясни как в началото всичко било супер ексайтинг, но после събитията взели друга посока...

Герчи макар и да не се познаваме, съм те засичала по 2те теми и искам да ти кажа, че страшно се радвам за теб! Желая ти от сега нататък само щастливи моменти с малкото съкровище и семейството!

# 106
Леприконче,благодаря Hug
Ами всъщност проблема произлезе от тях,защото са убили черен в един от кварталите на Лондон,а вече от там нататък кой се е включил как и защо е друг въпрос.В никакъв случай не бих искала да звучи расистко,но трябва да ви кажа,че те създават големи проблеми!Днес точно те са запалили сграда в съседен на нас квартал,аз с очите си видях как бият горкия човечец насред центъра..и то представете си не с какво да е,а с камъни!!!В 21-ви век!!!Имаше две патрулки,двама полицаи с мотори и две линейки...и...голяма работа!!!

# 107
Началото на историята не съм я хванала. Sad Чак като Сю спомена как сте там и почнах да следя новините. Притеснително прозвуча, а и си е. Наистина споменаха за полицията и намесата. И за кордона пред Ap Store-a. Crazy Явно шоповете са по-важни от други неща.
Стискам палци да не се разраства и да стои далеч от вас!  Peace

# 108
браво герчи! Hug е това очаквах да чуя от теб и вярвах,че ще чуя! дано от тук нататък изживееш живота си като здрава и права жена!

# 109
Добро утро,мадами Simple Smile
Маритка,пет години е периода,в който ще ме наблюдават за рецидив,но аз съм положително настроена и знам и съм сигурна,че тая "война" аз я спечелих и всичко това,което преминах е било едно изпитание!Трябва да живея,животът ми има смисъл! Hug За всички

# 110
Герчи, ей това исках да чуя от теб - победааа! Браво момиче! Бравоооооооо! Не знаеш колко много хора те мислят! Прегръщам те!
Бягам по задачи, др седмица ще имаме гости 2+2!! ще стане панаир от деца ураа!

# 111
Герчи и аз се радвам от сърце за теб и ти пожелавам от сега нататък само хубави моменти.  Hug

Маги, наистина може да звучи расистко, но негърските банди са доста опасни в УК, подобно на американските.  Peace Наистина доста бели тийнове са големи лекета и правят много простотии вкл. и момичета, но нергата са дооста по-опасни, защото ходят на групи и правят големи зулуми, обират хора, пребиват ги и дори убиват за едното нищо.  Peace Незнам при вас как стои въпроса с гангстерите, но в УК са доста опасни.  Peace

# 112
bebolinka разбирам!  Peace Как е положението днес? Нямах време да чета или слушам новини. Надявам се скоро да се потуши вълнението и да утихнат размириците!  Peace
Ох, не се наемам да изкажа мнение за гангстерите по нашите ширини. В НЛ всяка околия си е като свободен атом.  Laughing Пък и де да знам, да обобщя цяла нация или раса ми се струва невъзможно. Нали имаме приказката във всяко стадо си има и мърша, но и свестни същества. Ето като примерно в нашия район (ние сме на 5 мин от центъра и е много спокоен) имат ужасно мнение за българите и ми е неприятно Sad, но и ги разбирам хората, защото те не познават нищо по-добро от което виждат. Пълно е с турски цигани, пред всеки супер свирят на акордеон и просят и подобни неща. Когато това е масата от дадена група няма как да съществува друго мнение. Мароканците също не ги долюбват, но познавам много начетени и интелигентни хора от тях, черни познавам над средната класа с добра кариера, начин на живот и умствени способности.

Бе, мисля си тук колко е страшно подобно на случващото се при вас и как тия събития изведнъж избухват, излизат извън контрол и сякаш колкото повече се търкалят набират по-голяма сила.   Tired Докъде изтрещяха хората...

# 113
Бе, мисля си тук колко е страшно подобно на случващото се при вас и как тия събития изведнъж избухват, излизат извън контрол и сякаш колкото повече се търкалят набират по-голяма сила.   Tired Докъде изтрещяха хората...
така е...
проблемът наистина е на социална основа, не на расова, имигрантска и т.н. днес е много по-спокойно, полицията се засили, хората пак си излизат навън, а не като вчера - бяхме се заключили като мишки от страх, защото предната вечер имаше размирици в нашия квартал.

в тази тема постоянно има рожденници  Simple Smile честито на всички - малки и големи!   bouquet

мерси за рецептичката, клер!

# 114
Привет и от нас с големият порастнал мъж Simple Smile Искрено благодаря за прекрасните пожелания, да Боже всичките да се сбъднат. Laughing Порастналото момче е много добре, от вчера се е научил да крещи с цяло гърло и след това да се смее - яко стряска хората в магазина.Партито ни е утре и се надявам да мине хубаво, само таткото ни не успя да пристигне навреме, но за съжаление един неутложен ангажимент не моja да бъде избегнат. Sad

И разбира се аз докато пиша моят син не чака ама си разби устата.Е, до сега се кротим.Никъде не виждам разбито, та явно е отвътре.Спри да кърви и той даже забрави.Както пълзял в кухнята на плочките и паднал с биба в устата докато баба му топли супата.Абе добре, че с малко се е разминал. ooooh!Та така с нас.

Gerchy искрено се радвам за теб!

# 115
Аз влизам да се изфукам Wink станах малко "леля" , не баш, но на снаха ми сестра и роди днес бебе Ния, 2970 и 49 см. Термина и беше на 6-ти август, а от 5-ти юли я врънкаха да вадят бебето с цезарово, че било мноооого голямо и нямало да може да роди...и цялата рода ме благодлавя, че съм замрънкала от тогава да не дава да вадят бебето преди само да тръгне...голям зор, приказвах като че ли съм лекар, ама най-много давах примери все с чужбина, та тя се заинати и каза на докторите "няма да го вадим, колкото толкова". Е, срязали са я!!! Днес...от една седмица е без тапа, днес тръгнали водите, отишла в болницата (частна) и я срязали "по спешност"... и накрая - бебето 2970...и къде го това голямо бебе??? А колко изприказвах днес благословии по повод докторитееее...нЕмам думи, нЕма и да имам...жалка държава , ей! Ужасно съм крива с тоя манталитет печелбарски...2 бона за секцио! Аман от спецове, аман!
Сори, милички, ама знам, че ще ме разберете поне вие ;-((( Наздраве за малката сладка Ния!

# 116
Маги, абе не е добре работата. Снощи е имало нови размирици в нови градове, както и в старите също, говоря за Манчестър, Бирмингам и Ливърпул. Дори е имало единични случаи и в градове на 20-30 мили от нас. Аз не се притеснявам много тъй като при нас е доста малко градче, но в Окфорд може и да има (ние сме на 10 мили).  Tired Абе незнам, ако скоро не се направи нещо сериозно т.е. не дойдат полицаи от други държави, няма да спре защото гангстерите са в пъти повече от английската полиция и съответно не могат да ги озаптят, а само седят и гледат от страни.  ooooh! Голяма излагация с тази полиция тук.

Честито Боби, и аз наскоро навих на мъжа ми братовчедка му да не ражда секцио. Казали и, че понеже има ''висок'' диоптър (+1) не може да роди вагинално.  Sick И аз точно това й обяснявах, че и аз имам лек диоптър и съм родила голямо бебе над 4 кг. с едно минимално външно разкъсване, и ми е първо дете и съм оцеляла.  Laughing

# 117
  • Rennes, France
Набързо да ви се натреса тук Crazy

С голямо закъснения ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА НИКИ И ЕМИ  bigdance2 ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ ДЕЦА, МНОГО ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ Heart Eyes А ЗА МАМИТЕ  bouquet  bouquet

Луи е с много висока температура от няколко дни /3 по точно/ - сега измерих преди лягане 39,1...Долипрана не действа, давам Адвил. Бяхме на лекар - не е отит, изключихче пикочна инфекция, чисти гърди...остава зъби или настинка...абе много често пълни пампите милото ми...и очите едни тъжни....пръцка, напъва се...плаче, иска мама Cryнаправо в ужас изпадам, това не е било никога при нас...Луи е много весело, общително дете, с искрящи очички..сега направо ме боли сърцето като го гледам... Sad
сори че ви се оплаквам...

Сю, страхотни снимки Hug
Боби - браво  bouquet и за сайта ...да почагаме ако можем Hug

# 118
Герчи, страхотна новина! Hug Heart Eyes

cutty, да оздравявате и то много бързо.  Hug

# 119
Кюти, гушкай го! Да минава бързо!

Общи условия

Активация на акаунт