Деца отглеждани в чужбина-2

• 31 777
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Боби и Хуничка, честит рожден ден!
 Да сте усмихната, обичани и да се сбъдват мечтите ви! Hug Heart Eyes

Солей, хайде и тук, честита първа годинка на Алек! Hug

# 76
Честити първи рождени дни на Йоана и Алекс, да са много здрави и щастливи.   bouquet (с огромно закъснение, извинявам се за което Embarassed)

Честито и на 25 годишните Mr. Green Боби и Хуни, много хубави партита ви пожелавам.   bouquet Днешната дата ми е много сантиментална, беше датата на термина ми и много се радвам, че има с кого да я споделя.  newsm76 Tada

# 77
и с още по-голямо закъснение честит рожден ден на Алекс от нас!

честито и на хуничка и боби!

кой каза,че сигурно само първия рожен ден се преживява така? не е вярно:) аз ги преживявам всичките по същия начин-отново и отново:)

ние имахме гости-брат му на мъжа ми с жената,детето (2,5 годишно) и още едно мнооого младо семейство без деца .млади в буквалния смисъл-на по 20 години са всичките. жена му на девер ми се ожени на 16 години,роди на 17 и сега я има,я няма 20:) та бях в приключения малко,че ни разбутаха с толкова мъки и време подредения режим,ама свърши и това чудо.добре сме иначе!

целувки на всички!

# 78
Хуни4ка и Боби 4естит рожден ден!

# 79
честит 1ви рожден ден на Емили! ДА расте умно и добро дете за радост на всички които я обичат. newsm59 Tada  ura

# 80
Мадам, да ви е жива и здрава Емили! Да намали малко нощния живот, за да се понаспите и вие  Peace  Весел празник!   bouquet

# 81
  • FRANCE
Супер, много благодаря Simple Smile
Old Sport мацката май се е метнала на леля си (сестра ми на 20г) и само на купони го удрят Simple Smile
Ще пиа малко по-късно повече Simple Smile Днес направо хвърча Simple Smile и едни мили спомени ме навяват

# 82
Благодаря на всички за милите думи Wink да ви се връща!

Мадам,
честито ти пораснало момиченце! Много да е здравичка и да слушка, да ви носи само усмивки!  bigdance2  Party Time Tada

# 83
  • FRANCE

Ето я и рожденничката с бебешката торта

# 84
Честит 1-ви рожден ден на Емили!
 Да расте здрава и усмихната!
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2

madame, честита ви рожденичка -  само радост да ви носи!  bouquet

# 85
Привет!

Ей, много рожденици тези дни  Party

Честит 1ви рожден ден на Алекс и Емили! Да растат здрави, обичани и послушни малчугани!   bouquet

Честито и на мамите - Боби и Хуничка! Да сте много обичани и глезени, момичета! Весел празник   bouquet

Мадам, много сладка рожденичката  Heart Eyes

# 86
Честит Рожден Ден на Емили!  newsm38 newsm67 Да расте весела и щастлива! Мадам, много е сладка и пораснала.

Честит Рожден Ден на Ники! newsm59 Весело и щастливо детство и да порасте прекрасен мъж!
На мама Мики   bouquet

# 87
Микииии, да ти е честит празника и много да е здраво порасналото ти момче! Целувки и най-добрите ни пожелания!!!  bouquet

Мадам,
много сладка маката бонбонка! Целувки и до скоро в София!

# 88
Честит рожден ден на малката красавица Емили!  newsm38
Честит рожден ден и на Ники! Все такъв чаровник да е  newsm67

Англичанки как сте, при нас много страшни картини показват  Sad

# 89
Мики, честита първа годинка на Ники! Да е здрав, усмихнат и да ви радва с много лудории! Hug Heart Eyes

newsm59 newsm59 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт