Деца отглеждани в чужбина-2

• 31 779
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден на Алекс на Солей и от мен, да е жив и здрав за тяхна радост.Да расте едно щастливо и усмихнато дете.Весел празник !!! Hug

Да се разпиша и аз с яденето - Николай яде с голяма мъка по- голяма част от времето и то от инат.Като реши, че не иска и чак устата си стиска. #Cussing outНо пък откакто не давам пюрета, а детска кухня е по-добре.Иначе нещата, които си яде от таблата в повечето случаи ги яде, но те не са зеленчуци, та затова. Whistling

Ние днес ходихме до Jumbo, че 2 дни търсим количка от тези, върху които сядат и бутат с крачета.Или много скъпи или много големи и не му стигат крачетата, а като види на площадката и са едни ревове. CryСамо иска да се вози на тях и ни кара да го държим за ръчички да ходи по децата.Е, днес вече си имаме и ако можеше щеше на него да спи. Joy

Купихме си и комплект барабанче с едни дрънкалки и отделно кселофон.Много препоръчвм, ако толерирате шум.Детето се радва и определено е добре за финната моторика.Дано усеем поне най- хубавите да си вземем като се прибираме.

Та така при нас - пазаруваме и се подготвяме за РДто.Незнам при вас как беше момичета, но мен яка треска ме тресе.То не са емоции, не е чудо - хем за партито( все едно сваtба правим), хем как бързо мина година и малкото ми бебе вече е разбиращо момченце. Wink

# 61
Аха, Мики, мерси за уточнението  Peace ooooh!
Солей, честит ви едногодишен мъж! Все с хубави емоции да е свързано възмъжаването му! Grinning  bouquet

За първия рожден ден - ние не се вживяхме много в празнуването му, но емоциите бях големи...Няма как да не се сеща човек как ги е раждал и да не се вълнува. Първият рожден ден от тази гледна точка сигурно е най-емоционален  Peace

# 62
  • Rennes, France
ЧРД на Алекс, Солейкин newsm59
Солей да ви е жив и здрав и много да ви радва...да не се спотайваш, да метнеш една торка като Клер /Клер, много сладък Алек Heart Eyes/...

За косопада да ви кажа...направо ужасссссссссссс....по време на бременността не се подстригвах, и за разлика от моите очаквания тя ми стана мнооого хубава и така си остана...но дълга до средата на гърба. Подстригах я малко като бях в БГ, до раменете, ама сега пак пораснала - всеки ден чистя косми ooooh! и всек иден намиран по дрехите на Луи или завъртян в пампа ooooh! От два месеца съм с цикъл - промяна не виждам Crossing Armsта спорде мен си е нещо нормално... Wink ама драстично късо като Боби, няма да стане че татито така ме харесва много Mr. Green

# 63
Честит рожден ден на Алекс! Пожелавам му едно безгрижно детство, изпълнено с игри и радост.  costumed034 Tada nbirthday
Ние вече сме си в къщи. Снощи се прибрахме и Йоана сега не спира да обикаля напред назад, и е много щастлива, най вече от факта че тук няма прагове по вратите.
Мики и Йоана много плачеше като видеше такива колички, но ние решихме да не купуваме в Бг, защото нямаше как да го вземем. Но днес ще ходим да и вземем.
Оставям ви, че имам един куп неща за правене. Когато се организирам ще пиша пак.

# 64
  • Edinburgh-UK
извинете ме че така се намесвам във темичката ви,обаче имам няколко въпроса ,гледам че сте писали за захранването.
Old Sport спомена че ,плодовите пюрета не се усвояват добре от организма ако са предложени след зеленчуково ,и в този случай да се дава плод.Ами ние отказваме цели плодове иска само пюрета,иначе му давам едни rice cake и него си го хапва самичък.кога да давам плодово пюре?на обяд му давам зеленчуково(редувам ги-1 ден само зеленчуково,1 ден месно-до сега съм предложила 2 вида месо)след зеленчуковото му давам плодово колкото иска,след обяд му давам плодово или каша смесена с плод,през останалото време само на кърма .
и тука да честитя на Алекс на Солей!!Много да е здравичък  nbirthday

# 65
Светле, ти предлагай, пък той ще реши кога да прояде. Разбира се, при това положение давай и плодови пюрета - най-добре ги прави ти - не е голяма философия да пасираш плода. В случая на Герчи бебчо яде сурови плодове без проблем, затова я посъветвах да не му дава и купешки. Плод предлагай между храненията или като следобедна закуска примерно - както казваш, че правиш  Peace Що се отнася до усвояването - идеята е, че плодовете се усвояват пълноценно като самостоятелна храна, не като десерт примерно. Изобщо яденето на десерт след основното е ненужно. (Разбира се, всеки е свободен да се храни или да храни детето си както намери за добре  Peace )

# 66
Благодаря на всички за пожеланията!   bouquet Боби, ти си ходещ календар, никога не забравяш никой.  Hug

# 67
Олди, да, в Пирин голф сме. Много е хубаво за детето, а и е тихичко , спокойно, няма народ. Ходихме до Банско днес, ми то ужасно свърхзастроеноооо, хлъцнах! Последно преди 4-5 години съм идвала, бяха тъкмо започнали да прекаляват и се заканихме, че няма да идваме зимно време.
Ние пък днес забравихме да си поръчаме гледачка за вечерта и няма да можем да идем на джазфестивала, ама здраве Wink

Солейче, мерси Wink лесно ми е с вас, имам сега 3-ма Алекс на 3 поредни дати - 4,5,6 - та не ги забравям Wink

# 68
Да, Боби, застрои се много. Но не може да се мери с морето, слава Богу  Praynig А и старият град не е променен за щастие. Аз за първи път стъпих там точно преди да започне бумът, та новите квартали израстнаха пред очите ми  Laughing

# 69
Солей, честит пораснал мъж! Само да ви радва!

И тук, мила Боби и мила Хуничка, пожелавам ви едни прекрасни рожденни дни и незабравими емоции! Щастливи мигове и безкрайна радост! Няма значение дали ще сме на 25 за 2-ри, 3-ти или 4-ти път, важно е че се чувстваме като на 18  Wink Прегръщам ви макар и виртуално и изпращам хиляди целувки  Hug

# 70
Аха, за разнообразие - мами-рожденнички  Mr. Green Боби и Хуничка, честит празник и от мен! Бъдете много здрави и щастливи!  bouquet

# 71
Боби и Хуничка честит празник! Желая ви много щастие и успехи, да сте обичани, слушани и малките съкровища да ви носят радост и гордост!   bouquet

Честит рожден на Алекс! Да расте щастливо и безгрижно и много да радва мама и тате!   bouquet

# 72
  • Rennes, France
Охоооооо...две мами рожденнички днеси Party
Честит рожден ден Боби и Хуничка - много веселие, много здраве, прекрасни мигове и много обич... Heart Eyes

# 73
  • FRANCE
Оппа рожденнички Simple Smile

Боби ио Хуничка да сте много супер щастливи!

# 74
Честит първи рожден ден със закъснение на вече порасналият Алекс!(и на всички които съм пропуснала, ако има такива)!
Мамчета пожелавам ви да сте най- обичаните майки и съпруги! Много да ви поглезят заслужавате го!
Ние в петък отпрашваме пак на където ни видят очите та може пак да липсваме не ни забравяйте! Тук времето е доста хубаво и не ми остава много време за вкъщи такаче не съм много в час какво обсъждате! Погледнах само за косопада и да ви кажа, че освен от хормони косата може да пада на нервна основа, стрес или просто от климатичните промени(смяна на сезоните)! Може да си правите някоя бабина рецепта за окрепване структората, колкото и смешни да са точно тези бабини рецепти са основите на модерните материали! Изчезвам на църква лек ви неделен ден!

Общи условия

Активация на акаунт